• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve Artık Konu Açmamın Zamanı Geldi (Çok Şükür)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
NoT: Rabbim ne olursun yalvarırım bu sefer herşey yolunda gitsinn ne olur bu sefer bi aksilik çıkmasınn yalvarırım artık zamanı bu zaman olsun ve vakti zamanı gelmiş olsunnn..biliyorsun hakkımda hep hayırlısını istedim senden, gece yatarken hep dua ettim namazlarımda son dualarımda hep dua ettim lütfen RABBİM sen hakkımda hayırlısını ver ve bu sefer aksilik çıkmasınn hevesim muttluluğum kursağımda kalmasınn

o kadar icten yazmıssın ki , yüce rabbim senin üzülmene izin vermicek gibi geliyo bana a.s.

canım önce yaşadığın aksiliklerden haberim yok ama inş bu defa muradına ericeksin, Allahın izniylee..hepimz dua edicezz sanaa , Allah dualarını kabul eder ve pişmanlık vermez inş :Saruboceq:
e kıyafet secimine gelinceeeee, şimdi isteme olabilir vs dedin ya, benm oraya kafam takıldı, hani isteme olmıycaksa tamamen siyah giyinmen önemli değil ama eğer isteme olucaksa hani şöyle önü fırfırlı gibi gömlekler var yaa onlardan mesela beyaz gömlek altına da siyah etek giyebilirisn , isteme olucaksa topuklu süslü ayakkabıların var ya yukarda, onlar cok hoş canım,ya tabi bu benm nacizane fikrim, yine kararı vericek olan sensin neticedeee, mutluluklar canım Şeniz anlatmaya calıştığım gömleği google da bulursam ekliycem yerimseniben

sizi varya acaip seviyorum ben yaaa çok teşekkür ediyorum yazılarınız içtenliğiniz dualarınız için.. babette karar verildi kızlar.. bu tanışma olucak ama ömrüm dediki isteme olayınıda açabilirler konu içerisinde dedi ailenin bilgisi olsun niyetimiz ciddi manasında sırf tanışma olmaz dedi :) ve kızlar ben bu elbiseyi giyemem eğilirken rahat edemem inanın dökümlü olduğu için yakası sürekli örtmem lazım dikkat etmem lazım rahat olamam.. yaa benim dediğimi anladınızmı bilmiyorum ama hani yeni çıkan içine gömlek giyilen jile tarzı elbiselr var siayh elbise dizaltı jile tarzı içinede gömlek beyaz altınada ince siyah çorap.. ye i sezonun elbiseleriydi anımsayanınız varmı??

canımm, bak bu tarz gömlek kastetmiştimmmm , renkleri sana kalmış ama , bu tarz uzun kollu gömlekler cok hoşuma gidiyo benm yaa yerimseniben

2. si güzelmişşş tatlımmm rengide süpermişş

bu elbise gibi diyorum nerdeen ve kaça bulabilirim ben bunu??

2ch19hv.jpg

canm alınma ama bence basit bi kıyafet...günlük giyebilcegn bişe bu

yazılardan anladgm kadarıyla çok önem verdgn bişe(dogal olarak yani)

madem böyle,git güzelce alışverişe çık bence a.s

hafif 1 2 cm lik topuklu ayakkabı al,babetler olmz
isteme fln olursa şık olman lazm yani :)

hayatım topuklularla rahat gezememki evin içinde çünkü kahve çikolata ve el öpme faslı olucak.. o heyecandan birde ayağımı burkmim kaydirigubbakcemile3 bu elbise olmazıki ya derli toplu gibi geldi ve güzel gibi geldi bana
:uhm:

beşiktaşta var canım fiyat 40tl..
allah tamamına erdirsin,umarım istediğin gibi olur herşey..

ASO hayatım ben bakırköy civarında bakıcam perşembe günü birde olivyuma giderimm inşallah bulurum yaa

kuzum sendemı gıdıon sımdı oturup aglıyam :çok üzgünüm:
ah ah ne guzel olucan kımbılır ben ıkıncı babetı begendım kuzum benım ınsalah bı aksılık cıkmaz hayırlısıyla kavusursun ufugunaa:)

elbisede firkik veririm kuşum olmaz dökük yaka o tepsi tutarken eğildiğimi düşünsene nasıl kapatim önümü iki elimle tepsi tutarken:(

bende 2. babeti düşünüyorum tatlım..saçlar dalgalı fönmü düz fönmü yoksa lülemi olsun??

