Ve 2009 Temmuz Annelerinin Doğum öyküleri...

karen81

seyirci
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2009
2.698
137
9 ay boyunca bircok paylasımda bulunduk kızlar ..nasıl olacak nasıl oldu derken sona gelioruz ve aramıza 2009 temmuz bebekleri katılmaya basladı bile..

hadi bakalım temmuz anneleri ..

şimdide dogum oykulerinizi bekliyoruuuz.opuyorumnanaktan

evt yaaaa , sabırsızlıkla bekliyoruz delikafadulden
kısa anlatmayın pleaseeeeeeeeee ..
şöyyyle ballandıra ballandıra , sündüre sündüre anlatın , ok yerimseniben

karenimmmmm süpersinnnnkaydirigubbakcemile5

ayy nası heyecanlandımmmm:lepi:

doğum yapan arkadaşlar hadi bekliyoruz heyecanle her ayrıntısıyla anlatın canlarım :sm_cool::hooray:

bende cok heyecanlandım.:dance:eek: günü hayırlıısyla bır atlatabılseydık.:Saruboceq:
herkes uzun uzun yazsın dogum hıkayesını lutfen.:sm_cool:alkisalkisalkis
bayılıyorum dogum hıkayelerı okuyama.:lepi:

ohh ne güzel topiğimiz açılmışş ellerine sağlık karenn bakalım ilk hikaye kimden gelcekk zemuszemus

Doğum oykulerını merak edıyorum ama ılk doğumum olacağı için korkmuyor da değilim arkidişler...

daha yeni yeni kendine geliyor annelerimiz güç topluyorlar canım ...beklemedeyiz elbet yazarlar ...ay kendimi düşünemiyorum ya 2 sayfa sürer heralde hohohohoh

karencim topic süper olmuş biraz bekleyelim bakalım yeni annelerimiz bebişleriyle biraz hasret gidersinler azıcık birbirlerine alışsınlar yazarlar inşallah bende çok merak ediyorum

Bebişlerle uğraşmaktan öykü yazmaya kimsenin vakti olmuyor anlaşılan:eek:lmaz:merakla bekliyorum öykülerinizi

slm kızlar,7 temmuz benım gunum .normal doğum dusunuyorum çokta istiyorum ama...bıraz da belirsizliğin verdiği bi korku var...sizler nasıl düşünüyosunuz doğumu????

İlk öyküyü ben yazayım o zaman.

ipeğimuuuuuuŞeniz güzel ipeğimizin annesiiiiiiopuyorumnanaktan

eee anlatayım demişsin anlatmamışsınnn hiçkimse anlatmamışş hadi kızlarrrrrrrrrr heyecanla bekliyoruzzzzz delikafadulden

slm kızlar,7 temmuz benım gunum .normal doğum dusunuyorum çokta istiyorum ama...bıraz da belirsizliğin verdiği bi korku var...sizler nasıl düşünüyosunuz doğumu????

canım benim günüm belli 10 unda Allah izin verirse sezeryan olacak
ama tersi işte normal olmasının da her an gelebileceği gibi bi güzelliği var heyecanı var normal olabiliyosa tabikide olsun inşallah kolayyyyyycacık doğumun olur hiçç anlamazsınnnnnn:teytey:

selam kızlar ben ilk öykümüzü yazayım o zaman kısa yazıcam

21 hazirandan başlayan kalp atışlarının düşmesiyle doktorum beni sıkı bir takipe aldı ve bana bebeğimin fazla beklemeyeceğini kavuşacağımı söledi bir yandan sevindim ama bir yandanda korku sardı içimi günde 2 defa nst ye bağlanıordum 80 lere kadar düşmeler meydana geldi ve doktorum yarın beklemiyoruz kavuşuyorsun dedi ben peki dedim 24 haziran gn sabahı kalktım heyecandan uyuyamadık tabiki son duşumu aldım oğlumu temiz karşılayalım dimi 9.30 hastane yolunu tuttuk çok uzak değildi zaten bende hiç heyecan ve korku yok çok rahatım hatta hastane yatış işlemlerimle kendm uğraşıom eşime izin vermiyorum yatış işlemlerim bittikten sonra beni odaya aldılar ve serum taktılar en çok canımı acıtanda o zaten neyse sonra çok korkulan sonda takıldı hiçte korkulacak bişey yok gayet normal bişey ve rahatlıkmış neyse beni sedyeye aldılar ve ameliyahaneye indirrdiler eşimde benimle geldi ama onu içeri almadılar sonra içerde son işlemlerimi yaptılar ve damarımdan anestezi verilişini hatırlıorum o kadar anesteziden çıkarken ilk babacığım demiişim annem buna çok alınmış tabi şaka bi yana odaya geldiğimde anesteziden çıkarken ki o ağrı müthş iğne yaptılar o zaman rahatladım ondan sonra meleğim sordum tabiki 2.200 gra ağırlığında 44 cm boyunda bir berkim dünyaya geldi bütün ağrılar geçti ve unutuldu ama meleğim küvezde ne zaman çıkacağıda belli değil sağlığı yerinde ama kilo alma derdi olduğu için doktorum bırakmıyo 3 gün sütüm gelmedi daha yeni yeni gelio ve sağıyoruz meleğimize her gün götürüyoruz inanılmaz bir mutluluk meleğime tam olarak kavuşamadım ama muhteşem bir duygu darısı sizin başınıza kızlar benden şimdilik bu kadar görüşürüz

