ve ben artık kadınım !

teşekkür ederim bu yaptığım şeyi saygıyla karşılayıp bana destek çıkan herkese iyiki varsınız iyiki KK var..

Çok haklısın.İşe kadınlardan daha çok annelerden başlamamız gerekiyor. Erkekleri ve kadınları yetiştiren onlar çünkü. Ve kızlarımızı ayakları üzerinde durabilen bireyler olarak,erkekleri de kadınları "eğlenecek ve evlenecek" diye kategorize eden sığ beyinli andavallar olmaktan uzak yetiştirisek bu sorunlar bir kaç nesil sonra umuyorum ki azalacak tükenecektir.
Bu arada ben bu fikirlerimi sanal platformda değil her türlü platformda da dile getirebiliyorum.Saygı ile arzederim.

şuan tek dayanağım burası, kafam çok karışık sürekli gel gitler yaşıyorum sürekli stres iki gündür önümde evraklar duruyor hiç birini girmek gelmiyor içimden. çok düşünüyorum eksi artı her yönünü ama bu bana inanmaması bile bütün artılarını alıp götürüyor.

Hala inanmıyor demek, şüphe etmesi ve bunu belli etmesi bile rahatsız edici.
Bence ondan hayır gelmez, yol ver gitsin. Herkes ilk beraber olduğu kişi ile evlenecek diye bir şey yok, sen hala değerlisin değişen bir şey yok, olmamalı..

Ben yorumların hiçbirini okumadım, takma diyenler olacaktır diye öyle yazmıştım ne sizin yorumunuza ne başkasınınkine dayandırarak yazmadım yanlış anlaşılmasın.ama o tarz düşünen insan da yok değil yani..o konuda size hak veriyorum,bunun hesabını bir erkeğe ya da başka bir şahsa vermek zorunda değil kendisiyle halletmeli.

Vay be günlük hayatta kimsenin söylemeye cesaret edemediği şeyleri burada duydum... Ey internet sen nelere kadirsin...

Sizin belki de yaşadığınız çevreyle ilgilidir,Türkiye'de malumunuz 81 il var.Mesela ben doğma büyüme İzmirliyim.Biz lisede sınıfta hocalarımızla konuşurduk bu mevzuyu ve çoğunluk toplumun iki yüzlülüğünden yakınırdı.Eşcinsellik hakkında dahi konuşmuştuk ve bizim sınıfımızda eşcinsel biri vardı,herkes de biliyordu.Yani sizin çevreniz 75 milyon insanın görüşünü yansıtamaz.Ben kendi adıma söyleyeyim burada söylediklerimi ve çok daha ağırını arkadaş sohbetlerinde de söyledim,sınıfta konu tartışılırken parmak kaldırıp da söyledim.Benim okuduğum bölüm gereği,kimi derslerimiz çok hareketli geçerdi.Siz nerede yaşıyorsunuz?

dün bu konuyu açtım ona söyledim gidelim doktora diye. hayatım bu konuyu kapatalım bida açmayalım hiç dedi. inanmıyor açıkca ortada.

Çok doğru yazmışsın, aynen katılıyorum. Bir de işin şu kısmı ilginç; kadınlar kendi hemcinslerine erkeklerden daha acımasızca davranıyorlar. Ben tasvip etmem, hiç doğru değil, kendini teslim etmişsin bıdı bıdı bıdı bıdı. Kim neyi neye teslim ediyorsa? Bir genç kadın evlenmeden önce kendini eşine saklamayı hayal etmiştir, bu şekilde yaşar. Hiç kimse de yargılayamaz. Başka bir kadın da sevdiği adamla sevişmek istemiştir, istediği gibi takılır. Kim ne diyebilir? Bir diğer konu da, kime birşey sorsan herkes din alimi kesiliyor. Vaaz modunu açıveriyor, teybin tuşuna basar gibi. Herkes sütten çıkma ak kaşık, eli eline değmemiş koklanmamış gonca gül ya Komik gerçekten. Hangimiz dini gerçeklere göre yaşayabiliyor şu devirde. Bir kere çağdaş hukukla dini esaslar uyuşmuyor. Mal paylaşırken, hangi kadın erkek kardeşinin yarısı kadar alıyor? Ya da bugün mahkemelerde 2 kadının şahitliği 1 erkeğinkine eşit olsa, burda carlayan tiplerden hangisi kabul eder? Eşi üstüne kuma getirse tepkiler ne olur? Dinen caiz mi caiz arkadaş. Herkes işine geldiği gibi işte. Başkalarını karalayarak kendini aklamaya çalışmaktan ibaretler işte.

