- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
ahhh ürrem beni çok ağlattın bu yazınla..hıçkırıklarıma engel olamıyorum........
ah bitanem benimde dünyalar tatlısı bir kızım var(ağlamama hakim olamıyorum ki yazayım)
onada soruyolar kardeşin olsunmu diye oda allah nezamna verirse diyo.o da benimle dua ediyo.kadir gecesi onuda götürdüm camiye ben dedi kardeşim olsun diye dua edecem...içim acıyo dayanamıyorum.bana,bize bişe olursa yanlız kalacak bu hayatta diye......ama ben inanıyorum rabbim bu meleklerin dualarını kabul edecek..ona açılan minicik elleri boş geri çevirmeyecek.neolur kızına haksızlık etme..tamam unut ama olmazsa allahtan de yapacak bişe yok,ya olurken sen buna engel olduğunu hissedersen ilerde bunun altından kalkabilecekmisin??kendine gel ve bana bize ümit ol lütfen!!!neymiş o ilaç falan,
Geçmiş olsun canım umarım aynı şeyleri tekrar yaşamazsın.Bir çoğumuzun başına geliyo bunlar sabırlı olmak lazım eğer kendi toparlayamazsa inasan bunalımın eşiğine geliyor.Herşey rabbim istediği için oluyor bunlar bir sınav elbet mükafatını alıcaz hepimiz...
SERSOY 79 Sen yazıların hangi kısımlarını alıp okuyosun, bütün pozitif şeyleri negatif şekilde yorumlayıp değiştirebildiğin için tebrik etmek lazım aslında seni, neye ne şekilde yorum yaptığının farkında bile olduğunu sanmıyorum açıkçası,
Hürreme olayın farklı boyutlarını da düşünüp dert etmemesini, aslında çok şanslı bi insan olduğunu hatırlatarak rahatlamasını sağlamak amacıyla yazılmış yazıları nerelere çekmişsin öyle bravo sana doğrusu, hele hele "HATA BİZDE ANNELİĞİ TATMAMIŞ BİRİNİN NE HİSSEDECEĞİMİZİ ANLAMAMASI GAYET NORMAL" şeklinde bi cümle kurmuşsun ya bu lafının üzerine hiçbir yorum yapmıyorum ve çocuk sahibi olabilmek için denemediği şey kalmadığı halde birtürlü başaramayıp için için eriyen bütün arkadaşlarım adına ve kendi adıma seni kendi vicdanınla başbaşa bırakıyorum.
Derdi veren dermanını verır hurrem ben suna ınanırım cok allah sevdıgı kullarını bı sınava tutarmıs sabır eden de karsılıgını alırmıs bu sekılde dusunme lutfen sabret dılıyorumkı en kısa zamanda rabbım gonlune gore versın
bu arada dualarım herzaman sızlere hepınızı cok sevıyorum
o senın ıyılıqın canım benım unutma kalbın yolu bırdır.
benim eltim ilk çocuğuna 7 sene sonra ikinci çocuğunada 10 sene sonra kavuştu.vazgeçmek sözü yanlış bir söz.allaha dua et ve inan.şuan bebeğin öbür dünyadan sana sesleniyor annem vazgeçme sabret geleceğim diyor onu üzme
sakın vaz geçme hürremcim.ama ısrarcıda olma çünkü stres zaten en büyük engel akışına bırak.biz kadın ırkıyız hayatta neden kaçtık vaz geçtikki bundanda kaçalım vazgeçelim.
hicran cnm ne yaptın
yazılardan anladığım kadarı ile hapa başlamamışın
herşey gönlünce olsun cnm benim
miracim canım benim ; müfettişim ... kontrole mi geldin... NE OLUR BENİ SIK SIK DENETLE.....a.s
yok miracım henüz başlamadım ... dr adet olunca cağırdı ... ve ne zaman başlıcamı sölicek.... ben de o güne kadar sağlıklı düşünmeye çalışıp aklımı başıma toplamaya uğraşıyorum.... sağlıklı karar vermek ve verdiğim karardan sora pişman olmamak adına....
canım benim bak diyom ya beni sık sık denetle.... unutma ha.... seni seviyorum can arkadaşım...a.s.
tükkanı kapıyorumya yeni bi meslek aryışı içindeyim:roflol:
dün psikoloğtum
bugün müfettişyerimseniben
bakalım yarına ne olacam
denetlerim ben seniiiiiii
ev kadını olana kadar:hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?