selam kızlar ben ilk öykümüzü yazayım o zaman kısa yazıcam

21 hazirandan başlayan kalp atışlarının düşmesiyle doktorum beni sıkı bir takipe aldı ve bana bebeğimin fazla beklemeyeceğini kavuşacağımı söledi bir yandan sevindim ama bir yandanda korku sardı içimi günde 2 defa nst ye bağlanıordum 80 lere kadar düşmeler meydana geldi ve doktorum yarın beklemiyoruz kavuşuyorsun dedi ben peki dedim 24 haziran gn sabahı kalktım heyecandan uyuyamadık tabiki son duşumu aldım oğlumu temiz karşılayalım dimi 9.30 hastane yolunu tuttuk çok uzak değildi zaten bende hiç heyecan ve korku yok çok rahatım hatta hastane yatış işlemlerimle kendm uğraşıom eşime izin vermiyorum yatış işlemlerim bittikten sonra beni odaya aldılar ve serum taktılar en çok canımı acıtanda o zaten neyse sonra çok korkulan sonda takıldı hiçte korkulacak bişey yok gayet normal bişey ve rahatlıkmış neyse beni sedyeye aldılar ve ameliyahaneye indirrdiler eşimde benimle geldi ama onu içeri almadılar sonra içerde son işlemlerimi yaptılar ve damarımdan anestezi verilişini hatırlıorum o kadar anesteziden çıkarken ilk babacığım demiişim annem buna çok alınmış tabi şaka bi yana odaya geldiğimde anesteziden çıkarken ki o ağrı müthş iğne yaptılar o zaman rahatladım ondan sonra meleğim sordum tabiki 2.200 gra ağırlığında 44 cm boyunda bir berkim dünyaya geldi bütün ağrılar geçti ve unutuldu ama meleğim küvezde ne zaman çıkacağıda belli değil sağlığı yerinde ama kilo alma derdi olduğu için doktorum bırakmıyo 3 gün sütüm gelmedi daha yeni yeni gelio ve sağıyoruz meleğimize her gün götürüyoruz inanılmaz bir mutluluk meleğime tam olarak kavuşamadım ama muhteşem bir duygu darısı sizin başınıza kızlar benden şimdilik bu kadar görüşürüz

Canım benim umarm bi an once kavusursunn melegine, anne sütüyle o cabucacık büyür annesi merak etme :teselli:

20 haziran sabah 5 30 da suyumun geldiğini farkettim ayağa kalkmamla birden aktı hemen hastanemize gittik ama hala su az az geliyordu
bu arada dr o gün izine ayrılacaktı saat 4 e uçağı varmış
hemen yatışımız yapıldı damar yolu açıldı sonda yapıldı (en köyüsü buydu:çok üzgünüm:)tabik ameliyat önlüğü giydrildi nst bağlandık bebişimin kalp atışını dinlemeye başladık
ve dr bekledik dr 8 gibi geldi herşey normaldi ama 8 den sonra bebeğimin kalp atışı çok yükselmeye başladı
dr muz heran sezeryana alabiliriz dedi bebek küçük takip edelim dedi
bir yandanda sancı veriliyor ama sancılar umrumda değil sadece çocuğumun kalp atışını dinliyorum
eşime devamlı soruyorum nasıl diye inanın çok zor bir süreçti..
bu arada açılma 0 sancılar hep 100 ve arası sadece 30 saniye filan sonra saat 9 da açılma 2 cm oldu
sancı için bol bol seruma ilaç njekte ettiler artık sancılara dayanamaz oldum ama hiiç bağırmadım gücüm bebişime ıkınırken kalsın diye
sancı girdiğinde derin nefes aldım az da olsa işe yarıyor
bu arada bebişimin kalp atışları çok yüksek saat 10 gibi açılma 4 cm
sancılar sancılar.....saat 12 de açılma 8 cm gibi
veee ıknma hissi........
hemen doğumhane(beni erken aldı drum orada bekledik) 10 cmi
ıkınma geldikçe ıkınıyorsunuz zaten dr yardımcı oluyor ıkınma zamanı sancı olmuyor kızlar korkmayın
40 dk sonra oğluşum doğdu ama boynuna kordon dolanmıştı dr kordonu kesti sonra hemen kucağıma verdiler elimi tuttu çoooook tatlıydı
sonra dikişler .......vee odama geldim kuzum babasının kollrında dünyayı tanımaya çalışıyor fıldır fıldır gözleriyle etrafa bakıyor......
bizim hikayemiz de bukadar herkese bol bol dua ettim sancılar sırasında allah hepinize kolay doğum nasip etsin