Bişey sorabilir miyim acaba size İzmirde oturuyomuşsunuz

Son düzenleme:

TürkiyrNin başkentinde yaşıyorum ben .

dün bu konuyu açtım ona söyledim gidelim doktora diye. hayatım bu konuyu kapatalım bida açmayalım hiç dedi. inanmıyor açıkca ortada.

Doktora gidelim mi?Pardon ama ama adamın kendisi de bakir değil,madem o kadar umurundaymış niye evlenmeden sizinle birlikte olmuş?Siz hala bu adamı seviyor musunuz?

Eleştirildim zaten....
Burda benim amacım takdir toplamak değil ki.
Keşke kadınlarımız da kendilerine biraz olsun değer verseler de adamlara bu kadar üstünlük sağlamasalar..
Arkadaşım...
Öyle bir empoze edilmişler ki; kabul ediyorlar....
Dini açıdan kabul etseler inan olsun ki; bu kadar içim acımaz...
Ama bunlar erkek otoritesini kabul ediyorlar, var mı böyle bişey yaa...
Evet neymiş; erkek yapabilirmiş ama kadın erkeğine temiz (!) gitmeliymiş...
Beyaz gelinliğin hakkını vermeliymişiz.....
Deseler ki günah iki tarafa da günah. Erkeği de kadını da yapmamalı, kendilerini gerdeğe saklamalı (!)
Buna amenna....
Ama erkek yapmalı, kadına tu kaka deyince, işte o zaman çıldırıyorum.... Tepem kalkıyor, bir kadın nasıl bu adaletsizliği kabullenebilir diye......
Beni anlıyorsun dimi kardeşim......
Toplumun bu saçma sapan değerlerini kabul etmek istemiyorum, ataerkil düşünce yapısında olmak istemiyorum, kadınların kendilerini bir et parçasından ibaret görmelerini istemiyorum.....

harikasınız en iyi cevaplardan bir tanesi.

Bu adamla bir daha asla beraber olma.
Konuyu geçiştirecek, aman sorun çıkmasın modunda, bu arada istediğini almaya devam etmek istiyor senden.
Ahlaksız!

Şu an oturmuyorum ama sorun buyrun.

Genelde bildiğim kadarıyla eşcinseller İzmirde oluyo değil mi konumuz bu değil ama sizin yazınızda gördüm neden hep İzmirde yaşıyolar acaba bilginiz var mı merak ettim haberlerde de hep öyle genelde Bursa ve İzmirde eşcinsel çok oluyomuş

Bu adamla bir daha asla beraber olma.
Konuyu geçiştirecek, aman sorun çıkmasın modunda, bu arada istediğini almaya devam etmek istiyor senden.
Ahlaksız!

öyle mi gerçekten. alacağını aldı bitti yani. aslında buna kendimi hazırlasam iyi olacak

Benim de çok ilgimi çekiyor, böyle dikkat çekici, provokatif bi konu açıldığında hemen dini yorumlar, Türkiye, evet büyük çoğunluğu müslüman bir ülke ama islam normal hayatta ne kadar uygulanıyor,tartışılır.
Fakat konu kadın cinselliği oldu mu islama yüzde yüz uyum modundayız. Hayır efendim bu islam ülkesi olmamızdan değil daha çok ataerkil bir toplum olmamızdan dolayıdır. Bu da böyle biline..

Buraya benin yazdığım kelimeleri yazmışsın malesef sen hayal dünyasında yaşıyosun ama canım gerçekleri kabul etmen lazım biz erkek değiliz ne yapacağız yani mecburen kabul etmeliyiz bende evlenmeden ilişkiye karşıyım ama olursada kimseyi yargılayamam bunuda söyliyim saçma sapan adet dediğin seninde ailende de herkesin ailesindede geçerlidir büyük ihtimalle Türkiyede eğer bunu kabul edemiyosan açık görüşlü bi yerde yaşamalısın orada kimse sana hesap sormaz ailen bile biz Amerikalı değiliz malesef Türkiyedeyiz ve bu ülkede yaşıyosak kendimiz için bazı değerlere uymalıyız eşitlik yok malesef kadına her zaman daha fazla baskı oluyo sadece olan hep kadına oluyo çünkü bu yüzden yaşadığımız yerin kurallarına uymak en iyisi bence

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…