- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
hürremcim hepimiz iniş çıkış yaşıyoruz her dr sonrası dökülen göz yaşlarımızı bi biz biliriz bu yüzden seni çok iyi anlıyorum.inanaki ben eşimle bile paylaşamıyorum.o beni üzülüyor görse hemen tamam vazgeçelim diyor.belki bana üzüldüğünden diyor, ama yinede ya üzülme ya bırak demesi benim onunla üzüntümü paylaşmama engel oluyo.yani sözün özü hayatta yalnızız kimse kimsenin çektiğini bilemez ama biz kadınlar ve anne adayı kadınlar güçlü insanlarız arada bir esen rüzgarlar sarsar ama yıkamaz bizi vazgeçmek yok.
canım miracım benim... sen müfettişlikte kal nolur.... ve beni hep denetle...... arada psikologta olabilirsin..bak gelince ıst la... mutlaka görüşelim... denetle hem beni ....a.s.
allah izin verirse 26 martta ist dayım
sen nerde oturuyosun ist da:uhm:
N eoluyor burda kim müfettiş ayy kim psikolog:)
buyrun benim her ikisdekafamçokkarıştıN eoluyor burda kim müfettiş ayy kim psikolog:)
psikolokla görüşebilirmiyim:)))))))))))))))))
Hürrem seni daha iyi gördüm ve çok sevindim
karamsarlık yok hep böyle mutlu ol emi :1hug:
hürrem kontrol panelinden bakabilirsin cnm mail adresime klebek olarak yolladım
psikolokla görüşebilirmiyim:)))))))))))))))))
bu arada yazını okumuş ve çok üzülmüştüm kendini bukadar karamsr düşünmeye ve yenik başlamaya alıştırma sen kendi kısmetini bağlama
hürremcim ben hala o msjı silemedim
hürrem canım nasılsın canım iyisin dimi vazgeçmek yok dimi
canım arkadaşım,neler yazmışsın öyle.Bizlere umutsuzluğumuzda moral veren,yazdıklarınla ikna eden sen nasıl olurda böyle düşünür,yazarsın tatlım,lütfen bu kadar umutsuz olma canım.Bizim bir komşumuz 17 seneden sonra anne oldu,veren allahım vereceği zamanı da bilir.Sen bize lazımsın,sakın bizleri sensiz bırakma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?