• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vatandaşlar, AKP'ye EVET basılı hazır oy pusulalarıyla karşılaştı

Gündüz kullanıldığını ben de biliyorum.Oy da kullandım.Çok alakası var.

akşam oyları sayarken evet ihtiyaç var ama
sandık görevlilerinin hepsi aynı partiden olmuyor ayrıca polis de bekliyor sayım bitene kadar,
kim cesaret edebilir ki...

Birebir yasadıgım bir gercekti ve elektriklerimiz kesilmisti. Bunu ben birebir yasamısken kim diyebilir ki Akp sahtekarlık yapmadı diye. Asla inanmam. Tv karsısında Karayalçın'ın oylarının önde gittigine sevinirken elektriklerimizin kesilmesi ve tekrar geri geldiginde Gokcek'in öne gecmis olması saskınlıgımı nasıl unutabilirim... Simdi Mansur Yavas için aynı endişeyi taşıyorum...

Bende de aynı endişe var ama önlem alınmış olmalı artık geçmişte yaşananlardan sonra.
Her sandık başında birileri bulunmalı.
Bu kez de elektirikler giderse cidden ortalık fena karışır.
Gerilim dolu bir süreçten sonra seçime gidildi ve bir sürü söylenti var olabilecekler üzerine.
Umarım temiz bir seçim olur.

akşam oyları sayarken evet ihtiyaç var ama
sandık görevlilerinin hepsi aynı partiden olmuyor ayrıca polis de bekliyor sayım bitene kadar,
kim cesaret edebilir ki...

Keşke dediğiniz gibi olsa ama malesef her yerde öyle olmuyor.:50: Umarım hilesiz hurdasız bir seçim olur.:31:

AKP miting yapti " mitingdeki kalabalik fotoshop " dendi

Mitingler canli yayinlaniyor nasil montaj olacak denilince " mitinge baska illerden adam tasiyor" dendi.

Konya daki miting kalabalik olunca " ispartadan adam getirdi" diyorsunuz, Isparda daki miting kalabalik olunca " Konya dan adam getirdi " diyorsunuz bu nasil is denilince " Illerde para ile adam toplaniyor" denildi.

Simdi secim yapiliyor " secimlerde hile var" deniliyor.

Yarin hile olmadiginida kabul edip yine secmene hakaret baslar.

Muhalefeti iftira etme, karalama, hakaret zanneden bir muhalefet var ülkemizde.

Ne zaman muhalefet ne demek anlayip, dogru sekilde muhalefet etmeyi basaracaklar o zaman hersey daha güzel olacak....

Şimdiye kadar tutulan tutanaklar olduğu iddia ediliyor. :ssz:

10154030_10152382126526204_399000522_n.jpg

10013942_10152382126566204_463498746_n.jpg

1970659_10152382126621204_1600694640_n.jpg

10170810_10152382126666204_974451492_n.jpg

10013856_10152382126721204_21408887_n.jpg

Pusulaları yanımızda mı mühürlemeleri gerekiyordu yahu ben bunu bilmiyorum bizimkiler de mühürlüydü yanımızda mühürlenmedi?

AKP miting yapti " mitingdeki kalabalik fotoshop " dendi

Mitingler canli yayinlaniyor nasil montaj olacak denilince " mitinge baska illerden adam tasiyor" dendi.

Konya daki miting kalabalik olunca " ispartadan adam getirdi" diyorsunuz, Isparda daki miting kalabalik olunca " Konya dan adam getirdi " diyorsunuz bu nasil is denilince " Illerde para ile adam toplaniyor" denildi.

Simdi secim yapiliyor " secimlerde hile var" deniliyor.

Yarin hile olmadiginida kabul edip yine secmene hakaret baslar.

Muhalefeti iftira etme, karalama, hakaret zanneden bir muhalefet var ülkemizde.

