• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve Artık Konu Açmamın Zamanı Geldi (Çok Şükür)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şu jile tarzından içine gömlek giyilen elbise...evet evet o:)güzelolur bencede.ya her şeyden önemlisi bi aksilik çıkmaması.inşallah bi aksilik çıkmaz.kendi tanışma ve söz merasimim geldi aklıma.ay ne tatlı heyecanlar bunlar.ALLAH tamamına erdirsin inşallah cnm benim

Çok teşekkür ediyorum be birsamımm bne olur bana dua edin hepiniz tek tek lütfen şu mayıs ayında hiç bir aksilik çıkmasın RABBİMM NE OLUR BU SEFER YÜZÜMÜ GÜLDÜR ELİM KALBİMDE BEKLİYORUM :Saruboceq:

Rabbim tüm yürekten sevenleri bir an önce kavuştursun inşallah.korkma bu sefer bi aksilik olmuycak.içime doğdu:)

:uhm: neden canım??

Dizlerini kirarak kahve ikram etmen gerekiyor ve el öpmen gerekiyor.
Ben bir cok nisan yada söz tarzi seyleri gördüm ve dizleri hafif yan kirarak egilinir.
Gerci benim Esimin tarafi Italyan oldugu icin pek dikkat etmemislerdir elbiseme vs durusuma ama sende heyecan varya onun icin dedim...
Genelde evlenen bayanlar buna cok dikkat ederler..

hayırlı olsun tatlım..bende diğer kızlara katılıyorum ikinci babetin ve üçüncü ayakkabın çok hoş.ikincielbisende öle..bence başka bişey alma:)fiziginde güzelyakıaşacana eminim..hayırlı olsun yazılarını takip ediyorum ama yorum etmiyorum uzun zamandır.benimde 1.5 ay sora düğünüm var heyecanını çokk ii anlıyorum.allah mutluluğunu daim etsin senin için hayırlısını versin inş

Aman aman aman mutlu sona yaklaşıyoruz.Ama sizin için çok güzel bir hayatın başlangıcı.Mutluluklar canım.Ne güzel telaşlar.Daha zamanın varmış ,eniştemizle beraber çıkıp beğenmen daha iyi olur dediğin gibi belinaycım en azından ortak zevkiniz olursa daha iyi taşırsın kıyafetini..Eniştemiz sana fikir verir.Zevkli eniştemiz zaten :)Senden dolayı dedim ;)
Saçların ilk gün için düz fönlü olabilir.Zaten ilerleyen günlerde bir çok şekle sokacaksın.Nişan,nikah,düğün vs... Çok sevindim canım gelişmelere.

canım elbisen çok şık o elbisenin içine askılı dar badi giyersen eğildiinde de en fazla o badi görünür:)

hayırlı olsun canım öncelikle
bende2.babeti beğendim elbise olaraktan o gömlekli olan elbise çok güzel
düz fön ve hafif makyajlada güzel olur

Geldi çatti ya bebem gelsin artik uzun bir bekleyis sizin için
hersey gonlunce olur insallah bitanem
sade ama klass olmayi tercih et bence
hafifi bir makyaj guzel bir fonu de unutma
geleceklerinde mesaj at bana
optum seni

Dizlerini kirarak kahve ikram etmen gerekiyor ve el öpmen gerekiyor.
Ben bir cok nisan yada söz tarzi seyleri gördüm ve dizleri hafif yan kirarak egilinir.
Gerci benim Esimin tarafi Italyan oldugu icin pek dikkat etmemislerdir elbiseme vs durusuma ama sende heyecan varya onun icin dedim...
Genelde evlenen bayanlar buna cok dikkat ederler..

çok teşekkür ediyorum bilgilerin için canım
hayırlı olsun tatlım..bende diğer kızlara katılıyorum ikinci babetin ve üçüncü ayakkabın çok hoş.ikincielbisende öle..bence başka bişey alma:)fiziginde güzelyakıaşacana eminim..hayırlı olsun yazılarını takip ediyorum ama yorum etmiyorum uzun zamandır.benimde 1.5 ay sora düğünüm var heyecanını çokk ii anlıyorum.allah mutluluğunu daim etsin senin için hayırlısını versin inş

