ve ben artık kadınım !

o yerleri ben işaretledim zaten anlaşılsın diye.

o zaman erkeklerin de temiz erkek olarak gitmeliyim diye düşünmesi lazım.

onların elinin kiri olduğu için yıkayınca geçiyor mu temizleniyorlar mı?

benim yorumum size yönelik değildi..yanlış anlamayın..bi kadın eğer bekaretini önemsiyorsa..erkekte önemsemeli diyorum...
ama sonunda zararlı çıkan kadınmı oluyor evet daha çok zarar gören kadın oluyor...malesef..
İşte toplum erkekler birlikte olunca sustukça böyle olur...
TOPLUMDA ZİNA YAPAN ADAMA NAMUSSUZ GÖZÜYLE BAKILIRSA BELKİDE AZALIR BU DURUM...AMA BÖYLE ADAMLARA ANNELERİ GİDİP NAMUSLU EL DEĞMEMİŞ KIZ BULAYIM DERSEDE YAZIK OLUR!!!
Asıl sorun erkek yaparsa normal, kadın yaparsa anormal diyen zihniyette!!!!!!!!!!!!

Son düzenleme:
o yerleri ben işaretledim zaten anlaşılsın diye.

o zaman erkeklerin de temiz erkek olarak gitmeliyim diye düşünmesi lazım.

onların elinin kiri olduğu için yıkayınca geçiyor mu temizleniyorlar mı?

Ya canım tabiki o konuda bende öyle düşünüyorum ama öyle değil Türkiye gerçeği bu olan kadınlarımıza oluyo her seferinde mesela evlenmeden bi kız ilişkiye girse ayıplarlar demediği bırakmazlar ama evlenmeden bi erkek mesela olsa ona derler erkektir yapar adil değil bu bencede ama böyle bunu değiştiremiyoruz o yüzden bayan olarak kötü duruma düşmemek için herşeyi göz önünde bulundurmak lazım hiçbişeyin garantisi yok

İşte bende onu diyorum zihniyetimiz böyle bu seneye kadar böyle gitmiş bundan sonramı değişecek sizinde dediğiniz gibi zarar gören kızlar oluyo o yüzden bende en iyisi kötü duruma düşmemek için ilişki yakınlığını o seviyeye getirmemek diyorum

üzülme konu sahibesi biz de kadınız

çok teşekkür ederim yorumunuz için. yakınımda kimseyle paylaşamazdım bu durumu o yüzden ablalarım kardeşlerim bana yön verecek kişilere o kadar çok ihtiyacım varki. gün geçtikçe yaşadığım şeyyi idrak edebiliyorum ve düşünmekten çıldırıyorum. yaşamasaydım keşke ama yaşadım yaptım bunu kaldırmak zorundayım

teşekkür ederim canım. kesinlikle haklısında insanlar kınadıkları şeyi yaşarlar ben bunun örneğiyim. asla yapmam derdim ama yaptım yaptım yaptım ...

daha önce de soran olmuş ben kaçırdım mı cevabı göremedim. neden isim değiştirdiniz.

çünkü gerçek hayatta o isimle beni tanıyanlar vardı.

