- 2 Ocak 2009
- 2.594
- 0
evet sıra geldi benim doğum hikayeme.aslında 29 haziran pazartesi sezeryan'a girecektim.doktorumla öyle kararlaştırmıştık.yapacağım bir sürü iş vardı.22 haziran da ağdaya gidip temizlenecektim.kaşlarımı aldırıcaktım.ve doktora son kontrole gidip bütün detayları konuşucaktık.gel görki benim oğlum sabırsız çıktı.cumartesi gecesi saat 5 gibi yani pazar günü 21 haziranda tuvalete gittim.tuvaletimi yaptım bir türlü bitmedi.ay dedim ne kadar çok sıkışmışım.anlamadım suyum geldiğini.neyse durdu gittim yattım.yatar yatmaz tekrar sıcak sıcak birşeyler aktı.ay dedim ya bak altıma kaçırdım gördünmü dedim.2 dk sonra gene aynısı oldu.eşimi kaldırdım.kalk dedim benden birşeyler geliyor.o da panik oldu.tekrar tuvalete gittim.pempe pembe birşeyler gelmiş.o anda anladım doğuracağımı.ay diyorum eşime kıllarım ne olucak şimdi.hemen banyoya girdim.jilet olayına giriştik.dedim kardeşimi çağır.neyse kardeşim geldi.jilet ile biraz aldık.tabi tam temizlenmedi.ama daha fazla uğraşamıcaktım.hafif de sancım vardı ve 05.15 de evden çıktık ve hastaneye gittik.hemen nst ye bağladılar.hala suyum geliyordu.4 cmlik açılmam olmuştu.dedim ben sezeryan olucam.benim myomum var.ebe normal doğum yapabilirsin dedi.yok dedim.doktorunuz burda değil izinde dediler.bende biliyorum dedim.başka doktor çağırdılar.doktorumun girememesine üzüldüm.sonra beni başka bir odaya aldılar.hazırladılar.doktoru ve anestesi uzmannını bekledik.sonra saat 7'ye doğru ameliyathane aldılar.aklımda hala kıllarım vardı.neyse bir aletler taktılar.narkozcu geldi.ağzıma birşey tuttu ve gerisi yok.saat 07.12 gibi oğlumu almışlar.07.30 gibide beni odama çıkardılar.çok rahattı herşey hiç ağrım olmadı.yatağıma yatırdılar.hemşire oğlumu getirdi.göğsüme yatırdı o anda dünya durdu sanki küçücük.upuzun simsiyah saçları olan güzeller güzeli oğluma kavuşmuştum.oğlum 3080 gr ve 49 cm olarak dünyaya geldi.babasına babalar günü hediyesi olarak geldi benim oğlum.
E napsın annesi odası hazır cicileri hazır, tek eksik kendisi cıkıyımda kurtulıyım demistir, baksana sen bile farkına varamadan kucagına almıssın Çağın Bera'yı opuyorumnanaktan Belki diger türlü cok stresli olcaktı hersey, yakısıklı oglumuz sabırsız cıktı hemencecikkk geliverdiii cokacimcoook Allahım uzun ömürler versin cnmm :1hug: