• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve Artık Konu Açmamın Zamanı Geldi (Çok Şükür)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla bende ilk kez duyuyorum:)merak ettim.acaba googledenbaksak bulurmuyuz.ay cidden merak ettim de ondan.nese sen naptın buldun mu bişiler kıyafet felan yani.

ee arattım kırık fön die bu çıktııı ben napıyım :)))

bence düz fön yakışıyo sana.elbise olayını naptın yokmu ortada bişi daha

bende düz fönde hem fikirim.. canım olivyyumda bulamadım ma bakırköyde bi mağzada buldum 49 ytl'ye kısmetse gidip bakıp deneyip alıcam

hadi hayırlısı.umarım her şey istediğin gibi ve yolunda gider.benim ve diğer bazı arkadaşlarınki gibi içinde hiç bişey uhde kalmaz bu adım atmaya hazırlandığın evlilik yolunda.

Allah razı olsunn çok uğraştın benim için yaa hakkını ödeyemmemm

ben mi çok uğraştım.yok cnm naptım ki.ne demek varsa hakkım helal olsun.sen mutlu ol yeter ki.aşık insanlara yardım ibadettir bir nevi:)

belinaycım seni tanımıyorum konuşmadıkta ama o kadar sıcak ve tatlı bir insan olduğun yazılarına yansıyo inş. herşey gönlünce geçer ne giysen eminim yakışıcaktır inş. bir ömür boyunca mutlu olursun

Belinay canım ne yaptın????

Ben senin yerinde olsam saçlarımı lüle yaptırmam, abartı olmaz mı ilk kez tanışma gecesi için sana düz fön çok yakışır bence. Önlerini dışa doğru yaptırabilirsin.???

belinaycım seni tanımıyorum konuşmadıkta ama o kadar sıcak ve tatlı bir insan olduğun yazılarına yansıyo inş. herşey gönlünce geçer ne giysen eminim yakışıcaktır inş. bir ömür boyunca mutlu olursun
canım benim çok teşekkür ederim çok incesinn​
Belinay canım ne yaptın????

Ben senin yerinde olsam saçlarımı lüle yaptırmam, abartı olmaz mı ilk kez tanışma gecesi için sana düz fön çok yakışır bence. Önlerini dışa doğru yaptırabilirsin.???

burcucum elbiseyi satan mağzayı buldum hayırlısıyla gidip almak kaldı :) evet canım bencede abartılı düzfön çektircemm hayatım​

Kızlar yaa elbise yerine bunları giysem olurmu? yengelerim ve ablam diyorki bu tanışma olucak sadece ve sen kumaş pantalon ve gömleğinle çık diyorlar.. isteme olayındada bu beğendiğin elbiseyi alır giyersin diyorlar.. ufuğa sordum oda elbiseyi isteme günü giyin dedi :uhm: bende şöyle bir kombine düşündüm sizce nasıl??

2zoc21l.jpg

2gugti0.jpg

altınada bu babetlerim
2nhhs1y.jpg

20jk7rl.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
CNM BENDE VOLCANO MARKA HıÇ GıYMEDıĞıM ETıKETı ÜSTÜNDE Bı ELBıSEM VAR,
resmini de eklerim birazdan

netten aldım ama yanlış beden gördermişler bende üşendim tekrar göndermeye kaldı bende

dur beğenirsen sana yollarım

eğer beğenmezsen başka fikirlerim olur:)))

belinaycım benim kuzenimi istemeye geldiklerinde normal ama şık bir elbise giymişti söz zamanı abiye giymişti bence sende istemeye geldiklerinde pantolon ve gömlek giyin

Back