• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve Artık Konu Açmamın Zamanı Geldi (Çok Şükür)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hiç heyecan yapma şekerrr kıs candy doğal ol kendin ol seni bizim topiğe bekleris istemeye geliyorlar yardım kızlar topiğine bi sürü ince ayrıntıyı bulabilirsinn bu arada beyaz gömlekli elbise süper 2.babet harika hafif bi makyaj saçlarda lüle oluncaaa süper olursunn cnm bnm şimdiden hayırlı olsun a.s.

bence kapıda sadece hoşgeldiniz dersin içeri geçerler oturmaya.sen onlar oturduktan sonra tek tek öpersin ellerini.sonra sen çıkarsın onlar konuşurlar aralarında.sen sadece ne ikram edeceksen artık servis yaparken girer çıkarsın o kadar.ama kapı dinleyebileceksen çaktırmadan dinle:)
aldım taktiği yerimseniben ben servis yaparlen girerim içeri artıkk ve kapının kenarında çaktırmadan dinlerimm kaydirigubbakcemile3​
hiç heyecan yapma şekerrr kıs candy doğal ol kendin ol seni bizim topiğe bekleris istemeye geliyorlar yardım kızlar topiğine bi sürü ince ayrıntıyı bulabilirsinn bu arada beyaz gömlekli elbise süper 2.babet harika hafif bi makyaj saçlarda lüle oluncaaa süper olursunn cnm bnm şimdiden hayırlı olsun a.s.

canım benimmm evet o dediğin kombineyi düşündük karar verdikk yerimseniben saçlar lüle hafif makyaj tamamdır:CüvCüv: ahh işte birde şu heyecanım olmasaa süper olucak aslında.. yarın sizin topiğide uğrarımmm ço teşekkür ediyorumm ilgin için a.​
s.

heyecanın olmasa asla süper olmaz bence.olayın gizemi önemi orda yani sende ki ve varsa ufuk da ki heyecan da

ufukta heyecan olmaz olurmu evi unutursam o şaşknlıkla diyoo :)

adresi yazsın bi kağıda tutsun bi taksi versin adres yazan kağıdı.işte bu kadar:)))

mervecimmm gerçi sana sölüorumda heyecan yapma diye insan ister istemes heyecanlanıyo bende çok heyecanlıydım nişanlımda öle ama verildiğin andan itibaren kalmıyo heyecan falan merak etme cicimm çok güsel heyecanlar bunlar bide biliomusun sonrasıda çok keyifli ayyy bana noluyosa bende heyecan yaptım şimdi yaaa senin içinnndelikafadulden

adresi yazsın bi kağıda tutsun bi taksi versin adres yazan kağıdı.işte bu kadar:)))
iyi fikirr kaydirigubbakcemile3
mervecimmm gerçi sana sölüorumda heyecan yapma diye insan ister istemes heyecanlanıyo bende çok heyecanlıydım nişanlımda öle ama verildiğin andan itibaren kalmıyo heyecan falan merak etme cicimm çok güsel heyecanlar bunlar bide biliomusun sonrasıda çok keyifli ayyy bana noluyosa bende heyecan yaptım şimdi yaaa senin içinnndelikafadulden

cansucum yaa bi rahatlasam bi evetleri duysammm inan bana o gece sabaha kadar uyumam burda başınızın etini yerim mutluluktan artıkk Şeniz

2ch19hv.jpg

Canım Hic_Kes'in eklediği yukarıdaki gömleği ve bu elbiseyi çok beğendim ben... Elbise beyaz gömlekle daha güzel gider tabi. :)

Soyle davran boyle davran diyemeyiz bitanem...Dogal kal...En iyisi de bu
Heyecanli olman tabiki de çok normal, guler yuzlu olacaksin
Zaten mutfakta sana yardim edecek olanlar çok olur merak etme
Onlar girdiklerinde bi ara salona girip herkese hosgeldiniz dersin
Sonra kahveyi getirirsin ve iste bu kadar
Zaten o ilk isteme fatsinda pek içerde onlarla kalinmiyor be guzelim
Ablan da yaninda zaten...Guzel bir heyecan bu...doya doya yasa cunku bu gunler bir daha gelmiyor.
her anin ayni bir heyecani, bir guzelligi var bitanem. tadini çikar...
çok guzel olacaksin eminim...çok guzel bir gece olacak.

yaa elbiseyi bulamıyorum kızlar yaa yardım edin nne olurr :(( nerde bulabilirimm ben bu elbiseyii?? bugün olivyuma gitttim adil ışık mango ipekyol bay gülay her mağzaya baktım malesef bulamadım..

benzeri bi elbisede mi yok.illa aynısı olmasada olur sanırım

aman boş ver tek aksilik elbise olsun:)hem bişi dicem yenialman şartmı.yani evden ya da ablandan da bişiler bulabilirsin.sonuçta isteme sadece.tabi sen bilirsin de.

ablamdan bulabilrimde boyum ablamdan çok uzun diz üstüme gelir elbiseler.. kumaş pantalon ceket nasıl olurkiii?? yada son çare kendi siyah elbisemi giycem ilk sayfadaki??

kumaş pantolon olurda üzerine ceket yerine başka bişi olsa uygun bi gömlek yada ona benzer bişi

artık uydurucaz bişiler.. c.teside bi bakırköye çıkim bakimm:)))

ikinci elbise ve ilk babet güzel saçlarını kırık fön dedikleri fön den çektir güzel olur
Şimdiden Hayırlı Uğurlu olsun :)

canım kırık fön nasıl bişeydir ilk kez duyuyorumda

Back