- 10 Haziran 2012
- 3.953
- 1.282
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aus bu bölümde bütün konuları sen açmışsın. yoksam sen buranın ağası mısın?Evet görevli ile girildiğini biliyorum belli yaş üstüne ama yakını ile girmek yasak diye biliyorum .
O yuvarlığı tam denk getirebilen var mı zaten
sanmıyorum öyle bir şey olacağını çünkü kaşe çok kuru yani yayılıp başka yere geçmez bence.
eskiden mühürle basılıyordu ya o zaman yayılıyordu diye biliyorum.
Aferin benim ki taştı vallavalla ben tam dek getirdim önce çevirdim içine baktım ne yazıyor diye
sonra tam ortaladım yuvarlağı süper oldu aferin bana
Aferin benim ki taştı valla
oyumuz kulandık ve geldik
Bir umut belki kullanmazsın dedim lafamı tutsam bana cevap verse polimik yaratsam kullanmasa dedim ama kullanmışsın sağlık olsun
Simon hayırlı olsun oyun canım .
Bende beklemem sanırım , şimdi bir arkadaşla görüştüm yoğun değilmiş .
taşınca sorun mu oluyomuş
ben hiç dikkat etmedim ona
Ben sevgilime mektup yazar gibi titizlendim
Önce 3 pusulaları sıraladım
Sonra parti amblemlerinin yerlerinde emin oldum
Kaşeyi ters çevirdim içine baktım ne yazıyor diye
Yuvarlakları ortaladım evet i bastım peçete ile evet lerin üzerine bastırdım fazla mürekkebi varsa peçeteye bulaşsın diye..
Sonra güzelce evet yazısı diğer yuvarlaklara gelmeyecek şekilde katladım..
Zarfa koymadan a ha dedim ysk nın mühürlerini kontrol etmeyi unuttum tekrar katladığım pusulaları açtım kontrol ettim hiiç üşenmedim
Yuvarlağın çizgilerine değmemesi lazımmış. Ve mühür kurumadan katlanırsa başka partiye geçiyormuş damga sayılmıyormuş bende dikkat etmedim :18:
Yuvarlağın çizgilerine değmemesi lazımmış. Ve mühür kurumadan katlanırsa başka partiye geçiyormuş damga sayılmıyormuş bende dikkat etmedim :18:
haha gıcık seni
beni oyalayıp oy attırmıyacaktın bana ha
sen kullandınmı?
nasıl yani yuvarlayın çizgilerine değmemesi gerekiyormuş anlamadım
e neden uyarmıyolar o zaman
ben hiç dikkat etmedim valla o duruma aklıma gelmedi
mühürü basacağın yuvarlak var ya onun çizgilerine değmemesi gerekiyormuş mühürdeki evet yazısı :18::18::18:
Beni de uyarmadılar bende başkasından öğrendim sonrasında
evet hain planlarım vardı ama diğer kızlara laf yetiştirirken seni kaçırdım
ben sabahın 8.30 unda kullandım oyumu