ayyy canım benimmm çok teşekkür ederim sanada çook az kalmışşş Rabbim mutlu etsin yuvanı çok sevindim yaa​
Aman aman aman mutlu sona yaklaşıyoruz.Ama sizin için çok güzel bir hayatın başlangıcı.Mutluluklar canım.Ne güzel telaşlar.Daha zamanın varmış ,eniştemizle beraber çıkıp beğenmen daha iyi olur dediğin gibi belinaycım en azından ortak zevkiniz olursa daha iyi taşırsın kıyafetini..Eniştemiz sana fikir verir.Zevkli eniştemiz zaten :)Senden dolayı dedim ;)
Saçların ilk gün için düz fönlü olabilir.Zaten ilerleyen günlerde bir çok şekle sokacaksın.Nişan,nikah,düğün vs... Çok sevindim canım gelişmelere.
amanda aman evett bersuum geldi çattı iştee mayısın ilk yada ikincii haftası hayırlısıyla geliceklerr artık olsunn yaaaaaa hayırlısıylaaa
canım elbisen çok şık o elbisenin içine askılı dar badi giyersen eğildiinde de en fazla o badi görünür:)
yok yok ben yinede risk almim balım benimm:)
hayırlı olsun canım öncelikle
bende2.babeti beğendim elbise olaraktan o gömlekli olan elbise çok güzel
düz fön ve hafif makyajlada güzel olur
çok teşekkür ediyorum bitanemm
Geldi çatti ya bebem gelsin artik uzun bir bekleyis sizin için
hersey gonlunce olur insallah bitanem
sade ama klass olmayi tercih et bence
hafifi bir makyaj guzel bir fonu de unutma
geleceklerinde mesaj at bana
optum seni

canım arkadaşım benimm ne günler atlattım sen biliyorsun en yakın şahidimsinnnn seviyorum seniii inan bana herşeyden tresimli haberdar edicem seniii

belinay bu haber çok sevindirici gerçektende... :sm_cool:
hadi hayırlısı olsun bakalım inşallah atlatırsın bu olayıda...
öpüyorum canım Şeniz

senin burda nişan söz düğün hatta evinin fotoğraflarını bile görcez inşallah:)ay ne güzel olur.heyecanlandım şimdi(bana noluyosa)

mervecim hayırlı uğurlu olsun canım..
inşallah bi aksilik çıkmadan her şey yolunda gitcek...
seni de kaybediyoruz desenesenağlama
Allah mesut bahtiyar etsin..
inşallah ben de yaza nişanlancam:utangac:
yüzükler takılırken beni de aklından geçir:asigim:

kıyafetlere gelince üstünde görsem daha sağlıklı yorum yapabilirim..
ama ikinci babetin çok şirin, onu çok beğendimhihoyyyt

aa ben bu konuyu yenı gordum ama sen fıkrımı bılıosunn zaten ;)

o gomleklı olanda sıkmıss

bu arada sacın lüle olsunnn

gömlekli elbise güzelmiş belinaycımmm
2. babette çok hoş

ne güzel artık kavuşuyorsunuz tamamenn demekki:)
darısı başıma canım...

evet saçlar lüle olsun:)

tamam saçlar lüle olcak ikinci elbisenin aynısınından yarın gidip olivyum bay gülaydan bakıcam :)) bu arada herekse çok teşekkür ediyorum yaaaa hee unutmadan 2. babetleri giyiyorumm :))

yalnız bişi söylimi? bende acaip heyecan var.. napıcam asıl karşılicam nasıl hareket edicem bilemiyorum

sen yine iyisin.bak kendimden örnek veriyim.benim kayınvalidemler istanbuldan gelmişti ve ilk tanışıcaz yüzyüze yani.ve yatılı geldiler.otelde kalın diyemezdik ya:)ben bile atlattıysam sende atlatırsın.ve inan bu yaşadığın heyecanları günleri arayacaksın.tek diyeceğim her anın ama her anın tadını çıkar.çıkaramayanlar çok pişman oluyo sonradan.içinde keşke şunuda yapsaydım yaşasaydım dediğin bişi kalmasın.bu sözlerim istenmenden düğününe kadar geçen tüm olacaklar için geçerli.

sen yine iyisin.bak kendimden örnek veriyim.benim kayınvalidemler istanbuldan gelmişti ve ilk tanışıcaz yüzyüze yani.ve yatılı geldiler.otelde kalın diyemezdik ya:)ben bile atlattıysam sende atlatırsın.ve inan bu yaşadığın heyecanları günleri arayacaksın.tek diyeceğim her anın ama her anın tadını çıkar.çıkaramayanlar çok pişman oluyo sonradan.içinde keşke şunuda yapsaydım yaşasaydım dediğin bişi kalmasın.bu sözlerim istenmenden düğününe kadar geçen tüm olacaklar için geçerli.

hayatımmm bana ne öneririsiiz biraz tüyo ver mesela kapıdamı öpim tek tek içeri girerlerken yoksa içerde salonda oturduklarındamı öpim? yoksa sadece kapıda hoşgeldiniz diyip ben içeri girmesem onlar girse konuşssa ( yani tanışma olucak sadecede belki isteme olayınıda dile getirebilirler) ben sonradan girsem kenarda otursam serviisi yaptıktan sonra olurmu??

bence kapıda sadece hoşgeldiniz dersin içeri geçerler oturmaya.sen onlar oturduktan sonra tek tek öpersin ellerini.sonra sen çıkarsın onlar konuşurlar aralarında.sen sadece ne ikram edeceksen artık servis yaparken girer çıkarsın o kadar.ama kapı dinleyebileceksen çaktırmadan dinle:)

Back