Gündüz kullanıldığını ben de biliyorum.Oy da kullandım.Çok alakası var.
akşam oyları sayarken evet ihtiyaç var ama
sandık görevlilerinin hepsi aynı partiden olmuyor ayrıca polis de bekliyor sayım bitene kadar,
kim cesaret edebilir ki...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gündüz kullanıldığını ben de biliyorum.Oy da kullandım.Çok alakası var.
Birebir yasadıgım bir gercekti ve elektriklerimiz kesilmisti. Bunu ben birebir yasamısken kim diyebilir ki Akp sahtekarlık yapmadı diye. Asla inanmam. Tv karsısında Karayalçın'ın oylarının önde gittigine sevinirken elektriklerimizin kesilmesi ve tekrar geri geldiginde Gokcek'in öne gecmis olması saskınlıgımı nasıl unutabilirim... Simdi Mansur Yavas için aynı endişeyi taşıyorum...
akşam oyları sayarken evet ihtiyaç var ama
sandık görevlilerinin hepsi aynı partiden olmuyor ayrıca polis de bekliyor sayım bitene kadar,
kim cesaret edebilir ki...
Keşke dediğiniz gibi olsa ama malesef her yerde öyle olmuyor. Umarım hilesiz hurdasız bir seçim olur.
AKP miting yapti " mitingdeki kalabalik fotoshop " dendi
Mitingler canli yayinlaniyor nasil montaj olacak denilince " mitinge baska illerden adam tasiyor" dendi.
Konya daki miting kalabalik olunca " ispartadan adam getirdi" diyorsunuz, Isparda daki miting kalabalik olunca " Konya dan adam getirdi " diyorsunuz bu nasil is denilince " Illerde para ile adam toplaniyor" denildi.
Simdi secim yapiliyor " secimlerde hile var" deniliyor.
Yarin hile olmadiginida kabul edip yine secmene hakaret baslar.
Muhalefeti iftira etme, karalama, hakaret zanneden bir muhalefet var ülkemizde.
Ne zaman muhalefet ne demek anlayip, dogru sekilde muhalefet etmeyi basaracaklar o zaman hersey daha güzel olacak....
genelde böyle demedik, sadece rast gelmedik dedik... tümevarım yok burada :)))
Sizin rastgelmemeniz hiçbir şaibe olmadığı anlamına mı geliyor. bence yanlış bir tümevarım mantığı icindesiniz.
genelde böyle demedik, sadece rast gelmedik dedik... tümevarım yok burada :)))
Şimdiye kadar tutulan tutanaklar olduğu iddia ediliyor.
Pusulaları yanımızda mı mühürlemeleri gerekiyordu yahu ben bunu bilmiyorum bizimkiler de mühürlüydü yanımızda mühürlenmedi?
haberin linki: http://www.evrensel.net/haber/81230...r-oy-pusulalari-dagitiliyor.html#.UzfcDlfQ6So
tutanağın resmi de var bilemeyeceğim artık
Haa siz rastgelirseniz denk gelirse ancak o zaman mı inanacaksınız sizin denk gelmemeniz olmadığı anlamına mı geliyor üst araması yok sonuçta çantamla kabine giriyorum benim çantamta ak partinin evet basılı pusulası olsaa onu koysam zarfa boşu çantama atsam sen nerden bilebilirsin
Ayrıca parmak mürekkepleme olayını da bu parti kaldırdı senelerdir güvenlik için yapılan birşeydi. Kaldı ki öyle bir olay olsa kan götürür demişsiniz iyi de polis nöbet tutuyor okullarda oy kullanmaya da silahla mı gelcekler hadi geldiler o kişi görevliye gidip durumu deyince önlem alınıp tutanak tutulur olay çıkmasına izin verilmez sonuç olarak görevliler basmıyor pusulaları hazır geliyor onlar evey basmışta olamazlar millet neden görevlilire hesap sorsun
Bakin yukarda bir arkadas tutanaklari yayinlamis, Su asagidaki tutanagin kirmizi ile isaretledigim yerini okuyun:)) " malemre yani mal emre" yaziyor.