"ben artık bir kadınım!" demişssin hayır sen artık bir kadın değilsin sen hep bir kadındın. Kız-kadın arasında bir ayrım yapar olayı bekarete bakireliğe getirirsek biz kadınlar kendi değerimizi kaybederiz bu bir. İkincisi de bundan asla pişmanlık duyma. Günümüzde kadınlar kendi değerlerini kendileri belirliyor, tam zamanında doğru kişi olduğuna inanıp kendini hazır hissettiysen doğru olanı yaptın demektir. Maalesef ki günümüzde cinsellik tabu, halbuki doğanın kanunu olmasına rağmen! Cinsellik ayıp yasak kötü vs vs sırf bu yüzden kadınların pek çoğu vajinusmus denilen psikolojik rahatsızlığa yakalanıyor, cinsellikten haz duymuyor.
Bizler hepimiz KADINIZ! İster bakire olalım ister olmayalım bu BİZİM SORUNUMUZ! Biz başımız dik durduğumuz sürece hiç bir erkek de bizi hor göremez. He şunu demiyorum her önüne çıkanla birlikte olmalı diye, ki bunu erkek de yapmamalı. Bakire bir kadınla evlenmek isteyen adam da bakir olmalı ki öyle bir hakkı evet o zaman olur. Ama seni sırf bakire değilsin diye terkedecek bi adamın ben sevgisinden şüphe ederim bana kimse anlatmasın.
Diğer bir yandan kızlık zarın esnek olabilir. Nitekim benim de öyleymiş. Fikirlerim gibi o da asi çıktı yani :) Bir rahatsızlığımdan dolayı gittiğim kadın doğum uzmanı bana doğuma kadar bekaret zarımın hiç bir şekilde yırtılmayacak yapıda olduğunu ve ne yaparsam yapayım bakire raporu alabilceğimi söyledi. Benim için bunun bir anlamı var mı? KESİNLİKLE HAYIR! Çünkü namus bir zardan ibaret değildir, aşk da öyle sevgi de öyle. Bekarete önem verenler bendeki durumla karşılaşırsa gönül rahatlığı ile her çıktığı ile birlikte olabilecekler mi? O zihniyete göre biraz öyle oluyor, nasılsa bekaretim bozulmuyor...
Sözün özü, seviyorsan istiyorsan hazır hissediyorsan ( GEREKLİ ÖNLEMLERİ ALARAK TABİKİ!) sevdiğinle ciddi bir ilişkinde yaşadığın evlilik öncesi cinselliğe karşı değilim. Çünkü namus zarda değil kafadadır, kalbindedir beynindedir.

erkek arkadaşım kendini o kadar mükemmel tanıttıki bana 10 ay boyunca. ilk günler hep geçmişinden bahsetti ama kimseyi terketmediğini onu terkettiklerini belirtti. ona inandım, sevgisinden asla şüphe etmedim. yaa ben ciddiyim ailenle tanışmak istiyorum dedi tanıştırdım. 10 ay boyunca yakınlaşmamız olmadı, ne olduysa o gün oldu birdenbire engel olamadık işte. kan gelmiş olsaydı bu halde olmayacaktık belkide.

siz ikiniz iyi misiniz ? ne biçim insanlarsınız ya yuh. sizin de çolugunuz çocugunuz olacak hanımlar yapmayın lütfen. üstelik herkesin hür iradesi sonuçta. çok yazık.

beni savunduğunuz için teşekkür ederim dediğim gibi maalesef insanlar çok acımasız. bu toplum böyle acımasız insanlar oldukça bazı kafı yapılarını değiştiremez

dün konustum hala şüphen mi var dedim. nasıl olmasın tek bir damla bile gelmedi dedi. ben de bu cok aşalayıcı belki ama doktora gitmeyi teklif ettim. sonra seni kırdıysam kusura bakma hayatım kapatalım bu konuyu dedi. bu konu zaten kapanmıştı ama durduramıyorum kendimi bana inanmasını o kadar cok isterdimki. kahretsin hala seviyorum.

canım beim asla büyük konuşma ben de bundan 5 gün önce bu yaşadıklarımı asla onaylamayan biriydim.

erkek arkadaşıma mecbur diilim derken bekaretimi aldı bundan sonra ona mecburmusum gibi hisetmek istemiyorum, bana kötülük yapsa ben onun oldum alttan alayım demek istemiyorum onu kastedmiştim. ben de kadının hayatında birinin tek olmasını savunanlardanım ama erkek arkadasımın bana yaptığı söylediği sözler çok ağır. yine büyük konusmak istemiyorum bundan sonra giden gitti daha rahat olayım onla bunla yatayım gibi asla bi düşüncem yok ben bu şoku eminim uzun süre atamayacağım üstümden. bu arada 24 yaşındayım

bir anda gelişti planlanmış bişey değildi korunamadık ama hiç bir şekilde boşalacağı zaman kendini geri çekti bana temas etmedi. o olasılığı hiç düşünememiştim ben düne kadar şimdi öyle bişey olursa naparım onu düşünüyorum.