Ne zaman muhalefet ne demek anlayip, dogru sekilde muhalefet etmeyi basaracaklar o zaman hersey daha güzel olacak....

daha da ilginci hem otobüsle adam taşındı mitinglere dendi, hemde istanbul mitinginde 300 bin kişicik vardı dendi :52:

genelde böyle demedik, sadece rast gelmedik dedik... tümevarım yok burada :)))

Haa siz rastgelirseniz denk gelirse ancak o zaman mı inanacaksınız sizin denk gelmemeniz olmadığı anlamına mı geliyor üst araması yok sonuçta çantamla kabine giriyorum benim çantamta ak partinin evet basılı pusulası olsaa onu koysam zarfa boşu çantama atsam sen nerden bilebilirsin
Ayrıca parmak mürekkepleme olayını da bu parti kaldırdı senelerdir güvenlik için yapılan birşeydi. Kaldı ki öyle bir olay olsa kan götürür demişsiniz iyi de polis nöbet tutuyor okullarda oy kullanmaya da silahla mı gelcekler hadi geldiler o kişi görevliye gidip durumu deyince önlem alınıp tutanak tutulur olay çıkmasına izin verilmez sonuç olarak görevliler basmıyor pusulaları hazır geliyor onlar evey basmışta olamazlar millet neden görevlilire hesap sorsun

Sizin rastgelmemeniz hiçbir şaibe olmadığı anlamına mı geliyor. bence yanlış bir tümevarım mantığı icindesiniz.

genelde böyle demedik, sadece rast gelmedik dedik... tümevarım yok burada :)))

Oylar kullanılırken, çok özenle çalışıyor görevliler, ve her partinin sandık görevlileri ve bina sorumluları var. Titizlikle yapıyorlar işlerini.
Ama sonuç bazı zümrelerin istediği gibi olamayacağını anlayınca, şaibe karıştı deyip çıkıveriyorlar işin içinden :)

Bakin yukarda bir arkadas tutanaklari yayinlamis, Su asagidaki tutanagin kirmizi ile isaretledigim yerini okuyun:)) " malemre yani mal emre" yaziyor.
Sürekli hile oldugu iftirasini yapan Emre Uslu ya tepki olarak hazirlanmis:))

Ama o bile gercek zannediliyor.

Acaba gercek olan bir tutanak var mi?
$1970659_10152382126621204_1600694640_n.jpg

Şimdiye kadar tutulan tutanaklar olduğu iddia ediliyor. :ssz:

10154030_10152382126526204_399000522_n.jpg

10013942_10152382126566204_463498746_n.jpg

1970659_10152382126621204_1600694640_n.jpg

10170810_10152382126666204_974451492_n.jpg

10013856_10152382126721204_21408887_n.jpg

Pusulaları yanımızda mı mühürlemeleri gerekiyordu yahu ben bunu bilmiyorum bizimkiler de mühürlüydü yanımızda mühürlenmedi?

Arkadaşım biz oy vermeye sabah erken gittik,sandık başkanı müherlenecek olan yerleri mühürlüyordu,yanında diğer görevliler birlikte onlarda görüyordu,bizim degil ama diger bütün görevlilerin olması gerek.

Haa siz rastgelirseniz denk gelirse ancak o zaman mı inanacaksınız sizin denk gelmemeniz olmadığı anlamına mı geliyor üst araması yok sonuçta çantamla kabine giriyorum benim çantamta ak partinin evet basılı pusulası olsaa onu koysam zarfa boşu çantama atsam sen nerden bilebilirsin
Ayrıca parmak mürekkepleme olayını da bu parti kaldırdı senelerdir güvenlik için yapılan birşeydi. Kaldı ki öyle bir olay olsa kan götürür demişsiniz iyi de polis nöbet tutuyor okullarda oy kullanmaya da silahla mı gelcekler hadi geldiler o kişi görevliye gidip durumu deyince önlem alınıp tutanak tutulur olay çıkmasına izin verilmez sonuç olarak görevliler basmıyor pusulaları hazır geliyor onlar evey basmışta olamazlar millet neden görevlilire hesap sorsun

anlamadım
akp basılı oy pusalanız var ama kabine girerken boş oy pusalasını çantaya atıp , mühürlü olanı zarfa koyacaksınız,
iyi de ne gerek var :))))) ???
zaten önünüzdeki boş pusalaya basarsınız çantada ayrı pusula taşımaya gerek yok ki :))))

Bakin yukarda bir arkadas tutanaklari yayinlamis, Su asagidaki tutanagin kirmizi ile isaretledigim yerini okuyun:)) " malemre yani mal emre" yaziyor.

