• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve Artık Konu Açmamın Zamanı Geldi (Çok Şükür)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
36 beden
dizin hemen altında duruyor

senin burnu açık ayakkabılarınla da çok hoş olur
ufukla boyunuzun durumunu hatırlayamadım ama bence babet giyme
şöle alımlı çalımlı olmalısın, kesinlikle topuklu ayakkabı derim ben:))
şimdiden başla evdee yürümeye, alışırsın

17312852_0.jpg

17312852_1.jpg

bu tawz bişey de olabilir

belinaycım benim kuzenimi istemeye geldiklerinde normal ama şık bir elbise giymişti söz zamanı abiye giymişti bence sende istemeye geldiklerinde pantolon ve gömlek giyin
ahhh güzelim benimmmm çok teşekkür ederimmm sadece tanışma olucak bu isteme değil ve evdeki herkes senin gibi pantalon gömlek giyin dediler
..
36 beden
dizin hemen altında duruyor

senin burnu açık ayakkabılarınla da çok hoş olur
ufukla boyunuzun durumunu hatırlayamadım ama bence babet giyme
şöle alımlı çalımlı olmalısın, kesinlikle topuklu ayakkabı derim ben:))
şimdiden başla evdee yürümeye, alışırsın

bebeğim gelmişşş canım gelmişşşş :lepi: benim boy 1 75 ufuğumun boy 1 70 topuklu giyince uzunduruyorum ben ondanve unutma evde serviste yapıcam takılır düşersem o heyecanla rezil olmazmıyım:utangac: elbiselerin birinin kolunun kısa olması ve diğerininse v yaka olması işi bozdu güzelim yaa :çok üzgünüm: sen nediersin pantalon gömlek ve yelek kombinem olmamışmı ilk tanışma günü için??

anladım cnmm, uzunmuş senin boyun vazgeçelim topukludan o zaman:))

bu elbiseyi g g den buldum, nete bak çok uygun fiyata süper modeller ve markalar oluyo

ben çoğu giysimi netten alıyorum cnm

senin düşündüğün kıyafeti göremedim hangi sayfada

Kızlar yaa elbise yerine bunları giysem olurmu? yengelerim ve ablam diyorki bu tanışma olucak sadece ve sen kumaş pantalon ve gömleğinle çık diyorlar.. isteme olayındada bu beğendiğin elbiseyi alır giyersin diyorlar.. ufuğa sordum oda elbiseyi isteme günü giyin dedi :uhm: bende şöyle bir kombine düşündüm sizce nasıl??

2zoc21l.jpg

2gugti0.jpg

altınada bu babetlerim
2nhhs1y.jpg

20jk7rl.jpg

cnm gömlekle yeleğin kalsın ama altına pileli havalı şu yeni çıkan tarda eteklerden baksan birde öylede çok hoş olur aslında:delphin:

ilk sayfada hayatım kumaş pantalon gömlek ve yelek kombinem varr :)

bncedeee pant ve gömlek giy cnmm
ilk başta elbise demiştim amaa vazcaydımm:)

çünkü ben isticekler sandım
tanışmaymışşşş
o zaman daha sade giyin bence..

pilelii yada çan eetek gibi dizaltı bişi olsa olurmu peki??

etek23.jpg

bak cnm bu eteğin siyahı nasıl olurdu sence, boyuda azcık daha uzun olsa
hacı akrabalarını da unutmayalım demi cnm:))

belinaycım sana tavsiyem ipekyola bak birde , eşimin tanıdığı var orda sen beğenirsen ordan yarı fiyatına almanı sağlayabilirim

camıniçi olivyumdaki ipekyola gittim perşembe günü inanhiç bişey beğenemedim :(

Yuhhhh bana ben bu konuyu nasıl kaçırdım....

Kuzum kusura bakma şu ara biraz yoğunum ortalık falan karışık...

Hadi gözün aydın canım Allah'ım yardımcı olsun herşey yolunda gitsin...

Kıyafet konusuna gelince madem tanışma sade ol bence mesela ben siyah kumaş pantolon üstüne de gömlek giymiştim bu tarz birşeyler giy istersen, elbise de olur ama tanışmaymış sade ol sen...

Sevgilerimle öperim canım...

oyyy nerelerdesin sen yaaaa :((( ama çok özledim ben seni yaaa :(( evet tatlım sadece tanışma ve ilk sayfada eklediğim gibi pantalon gömlek yelek diyo evdekiler

Back