Normal hayatta evlilik oncesi cinsel iliskiyi kinayip, sanal ortama girince taninmamazligin verdigi rahatlikla cinsel iliskiyi desteklemek cok ironik.

doktora gidermisin gitmezmisin bilmiyorum...
ama ileride bu mevzu tekrar tekrar açılabilir defalarca...
bir arkadaşımın başına geldi buna benzer bir olay..
devlet hastanesine gitti hemen..
doktor zarının esnek olduğunu zedelendiğini ama bozulmadığını söylemişti..
ayrıca kaç gün önce bu olayın olduğuna kadar biliyomuş doktorlar 10 gün içinde gidersen..
ve istersen raporda alabiliyosun...
erkek arkadaşına söylemeden doktora gidip raporunu alabilirsin..
aklında durucağına cebinde dursun..
gidip gitmemek sana kalmış...

Son pişmanlık fayda vermez zaten. Ders aldıysan ne mutlu bu saatten sonra.:26:

Gurur mu duyarsın pişmanlık mı bilmem ama sevgilin beş para etmezin teki olduğunu göstermekte hiç gecikmemiş....

insanlar bilimsel yönden yaklaşamıyorlar olaylara. toplumda kalıplaşmış bazı şeyleri çok takıyorlar sadece. böyle bişey yaşadıysan bu dünyaya bir fazlalıksın o beyinler tarafından. teşekkür ederim yorumunuz için en kısa zamanda size de saldıracaklardır

EvlenmeyI dusunuyor musunuz erkek arkadasinizla? Eger dusunmuyorsaniz pisman olmaya simdiden baslayabilirsiniz. Ki bana gore pisman olunmayacak bir seu degil. Bilemiyorumm..

Aha hık deyicinin pık deyicisi de geldi... belki dert ediyorum o kadar kalabalığı, sana ne?

çok merak ediyorum arkadaşım yaşının kaç olduğunu ve şuan evli misin bekar mısın? gerçekten merak ettim.

kusura bakmayın ama sevgiliniz çok terbiyesiz bir adammış ..
siz adamla tek başına birlikte olmamışsınız ki ,sonuçta oda sizinle birlikte olmuş .
kadınlr daha duygusal varlıklarız biz ,biriyle cinsel bir temasta bile iyi niyetle yaklaşıyoruz ama erkeklerin daha mantıklı olduğu bir gerçekken merak ettim neden sevgiliniz kendisine engel olmamış.
insan sevdiği kızla böyle birşeyi yaşamak için on kere düşünmeli ,onun da ilerde hayallerinin olduğunu ,onu yıkmaması gerektiğini hesaplamalı .
kendi kızkardeşinden pay biçmeli ,kendi kızkardeşinin böyle bir olay yaşamasını istermiydi ,istemezdi ,peki neden elalemin kızına yaptı bunu ,siz bedava mısınız ..töbe töbee yaa..
ama sevgiliniz nasılsa siz de istiyorsunuz diye salla çayıra mevlam gayıra demiş ..
bi de sonra da utanmadan kan gelmedi diye sizi suçlamaya kalkmış edepsiz ...
kendisi sizin üzerinize atlayıp beraber olurken hava hoş ,suçsuz hatasız ama sizden kan gelmeyince siz kötü kadın oldunuz.
valla bu olayı ben yaşasam adam kan gelmedi dese iki tane yapıştırıp suratına bir daha da karşıma çıkmasına izin vermezdim..
ne oldu size olan sevgisine , bir anda söndü gitti dimi , demekki size gram güveni yok ,gram sevgisi yokmuş .
sizin bu olayı yaşamanız çok büyük hata ,ne olursa olsun kendinizi kontrol edecektiniz bu bir gerçek ,öyle olsun güzelim yaptıysan yaptın olayı değil bu işler ,bir sürü sonuçları var ..
ama madem bir hata yaptınız ,bu herife hala neden kendinizi inandırmak zorunda kalıyorsunuz ki ..
bir halt olmaz ondan kusura bakmayın ..
o anda size kan gelmedi demek yerine ,özür dileyip size böyle bir olay yaşattığı için,hayallerinizi yıktığı için üzülüp ağlaması ,pişman olması gerekirdi ama beyefendi hemen erkekliğe vurmaya kalkmış.
ALLAH böyle erkeklerin topunu ıslah etsin.
yerinizde olsam hiç bu adama kendimi kanıtlamaya çalışmazdım ,hatta o laflardan sonra bir daha da aramazdım ,eğer sizi seviyorsa zaten bu söylediklerini ve yaptıklarını telafi etmek için herşeyi yapar ,yok yapmıyorsa zaten o adamdan hiçbir halt olmaz..

