canm alınma ama bence basit bi kıyafet...günlük giyebilcegn bişe bu
yazılardan anladgm kadarıyla çok önem verdgn bişe(dogal olarak yani)
madem böyle,git güzelce alışverişe çık bence a.s
hafif 1 2 cm lik topuklu ayakkabı al,babetler olmz
isteme fln olursa şık olman lazm yani :)
elbisede firkik veririm kuşum olmaz dökük yaka o tepsi tutarken eğildiğimi düşünsene nasıl kapatim önümü iki elimle tepsi tutarken
bende 2. babeti düşünüyorum tatlım..saçlar dalgalı fönmü düz fönmü yoksa lülemi olsun??
kuzum sendemı gıdıon sımdı oturup aglıyam :çok üzgünüm:
ah ah ne guzel olucan kımbılır ben ıkıncı babetı begendım kuzum benım ınsalah bı aksılık cıkmaz hayırlısıyla kavusursun ufugunaa:)
[url=http://urlal.com/fmq .!.:[/url]
canımm, bak bu tarz gömlek kastetmiştimmmm , renkleri sana kalmış ama , bu tarz uzun kollu gömlekler cok hoşuma gidiyo benm yaa yerimseniben
Canim zaten dizlerini kirip egileceksin,sakin öyle düz egilmeye kalkma...[/FONT]
Ayrica arkadaslarin begendiklerine katiliyorum elbise ve 2.babetler cok SIK durur kanimca,saclarinada güzel bir sekil verip,natural bir makyaj yapar isen hersey güzel olur..
daha bugun bu tarz gömlek baktım bence harıka olur belınay etıke fıyatı bızım burda 79 ytlcık ama harıka duruor morunu baktım ben:1closedeyes:
ASO hayatım ben bakırköy civarında bakıcam perşembe günü birde olivyuma giderimm inşallah bulurum yaa
umarım bulursun belinaycım,bulamassan eğer özelden sana yazarım bana haber verirsin..mağaza adı veririm..allah bir ömür mutlu etsin..
:uhm: neden canım??
evet belinaycım dizlerini kırıp eğilirsen degaje frikiği de vermezsin estetik açıdan daha da güzel olursun, poponu arkaya dikmezsin falan filan...
genelde en uygun kahve takdimi öne eğilip popoyu dikerek değil dizleri kırıp münkün olduğunca eğilmeden vermek şeklindedir.yerimsenibena.s.
bence yeni bir elbise al
ikinci babet çok güzel..
ve siyahtan başka renkleri de göz önünde bulundura.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?