Eki Görüntüle 1044433

Ben iddia ediliyor dedim zaten inandığımı söylemedim ki. Zaten tutanakta yazılanlar da mantıklı gelmedi, zarflara yanımızda mı mühür basmaları gerekiyordu anlamadım.

e yine ak partiye 1 oy vermiş olacaksınız, diğer boş oy pusulası ne şekilde seçime dahil edilebilir?

Arkadaşım biz oy vermeye sabah erken gittik,sandık başkanı müherlenecek olan yerleri mühürlüyordu,yanında diğer görevliler birlikte onlarda görüyordu,bizim degil ama diger bütün görevlilerin olması gerek.

Haa sandık kuruluymuş evet tamam teşekkürler.

daha da ilginci hem otobüsle adam taşındı mitinglere dendi, hemde istanbul mitinginde 300 bin kişicik vardı dendi :52:

Ben gördüğüme inanırım kardeşim bizzat çalıştığı yerin önündem geçen otobüslerin resimlerini çekip göndermişti bana halkın kullanması gereken otobüsleri akp kullanıyor bayraklarla donatmış diye birçok arkadaşımın da paylaştıklarından gördüm. Demek ki taşıya taşıya o kadar taşıyabilmişler bir otobüs kaç kişi alıyor ki 300 bin kişiyi taşıyamazlar zaten hani hem milyonlar gelmedi deyip hem otobüs kaldırdılar çelişiyor diyorsunuz da 300 bin kişinin ancak hadi 150 binini taşısalar kaç otobüs eder farkında mısınız hadi 150 bini de kendi gelmiş olsun bir otobüsü bile kendine tahsis etmek kul hakkına girmek değil midir benim vergimle alınanı bedava seçmen götürmek için kullanmak..

Eki Görüntüle 1044433

Akrostişte son nokta :ssz:

Ben gördüğüme inanırım kardeşim bizzat çalıştığı yerin önündem geçen otobüslerin resimlerini çekip göndermişti bana halkın kullanması gereken otobüsleri akp kullanıyor bayraklarla donatmış diye birçok arkadaşımın da paylaştıklarından gördüm. Demek ki taşıya taşıya o kadar taşıyabilmişler bir otobüs kaç kişi alıyor ki 300 bin kişiyi taşıyamazlar zaten hani hem milyonlar gelmedi deyip hem otobüs kaldırdılar çelişiyor diyorsunuz da 300 bin kişinin ancak hadi 150 binini taşısalar kaç otobüs eder farkında mısınız hadi 150 bini de kendi gelmiş olsun bir otobüsü bile kendine tahsis etmek kul hakkına girmek değil midir benim vergimle alınanı bedava seçmen götürmek için kullanmak..

şu örneği bartın için, burdur için verseniz anlarım
ama siz istanbul için veriyorsunuz :))
istanbulun nufüsü 13. 854. 740 kişi
yani bu kadar kalabalık bir şehirde 300 bin istanbullu gelmemişmidir yani :))
akp li olanları geçtim merak edip gelen bile en az 300 bin kişidir (istanbulda ikamet eden ) :))

ağzına sağlıkkk!!
daha yenikapı mitinginde bilen bilir,metrübüsle yenibosnaya gidiyorum,sabah saatleri,önce otobüs (hani şu yeni sarı mercedes olanlar) ile polisler geçti,ardından da içi sivil olan kişileri taşıyan otobüs geçti
sonra yeni bosnada aşağı yürüyodum metrobüse öğlen saatleri,yine bilen bilir,akp nin tanıtım yeri var küçükce bi yer,önünde beyaz servis araçları içinde yine siviller,hatta kadının biri yoldan geçeni çeviriyordu,mitinge gidiyoruz buyrun diye
ben şayet gözümle gördüm daha nolsun??!!!

Back