oğluşum 53 cm 2810 gr olrak 20 06 2009 da saat 01 03 de dünyaya gözlerini açtı

Son düzenleme:
20 haziran sabah 5 30 da suyumun geldiğini farkettim ayağa kalkmamla birden aktı hemen hastanemize gittik ama hala su az az geliyordu
bu arada dr o gün izine ayrılacaktı saat 4 e uçağı varmış
hemen yatışımız yapıldı damar yolu açıldı sonda yapıldı (en köyüsü buydu:çok üzgünüm:)tabik ameliyat önlüğü giydrildi nst bağlandık bebişimin kalp atışını dinlemeye başladık
ve dr bekledik dr 8 gibi geldi herşey normaldi ama 8 den sonra bebeğimin kalp atışı çok yükselmeye başladı
dr muz heran sezeryana alabiliriz dedi bebek küçük takip edelim dedi
bir yandanda sancı veriliyor ama sancılar umrumda değil sadece çocuğumun kalp atışını dinliyorum
eşime devamlı soruyorum nasıl diye inanın çok zor bir süreçti..
bu arada açılma 0 sancılar hep 100 ve arası sadece 30 saniye filan sonra saat 9 da açılma 2 cm oldu
sancı için bol bol seruma ilaç njekte ettiler artık sancılara dayanamaz oldum ama hiiç bağırmadım gücüm bebişime ıkınırken kalsın diye
sancı girdiğinde derin nefes aldım az da olsa işe yarıyor
bu arada bebişimin kalp atışları çok yüksek saat 10 gibi açılma 4 cm
sancılar sancılar.....saat 12 de açılma 8 cm gibi
veee ıknma hissi........
hemen doğumhane(beni erken aldı drum orada bekledik) 10 cmi
ıkınma geldikçe ıkınıyorsunuz zaten dr yardımcı oluyor ıkınma zamanı sancı olmuyor kızlar korkmayın
40 dk sonra oğluşum doğdu ama boynuna kordon dolanmıştı dr kordonu kesti sonra hemen kucağıma verdiler elimi tuttu çoooook tatlıydı
sonra dikişler .......vee odama geldim kuzum babasının kollrında dünyayı tanımaya çalışıyor fıldır fıldır gözleriyle etrafa bakıyor......
bizim hikayemiz de bukadar herkese bol bol dua ettim sancılar sırasında allah hepinize kolay doğum nasip etsin

oğluşum 53 cm 2810 gr olrak 20 06 2009 da saat 01 03 de dünyaya gözlerini açtı

Offf neslicimmm nasıl acı cekmissin ama sonunda degiyor ya cok sükürrrr Şeniz Okurken bi yandan bende kendimi kastım valla, masallah canım allah uzun ömürler versin oğluşuna 41 kere masallah sanada bebişinede :nazar: :1hug:

doğum kolay değil ama sonrası muhteşem bir duygu allahım bizede nasip etsin...ya gülmeyin sakın ama bana sanki hiç sancı çekmiycekmisin hiç canım acımayacakmış gibi geliyor sanki birden suyum gelecekte bi gidicem aa 3 cm açılman var hadi 4 oldu epidurali yapalım olacak gibi geliyor ve sonrası hiç bi şey hissetmiycekmisin gibi geliyor nedense ?....hakkımda hayırlısı tersi olmasında hehehehehe

ayy hikayeleri dinlemek bile yetio gözlerimin dolmasına.yeni bebişlere rabbim zun ömür ve sağlıklı mutlu bi hayat nasip etsin yaa..
Allah bizleri de kurtarsın inşallah................normal yapabileceksek ii de sezeryan da dunyanın sonu deıl işte....
Benim günüm 7 temmuz ama bızımkında tık yok.1 temmuzda kontrolum var ,umarım ııdır bebiş...hepimize şans ve dirayet diliyorummmmmmmmmmmmm

X