Son düzenleme:

bumudur budur.

benim için ilk gece önemli ve evleneceğim erkekle o özel anı yaşamak isterim bu yüzden önemli yoksa insaların kendi özgür iradeleri kendi kararları herkese saygı duyarım toplumdada bu tarz cadı avlarına gerek yok insanın önce kendisine saygı duyması lazım yoksa o bir parça zarın hiçbir önemi yok !!! insan aklına sahip çıksın o zara sahip çıkacağına

senin içinde üzüldüm ama üzülme noktam acaba doğru kişimi evleneceğin kişimi o adam eğer öyleyse zaten sorun yok ama daha çok gençsin ve karsına birsürü insan çıkacak ve biz kızlar gerçekden çok duygusalız zarar görmeye çok elverişliyiz ama erkek öyle değil umrunda değil o kız üzülmüş üzülmemiş ortada kalmış ben ilkim hiç böyle duygusal seylere bakmazlar

benimde kardeşim var onada herzaman derim daha çok küçüksün sakın aşık olup duygusal düşünme mantıklı düşün evleniceğin erkeğin sana saygı duyması lazım ve bunun için önce senin kendine saygı duyman lazım derim

burda bakıyorum çok acımasız yorumlar yapılmış açıkcası o yorumlar beni dahada üzdü
kendi hemcinslerimiz bukadar acımasızsa erkekler bu konuda nekadar acımaasız olur düşünmek bile istemiyorum

hatamı yaptım ne yaptım diye düşünmek yerine bundan sonra seçeceğin insanlara dikkat etmelisin inşallah herşey gönlünce olur bundan sonrasında

teşekkür ederim Rabbim beni affetsin bunu istiyorum.Allah büyük şimdi beni görüyor gönlümden, aklımdan geçenleri benden daha iyi biliyor yardımcım olsun inşallah. asla bu durumu kimseye söyleyemem muhafazakar bi yerdeyim bende böyle bişey olsa sanırım taşa tutarlar beni bana dua edin nolur.

İnsanın en buyuk düşmanı kendisi,

Kendinden ne kadar nefret ediyorsun ki onurunu ayaklar altına alan bir adamdan hala seviyorum diye bahsediyorsun.
Lütfen kırılma, ihtiyacı oldukça sana yine gelecek belki bir iki güzel sözle kandırıp hevesini alıp yine gidecek yapacak bunu,
Ve sende buna izin vereceksin... Ama lütfen gerçekten lütfen korunmaya başla bir an önce lütfen.
En azından tek z<ararın kendine olsun.

Son düzenleme:

böyle aydın düşünen kişilere hayranlık duymuşumdur hep. benim ailemde böyle olabilselerdi inşallah herşey gönlünüzce olsun kızınız da istediğiniz gibi karakterde olur inşallah.

çok yanlış bi yorum olmuş bu asla onların başına bu tarz bişey gelmez. namuslular evlilik öncesi ilişki çok ters dediğim gibi evlilik öncesi bişey yaşıyorsan hayata fazlalıksın onların gözünde..

Bu yorum gerçekten gülümsetti beni

Eh ne diyelim herkes pişmanım diye açar siz seviniyorsunuz tebrikler o zamann.

ben de sizi tebrik ederim sevindiğimi nasıl anlayabildiyseniz.

ahh ahh aklıma gelmedi o anda açıp telefonu bi konu açmalıydım ama yapamadım işte .

şuanki ruh halim ne kadar rahatlıyorum yorumları okuyunca ama olmuyor hep aklımda çıkmıyor. bundan sonra umarım güçlü olabilirim.

Dinen buyuk gunah ...bu dunyada ne onemi var diyenlere diyecek bisey yok...evet oylede yasarsin...diger dunyada bos ver gec bir damla kan mi hersey diyenlerin hicbiri yaninda olmaz...

herşeyin farkındayım en büyük günahı işlediğimin, o yüzden secdeye bile gelemiyorum kaç gündür. Rabbime sadece dua ediyorum affet affet.

ayrılsaydı ayrılmak isteseydi eminim o gün biterdi çünkü o gün başka bişey yüzünden büyük bi tartışmamız oldu. gitmedi yanımdan bırakmadı. ama kırgın, kırgınım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…