Ve Artık Konu Açmamın Zamanı Geldi (Çok Şükür)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
belinaycım bakırköy alışveriş cenneti sonuçta
markalarda bulamamışsın sanırım , küçük butiklerde de çok güzel modeller çıkıyo
sen gez dolaş gene haftaiçi sakin sakin
baktın zevkine göre bişey çıkmad bu resimdeki pantalon gömlek yelek kombinini giyersin hayatım

oyyy nerelerdesin sen yaaaa (( ama çok özledim ben seni yaaa ( evet tatlım sadece tanışma ve ilk sayfada eklediğim gibi pantalon gömlek yelek diyo evdekiler

bencede evdekilerin fikri iyi. zaten zayıfsın herşey yakışır:)

Sen varya yine yaptımn yapacağııı en zor anımda yetiştinnn melekmisin nesin sen Şeniz
5 yıldır bu zamanı bekliyordum neden bukadar türkiye sorunu haline getirp kararsız kaldığımı anlamıştırsınn artık :roflol:

tamam burcucum mesaj alınmıştırr :)))

belinaycıgım hayırlısı olsun şekerim,
resimleri güncellemişsin baktım da,

o elbıseyı bulabılırsen o cok yakısıcaktır eminim
cok hos bır modelı var, bulamazsan yeleklı takım da hoş
hihoyyyt tam günü ne zaman, ne zaman gelecekler kızımızı görmeye

belinayım canım bitanem şimididen hayırlı olsun inşalah :Saruboceq:kazasız belasız gelsinler herşey gönlünce olsun biibem Şeniz
ben elbiseden yanayım elbisenin daha çok yakışacağını umuyorum
ki fiziğini boyunu posunu endamını biliyorum emin ol daha çok yakışacaktır elbise delikafadulden
pantolon biraz resmi durmuş ama elbisenin içinde daha sempatiksin şekerim
:1hug:

canım benim elbiseyi istemeye geldiklerinde giyicem aşkım istemeye geldiğimizde giy bu tanışma olucak dedi.. yarın akşam dayısının mevlütü var mevlüt bitsin bu hafta iiçi gün belirlenicek hayırlısıyla:Saruboceq:​

canım benimm çok teşekkür ediyorum bitanemmm.. elbiseyi birdaki sefere istemeye geldiklerinde giyicem tatlım benimmmŞeniz​

fotoğraflara bakıyorum da nazar değmesin o kadar güzelsin ki. yani seni beğenmemeleri mümkün değil. ben tanışma için pantolon gömlek kombinasyonunu uygun gördüm ama açık söyleyeyim çok tecrübem yoktur, ama için rahat olsun ne giyersen giy sana çok yakışacaktır.a.s.

ay canım benim çok teşekkür ediyorummmm evet dediğin gibi o kombinasyonları giyinicem ilk gün için.. Tekrar teşekkür ediyorum :1hug:​

hala karar veremediysen çetinkayalarda indirim var çok güzel şeyler gelmiş delikafadulden

bir de oraya bak bence. ne zaman geliyorlarmış damadın ailesi? indirimi kaçırmadan bak bence çetinkaya ya hem çok uygun hem çok güzel şeyler vargamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…