E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
şu jile tarzından içine gömlek giyilen elbise...evet evet o:)güzelolur bencede.ya her şeyden önemlisi bi aksilik çıkmaması.inşallah bi aksilik çıkmaz.kendi tanışma ve söz merasimim geldi aklıma.ay ne tatlı heyecanlar bunlar.ALLAH tamamına erdirsin inşallah cnm benim
:uhm: neden canım??
Dizlerini kirarak kahve ikram etmen gerekiyor ve el öpmen gerekiyor.
Ben bir cok nisan yada söz tarzi seyleri gördüm ve dizleri hafif yan kirarak egilinir.
Gerci benim Esimin tarafi Italyan oldugu icin pek dikkat etmemislerdir elbiseme vs durusuma ama sende heyecan varya onun icin dedim...
Genelde evlenen bayanlar buna cok dikkat ederler..
hayırlı olsun tatlım..bende diğer kızlara katılıyorum ikinci babetin ve üçüncü ayakkabın çok hoş.ikincielbisende öle..bence başka bişey alma:)fiziginde güzelyakıaşacana eminim..hayırlı olsun yazılarını takip ediyorum ama yorum etmiyorum uzun zamandır.benimde 1.5 ay sora düğünüm var heyecanını çokk ii anlıyorum.allah mutluluğunu daim etsin senin için hayırlısını versin inş
Aman aman aman mutlu sona yaklaşıyoruz.Ama sizin için çok güzel bir hayatın başlangıcı.Mutluluklar canım.Ne güzel telaşlar.Daha zamanın varmış ,eniştemizle beraber çıkıp beğenmen daha iyi olur dediğin gibi belinaycım en azından ortak zevkiniz olursa daha iyi taşırsın kıyafetini..Eniştemiz sana fikir verir.Zevkli eniştemiz zaten :)Senden dolayı dedim
Saçların ilk gün için düz fönlü olabilir.Zaten ilerleyen günlerde bir çok şekle sokacaksın.Nişan,nikah,düğün vs... Çok sevindim canım gelişmelere.
canım elbisen çok şık o elbisenin içine askılı dar badi giyersen eğildiinde de en fazla o badi görünür:)
hayırlı olsun canım öncelikle
bende2.babeti beğendim elbise olaraktan o gömlekli olan elbise çok güzel
düz fön ve hafif makyajlada güzel olur
Geldi çatti ya bebem gelsin artik uzun bir bekleyis sizin için
hersey gonlunce olur insallah bitanem
sade ama klass olmayi tercih et bence
hafifi bir makyaj guzel bir fonu de unutma
geleceklerinde mesaj at bana
optum seni
sen yine iyisin.bak kendimden örnek veriyim.benim kayınvalidemler istanbuldan gelmişti ve ilk tanışıcaz yüzyüze yani.ve yatılı geldiler.otelde kalın diyemezdik ya:)ben bile atlattıysam sende atlatırsın.ve inan bu yaşadığın heyecanları günleri arayacaksın.tek diyeceğim her anın ama her anın tadını çıkar.çıkaramayanlar çok pişman oluyo sonradan.içinde keşke şunuda yapsaydım yaşasaydım dediğin bişi kalmasın.bu sözlerim istenmenden düğününe kadar geçen tüm olacaklar için geçerli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?