ve ben artık kadınım !

Ya yapmayacaksın ya da arkasında durcaksın
Yaptım ama ayrıldık e o zaman dikim kaçaymış olayına anlam veremiyorum
Kimi kekliyosun yeni esas oğlanı mı kendini mi ?

Son düzenleme:

Sen dularini rabbinden esirgeme hep dua et.. Benim arkadasimin basindanda gecti boyle bir olay cok yakin arkadasimdi o kisiyle ayrildi birakti gitti o halti yedikten sonra hödük.. Ama suan baskasiyla evli ve bi cocugu var en basinda o evlenecegine anlatti durumu suan cok mutlu cok sukur.. Uzulme hersey olmus bitmis hani derler ya olmusla olmuse Care yoktur sen bundan sonrasini dusun napabilirim diye bundan sonra dikkat et ezdirme kendini dik dur Allaha dua et hep ne guzel namaz kiliyomussun birakma devam et o sana huzur verir inanki.. Sunuda unutma bu birakirsa mutlu olamam bu bana bunu yapti etti diye dusunme dedigim gibi arkadasimda bu duruma geldi ve cok mutlu bi evliligi var.. Rabbim bundan sonra hakkinda hep hayirlisini versin bundan sonra dikkat et

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dediğinize göre sevgilinizin sevişmediği kız kalmamış bir de sizden kan gelmedi diye lafını mı ediyor yuh artık ya. Erkekler her haltı yesin kadınlar yapınca suç mu yani?
Eeee haklılar zaten çünkü erkek anneleri oğlu daha ufacıkken pipisinin ne kadar değerli olduğunu hissettirir, hiç bi iş yaptırmaz, oğlum oğlum diye peşinde dolaşır ama kızlara iş yapmadı diye laf eder, aman namusunu koru diye öğütler verir. Anneler küçük oğulları aşık oldu diye herkese gururla anlatırken kız anneleri böyle bir olasılığı dahi düşünmek istemez.
Erkeklerin öz güvenini tavan yaptıran da yine biz kadınlarız. O yüzden erkekler kendini bişey sanıyo, istediğim kadınla yatar kalkarım ama evleneceğim kişi bakire olsun diyebiliyor.
Dinimiz açısından bakarsanız zaten zina erkeğe helal kadına haram diye bişey mi var? Hangi dinde var böyle bişey?
O zaman neden erkekler kendilerine helal kadınlara haram diye düşünüyor? Çünkü anne (kadın) erkek evlat istiyor, kaynana (kadın) erkek evlat istiyor, biz kadınlar yapıyoruz herşeyi ve erkeklerin (afedersiniz) kafamıza s....çmalarının sebebi yine kadınlardır.

Her zaman bu forumda şunu söylerim bir erkek yada bir kadın kendi evlenene kadar ilişki yaşamıyorsa karşı cinsi de öyle seçme hakkı vardır, çünkü yaşayış biçimi öyle olduğundan yıllarca kendisi de o işi yapmamıştır. Fakat yine bir erkek veya kadın kendi yaşamışsa, hayır efendim ben bakire (bakir) biriyle evleneceğim diyemez, böyle bir saçmalık olamaz.

Yaşamışsın olmuş bitmiş, ha bence olmasaydı iyiydi, sence olması daha iyidir olabilir, herkesin düşüncesi bir olacak diye bişey olamaz. Ama bu yüzden kendini kötü görmek, artık kimsenin senle evlenmek istemeyeceğini düşünmek çok gereksiz. Çünkü artık erkekler ergenliğe girer girmez faaliyete geçiyorlar yani yaşamayan erkek vardır elbet ama çok az olduğunu düşünüyorum. Özellikle 30 yaş civarında olup da yaşamamış erkek yok gibi bişeydir. Bu durumda kendisi yaşayan aklı başında olan bir erkek bu yüzden bir kadını terk etmez.

Kendim yaşamadım yaşadım demek istemiyorum burada, yaşayanların kendini hor görmesi çok kötü fakat olayı yaşamasaydın, ben böyle birşeyi yapma derdim. Kadın için de erkek için de böylesi daha iyi dini açıdan. Rabbim affedicidir. Artık tek yapman gereken ondan af dilemek.

