• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vazgeçemiyorum..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.666
498
Lütfen yardım edin..
Çikolatadan vazgeçemiyorum. Her gece bugün son diyorum ama olmuyor yiyorum nefsime hakim olamıyorum.
Kilo aldı başını gdiyo yakında obez olcam görüntü çok kötüleşti kollarım bacaklarım çok kalınlaştı göbeğim kat kat oluyor. Halimi görsem dahi vazgeçemiyorum. Ne yapacağım?

Cikolataya asla dayanamam hele bitterse ooofff:KK9:
Cok zor ya ama onunyerine tatli meyvelerden ye yada kurutulmus meyvelerden ye
yiyince bastirir biraz seni gerek duymazsin cikolataya belki

Bende cok yiyiyordum bi ara sonra 1 poset cikolata aldim bi oturusta hepsini yedim sonra cnm istemedi. Ayda 1 tane yesem anca yoksa aklima bile gelmiyor. Bunu soslu fistik icinde yaptim. Onda da ise yaradi :)
Of bir poşet mi çok seviyor muydun sende öle bi poşet yiyip bırakmak garantili mi sonra dahada kilo alırım valla bırakmazsam

Bu alkol gibi bağımlılık yaratıyor .21 gün asla ve asla tatlı olan hiçbirşeybağzına sokmazsan kurtulursun.Çayına şeker hatta meyve bile yemiyeceksin.

Nasıl bu kadar çok ve sık çikolata yiyorsunuz ya, aksine bende pek tatlı sevmem ve ara ara çikolata yerim :KK35: bu kadar sık ve fazla çikolata yemenin sağlığınıza zararlarını araştırırsanız bence çikolata yemeyi bırakırsınız

Lütfen yardım edin..
Çikolatadan vazgeçemiyorum. Her gece bugün son diyorum ama olmuyor yiyorum nefsime hakim olamıyorum.
Kilo aldı başını gdiyo yakında obez olcam görüntü çok kötüleşti kollarım bacaklarım çok kalınlaştı göbeğim kat kat oluyor. Halimi görsem dahi vazgeçemiyorum. Ne yapacağım?
Off ayni dert.. çikolatanin her cesitinj canim istiyor ve gunlerdir surdurdugum glutensiz beslenmemi bozdum cikolata yuzunden :(

Back
X