Sürekli hile oldugu iftirasini yapan Emre Uslu ya tepki olarak hazirlanmis:))
Ama o bile gercek zannediliyor.
Acaba gercek olan bir tutanak var mi?
Eki Görüntüle 1044433
Haa siz rastgelirseniz denk gelirse ancak o zaman mı inanacaksınız sizin denk gelmemeniz olmadığı anlamına mı geliyor üst araması yok sonuçta çantamla kabine giriyorum benim çantamta ak partinin evet basılı pusulası olsaa onu koysam zarfa boşu çantama atsam sen nerden bilebilirsin
Ayrıca parmak mürekkepleme olayını da bu parti kaldırdı senelerdir güvenlik için yapılan birşeydi. Kaldı ki öyle bir olay olsa kan götürür demişsiniz iyi de polis nöbet tutuyor okullarda oy kullanmaya da silahla mı gelcekler hadi geldiler o kişi görevliye gidip durumu deyince önlem alınıp tutanak tutulur olay çıkmasına izin verilmez sonuç olarak görevliler basmıyor pusulaları hazır geliyor onlar evey basmışta olamazlar millet neden görevlilire hesap sorsun
Arkadaşım biz oy vermeye sabah erken gittik,sandık başkanı müherlenecek olan yerleri mühürlüyordu,yanında diğer görevliler birlikte onlarda görüyordu,bizim degil ama diger bütün görevlilerin olması gerek.
daha da ilginci hem otobüsle adam taşındı mitinglere dendi, hemde istanbul mitinginde 300 bin kişicik vardı dendi
Bakin yukarda bir arkadas tutanaklari yayinlamis, Su asagidaki tutanagin kirmizi ile isaretledigim yerini okuyun:)) " malemre yani mal emre" yaziyor.
Sürekli hile oldugu iftirasini yapan Emre Uslu ya tepki olarak hazirlanmis:))
Ama o bile gercek zannediliyor.
Acaba gercek olan bir tutanak var mi?
Eki Görüntüle 1044433
Ben gördüğüme inanırım kardeşim bizzat çalıştığı yerin önündem geçen otobüslerin resimlerini çekip göndermişti bana halkın kullanması gereken otobüsleri akp kullanıyor bayraklarla donatmış diye birçok arkadaşımın da paylaştıklarından gördüm. Demek ki taşıya taşıya o kadar taşıyabilmişler bir otobüs kaç kişi alıyor ki 300 bin kişiyi taşıyamazlar zaten hani hem milyonlar gelmedi deyip hem otobüs kaldırdılar çelişiyor diyorsunuz da 300 bin kişinin ancak hadi 150 binini taşısalar kaç otobüs eder farkında mısınız hadi 150 bini de kendi gelmiş olsun bir otobüsü bile kendine tahsis etmek kul hakkına girmek değil midir benim vergimle alınanı bedava seçmen götürmek için kullanmak..
Ben gördüğüme inanırım kardeşim bizzat çalıştığı yerin önündem geçen otobüslerin resimlerini çekip göndermişti bana halkın kullanması gereken otobüsleri akp kullanıyor bayraklarla donatmış diye birçok arkadaşımın da paylaştıklarından gördüm. Demek ki taşıya taşıya o kadar taşıyabilmişler bir otobüs kaç kişi alıyor ki 300 bin kişiyi taşıyamazlar zaten hani hem milyonlar gelmedi deyip hem otobüs kaldırdılar çelişiyor diyorsunuz da 300 bin kişinin ancak hadi 150 binini taşısalar kaç otobüs eder farkında mısınız hadi 150 bini de kendi gelmiş olsun bir otobüsü bile kendine tahsis etmek kul hakkına girmek değil midir benim vergimle alınanı bedava seçmen götürmek için kullanmak..