Ayrıca burası kadınlar kulubu ve biz de kadınız yani kadın olmak kötü bişey değil

ya bunu bu kadar hayati önem verecek olay gibi görüp dinen yanlış olduğunu düşünecek kadar manevi olarak kendinizi mahvedecektinizde neden bunu yapıyorsunuz.
Kendinizi bilmiyor musunuz. inancınızı,çevrenizi,etrafınızdaki insanların kriterlerini.
işte bu olayı bu ruhsal durumu yaşayacağınızı biliyorsanız iradenize hakim olacaksınız. güçlü değilseniz yapmayacaksınız.
insanlar çevresine kendi çevresinin bakış açısına göre davranmak durumunda. ha davranmıyorum bu benim hayatım bedenim diyorsa yapmalı ve pişman olmamalı.

Son düzenleme:

evet dinimiz hep erkeklere daha özgür kılınacak şekilde yontulmuş bu çok acı. erkektir yapar afferin oğluma, aaa oğlum hala birileriyle yatmadın mı gibi cümleler kuranlar var. insanlık bi zarla kurtarılmaz erkeklere yaptıklarının yanlış bişey olduğu aşılanmadıkça. hep kızlarımız baskıda, kızların sürekli açığını yakalamak için uğraşan bir toplumda yaşıyoruz. bu baskı bu düşünce de kızlarımızı sürekli yanlışa itmekten başka bi işe yaramıyor.

şimdi burada yanlışsın. müslümanlıkta cinsiyet ayrımı yok bu konuda. erkek yapar kadın yapamaz diye bir şey yok. her 2 cinsede yasaklamış.
yanlış bilgi vermeyelim.
bu dediğin ataerkil toplumda sadece kadına yapılan baskı sadece.

Son düzenleme:

aynen ,dinimizde böyle bir ayrım yok ,ayrımı yapan geleneksel toplum yapısı ,İslamı da insanlar bu yanlış bilgilerden dolayı farklı sanıyorlar ..
İslamda günah ve sevap olarak kadın ve erkek eşittir.
Zinayı erkek de yapsa kadın da yapsa zina zinadır ,erkek de çalsa kadın da çalsa hırsızdır, haramsa kadın yaparsa da haramdır erkek yaparsa da .
İslamı erkeği üstün gören ,kadını aşağılayan bir din zannetmek en büyük hatalardan biridir.
Açıklamanız iyi oldu teşekkürler.

kesinlikle katılıyorum oky.
bu sadece insanların yargısı kesinlikle kadın yapamaz erkek yapar diye yok. kuranı kerim de de böyledir. zina her iki cins için günah kılındı .sadece bizim toplumumuz kız yapınca taşlar erkeği alkışlar. baska bir ülkeye bakın asla böyle göremezsiniz. örneğin bir ukrayna ya gidin bakalım bu düşünceye kim katılır. orda da tam tersi anaerkil toplum var kadınlar en üstte daima .

Din iman gelenek halini almış
E bir de işine gelen yönlerini seçmece gibi seçiyorlar
Sonra böyle saçmalıklar çıkıyor ortaya

dinimiz erkeğe helal kılmış demiyoruz.dini kendilerine göre yontan yoksa erkekler neden rahat bu ülkede. neden kadınlar bir et parçası. maalesef bunu kabul etmek gerekir erkektir herşeyi yapar, erkeğin elinin kiri tarzı cümlerler neden kuruluyor. zina çok büyük günah ama neden bu sadece kadınlara yükleniliyor.

kadınlar kulubü neden var. burası dertleşmek için kadınların girdiği yer değil mi? kadınlar burdan herşeyini paylaşmıyor mu? bazılarınız sadece yorum olsun diye yazmayın lütfen..

burdaki bazı kişilerin tutumundan da belli olduğu üzere erkeğe bişey olmuyor olan kadına oluyor ne namussuz vay be. evlilik öncesi ilişki yaşanabilir dediğin için sende eleştirileceksin arkadaşım.

benim de savunduğum nikahlandığın bi insana temiz gitmekti. ama olmadı işte olmadı. ben temiz kalsaydım bana gelen benim kadar temiz mi olacaktı...

