Olur tabi,günlerce taze kalır bu poğaçalar canımYarın kızımın öğretmeni ve sınıftan anneler kahvaltıya gelecek.Şimdi yapmak için ayaklandım dua edin kızlar güzel olsun.Sabah tekrar fırında ısıtsam sanırım taze taze olur demi?
Afiyet olsun çok teşekkür ederimkaydirigubbakcemile5 İnşaAllah denerseniz,yorumları bekleriz canımellerinize sağlık çok güzel olmuş,size o kadar inandım ki,direk defterime yazdım.keşke gazoz olsaydı hemen yapardım.aslında birazdan poğaça yapıcam,dışarı çıkma imkanım da yok.bir dahaki sefere inşallah.neticeden haberdar ederim.
kaydirigubbakcemile3 Ne kadar doğal ve açık sözlüsün süper :) Ben yemeyi çok severim ikram etmek de inanılmazmutlu ediyor,o yüzden sık sık yaparım...yapmayacağım artık diyorum ama olmuyorrrr
böle güzel tarifler geldikçe nasıl merak etmem de yapmam yumuşak oluyor bayatlamıyor demek :1shok:
burdan güzel tarifler alıp bende yapıyorum sonra övgüler geliyor kabarıyorum :1closedeyes:
tarifleri veriyorum çevreme herkes sürekli benim tarifleri yapıyor hoşuma gidiyor
ben poğaca pasta pek sevmem sadece övülmek için yapıorum:dilcikar:
Cansın,merhabalar seni burada görmek ne hoş..Herkese merhaba)
Biliyor musunuz Ebru Şallı da bu tarifi verip duruyor gazetelere, çok sevdiği ve sık sık yaptığı bir tarifmiş, ben önce ondan duymuştum. O yapıyor diye burun kıvırmıştım ama Libyana'nın tarifini sevdim))))
Şeniz Kolay gelsin şimdiden çok tŞk gülümaman Allahım bu ne ya
bende yapcam en kısa zamanda
çok lezzetli görünüyorlar yeme de yanında yat
Hayır taş kesilmezler balım tarifi aynısını yaptıysan günlerce yumuşak kalabilir yukarda da dediğim gibi -İnşaAllah..Bende yaptım.Yumuşaklığı süper inşallah sabaha kadar taş kesilmezlerde misafirlere mahcup olmam.kaydirigubbakcemile3 Bu arada gazoz kesinlikle tat vermedi sadece sanırım yumuşaklığına yardımcı oluyor.Ben ekstradan bir tat hissetmedim.Teşekkürler.Bu arada foto çekip yarın fırsat olursa koyucam.Bugün acayip yoruldum.-tatlicadiarzu-
slm kızlar mutlaka denicem bende bu tarifi. gazoz derken soda var evde beypazarı olur değilmi.
çok güzel kabarmış ellerine sağlık libyanacım. birde hangi marka un kullanıyorsun acep