Canim zaten dizlerini kirip egileceksin,sakin öyle düz egilmeye kalkma...
Ayrica arkadaslarin begendiklerine katiliyorum elbise ve 2.babetler cok SIK durur kanimca,saclarinada güzel bir sekil verip,natural bir makyaj yapar isen hersey güzel olur..

kuzum sendemı gıdıon sımdı oturup aglıyam :çok üzgünüm:
ah ah ne guzel olucan kımbılır ben ıkıncı babetı begendım kuzum benım ınsalah bı aksılık cıkmaz hayırlısıyla kavusursun ufugunaa:)

ayyy amiinn inşallah rrabbim yaa inşallahh boncuğum yaa ağzın bal yesin yaaaa:Saruboceq:​

[url=http://urlal.com/fmq .!.:
4139.jpg
[/url]

canımm, bak bu tarz gömlek kastetmiştimmmm , renkleri sana kalmış ama , bu tarz uzun kollu gömlekler cok hoşuma gidiyo benm yaa yerimseniben

daha bugun bu tarz gömlek baktım bence harıka olur belınay etıke fıyatı bızım burda 79 ytlcık ama harıka duruor morunu baktım ben:1closedeyes:

Canim zaten dizlerini kirip egileceksin,sakin öyle düz egilmeye kalkma...[/FONT]
Ayrica arkadaslarin begendiklerine katiliyorum elbise ve 2.babetler cok SIK durur kanimca,saclarinada güzel bir sekil verip,natural bir makyaj yapar isen hersey güzel olur..

:uhm: neden canım??

daha bugun bu tarz gömlek baktım bence harıka olur belınay etıke fıyatı bızım burda 79 ytlcık ama harıka duruor morunu baktım ben:1closedeyes:

leyn boncuh kafa elbise diyom elbiseee :mymeka::roflol:​

ASO hayatım ben bakırköy civarında bakıcam perşembe günü birde olivyuma giderimm inşallah bulurum yaa

umarım bulursun belinaycım,bulamassan eğer özelden sana yazarım bana haber verirsin..mağaza adı veririm..allah bir ömür mutlu etsin..

umarım bulursun belinaycım,bulamassan eğer özelden sana yazarım bana haber verirsin..mağaza adı veririm..allah bir ömür mutlu etsin..

canım çok teşekkür ediyorummmmmmmmm bitanesinn​

:uhm: neden canım??

evet belinaycım dizlerini kırıp eğilirsen degaje frikiği de vermezsin estetik açıdan daha da güzel olursun, poponu arkaya dikmezsin falan filan...
genelde en uygun kahve takdimi öne eğilip popoyu dikerek değil dizleri kırıp münkün olduğunca eğilmeden vermek şeklindedir.yerimsenibena.s.

bence yeni bir elbise al
ikinci babet çok güzel..
ve siyahtan başka renkleri de göz önünde bulundura.s.

evet belinaycım dizlerini kırıp eğilirsen degaje frikiği de vermezsin estetik açıdan daha da güzel olursun, poponu arkaya dikmezsin falan filan...
genelde en uygun kahve takdimi öne eğilip popoyu dikerek değil dizleri kırıp münkün olduğunca eğilmeden vermek şeklindedir.yerimsenibena.s.

bence yeni bir elbise al
ikinci babet çok güzel..
ve siyahtan başka renkleri de göz önünde bulundura.s.

canımsın sen benimm çok teşekkür ediyorum bilgilerin içinn​

şu jile tarzından içine gömlek giyilen elbise...evet evet o:)güzelolur bencede.ya her şeyden önemlisi bi aksilik çıkmaması.inşallah bi aksilik çıkmaz.kendi tanışma ve söz merasimim geldi aklıma.ay ne tatlı heyecanlar bunlar.ALLAH tamamına erdirsin inşallah cnm benim

Back