ablacım sen neden kendinden kirlenmiş gibi bahsediyorsun ki sen hala temizsin için yüreğin temiz kimisine göre hata kimisine göre özgürlük ne dersen de olmuş bitmiş artık yapacağın tek şey önüne bakmak yok ben kirlendim yok evlatlarımın yüzüne nasıl bakarım falan saçma cümleler bunlar kendine saygını kaybetme buradaki belli kalıplara tıkılıp kalmış bastırılmış insanlarım sağlıksız yorumlarını da dikkate alma lütfen

benim de savunduğum nikahlandığın bi insana temiz gitmekti. ama olmadı işte olmadı. ben temiz kalsaydım bana gelen benim kadar temiz mi olacaktı...[/QUOTE]

Kısmetten öte geçilmez belki siz temiz olurdunuz ama o kişinin ilki olmazdınız burda ne kadınlar yazdı onun ilki değilim benden önce olmuş ama benim ilkim falan onlara herkes bir şey olmaz önemli olan sizi sevmesi hem erkeğin tecrübeli olması daha iyi dendi ama bir bayana bunlar asla denmez niye bayanız. Bazılarının kafasına dinen kadına haram kılınan bir şeyin erkeğede haram kılındığı bunun cinsiyet ayrımı olmadığını sokmak lazım ama anlamıyoşar işte. Eleştirmek kolay. Sen burda yazılan yorumlara üzülme insanların ağzı torba değil. Bir şey oldu mu anlatmak istersen anlatabilirsin. Secdeye bile gidemiyorum diye düşünme banyonu yap tüm pislikleri düşünceleri kafandan at sonrada namaza başla ve Allah'tan af dile. Unutma en affedicimiz en merhametlimiz Allah. Burda ne söylediğinin bile farkında olmayan insanlara cevap vermek yerine otur Kuran oku. Bilmiyorsan türkçesini oku anlamlarına bak. Yeni hayatında yolunun açık olması dileğiyle

bu nasıl aşağılık bir yorum böyle karşındaki hakkında bu yorumu yapma cürretini sana kim tanıyor ? okurken ben utandım

kımseyı aşağılamadım..

kımsenın 'kadınlıga' adım attığı gün umrum degıl..

konu sahıbı onu asagıladıgımı düşünmezken!

aradan geçmiş 30 sayfa,kalkıp bana bu yorumu gönderirken acaba hangi aşağılık düşünceye kapıldın?

milan kabul etsende etmesende yorumun kırıcı ve alaycıydı.

bu nasıl aşağılık bir yorum böyle karşındaki hakkında bu yorumu yapma cürretini sana kim tanıyor ? okurken ben utandım

günlerdir yazmak ısteyıpte yazamadıgım seyı yazmışsın tesekkurler istisnasız her konuyla alakalı dalga gecıcı aşşagılayıcı tavırlar ve bundan ne anlıyo bilmiyorum tesekkurler yazdıgınız ve dile getirdiginiz için

konu kapatılsın hatta açılmasın artık bu vajinal içerikli ahlak anlamı kazandırılmış konular lütfen !

yorumları daha fazla okumadım, okuyamıycam da.. herkes kendine baksın, bu onların arasında geçen bir şey.
kimsenin bunla alay etmeye hakkı yok

milan kabul etsende etmesende yorumun kırıcı ve alaycıydı.

okypete konu sahıbı halınden memnundu baslıktakı yazısında..yada ben oyle algıladım..

burdakı kızların bı lafı vardır,napalım madalya mı takalım sımdı,dıye..

benım yorumumda buna benzer bıseydı..kırılsaydı cevabında söz ederdı bundan..

Sizin kapının önü de amma kalabalık, giriş çıkışlar zor oluyordur...

cevap vermeyecektim aslında ama kendinizi çok akıllı sanan bir vasat olduğunuzu yüzünüze vurmadan geçmek de istemedim.

Yazdığınızdan bir mahalle kadını olduğunuz anlaşılıyor. Hani olur ya birbirine tartışıp laf soktuğunu düşünür, sonra başka yerlerde onu anlatır vaay denmesi hoşlarına gider. Seviyeniz aynen bu.

Ben de sorayım o zaman:

Hayattaki en büyük başarınız nedir, evlenmek mi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Toplum icinde etik kurallardan dem vuran, namus bekciligi yapanlarin sanal ortamda cinsel itiraflarda bulunmalari, evlilik oncesi cinselligi savunmalari buyuk bir dilemma olsa gerek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…