• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkiye de Oy Kullanma Süreci Başladı !

sanmıyorum öyle bir şey olacağını çünkü kaşe çok kuru yani yayılıp başka yere geçmez bence.

eskiden mühürle basılıyordu ya o zaman yayılıyordu diye biliyorum.:34:

zaten iki üç kez bastım tam çıkmadı :44:

haklısınız dağılmaz o zaman teşekkür ederim :34:

Bir umut belki kullanmazsın dedim lafamı tutsam bana cevap verse polimik yaratsam kullanmasa dedim ama kullanmışsın sağlık olsun:1::1::1:

haha gıcık seni :52:
beni oyalayıp oy attırmıyacaktın bana ha :52:
sen kullandınmı?

Aferin benim ki taştı valla:1:

Ben sevgilime mektup yazar gibi titizlendim:1:
Önce 3 pusulayıda sıraladım
Sonra parti amblemlerinin yerlerinden emin oldum
Kaşeyi ters çevirdim içine baktım ne yazıyor diye:1:
Yuvarlakları ortaladım evet i bastım peçete ile evet lerin üzerine bastırdım fazla mürekkebi varsa peçeteye bulaşsın diye..
Sonra güzelce evet yazısı diğer yuvarlaklara gelmeyecek şekilde katladım..
Zarfa koymadan a ha dedim ysk nın mühürlerini kontrol etmeyi unuttum tekrar katladığım pusulaları açtım kontrol ettim hiiç üşenmedim :1::1::1:

Son düzenleme:
taşınca sorun mu oluyomuş
ben hiç dikkat etmedim ona

Yuvarlağın çizgilerine değmemesi lazımmış. Ve mühür kurumadan katlanırsa başka partiye geçiyormuş damga sayılmıyormuş bende dikkat etmedim :18:

:9:
Ben sevgilime mektup yazar gibi titizlendim:1:
Önce 3 pusulaları sıraladım
Sonra parti amblemlerinin yerlerinde emin oldum
Kaşeyi ters çevirdim içine baktım ne yazıyor diye:1:
Yuvarlakları ortaladım evet i bastım peçete ile evet lerin üzerine bastırdım fazla mürekkebi varsa peçeteye bulaşsın diye..
Sonra güzelce evet yazısı diğer yuvarlaklara gelmeyecek şekilde katladım..
Zarfa koymadan a ha dedim ysk nın mühürlerini kontrol etmeyi unuttum tekrar katladığım pusulaları açtım kontrol ettim hiiç üşenmedim :1::1::1:

Biz böyle kişilere ideal seçmen diyoruz :9::9::9: Tebrikler :16:

Yuvarlağın çizgilerine değmemesi lazımmış. Ve mühür kurumadan katlanırsa başka partiye geçiyormuş damga sayılmıyormuş bende dikkat etmedim :18:

e neden uyarmıyolar o zaman
ben hiç dikkat etmedim valla o duruma aklıma gelmedi

yok arkadaşlar ya mührün büyük kısmı parti logosu içindeyse sorun olmaz ama yarısından cogu dısarıdaysa geçersiz sayılır.
sonucta cok insan var taşıran.

bu arada ben taşırmadım :D

nasıl yani yuvarlayın çizgilerine değmemesi gerekiyormuş anlamadım :30::30::30:

mühürü basacağın yuvarlak var ya onun çizgilerine değmemesi gerekiyormuş mühürdeki evet yazısı :18::18::18:

e neden uyarmıyolar o zaman
ben hiç dikkat etmedim valla o duruma aklıma gelmedi

Beni de uyarmadılar bende başkasından öğrendim sonrasında :19:

mühürü basacağın yuvarlak var ya onun çizgilerine değmemesi gerekiyormuş mühürdeki evet yazısı :18::18::18:

Beni de uyarmadılar bende başkasından öğrendim sonrasında :19:

yok canım o kadar da değildir zaten tam anlamıyla ortasına gelmiyo ki.o zaman çoğu oy geçersiz olur.benim bildiğim aşırı derecede parti dışına kaçarsa oy sayılmaz.

evet hain planlarım vardı ama diğer kızlara laf yetiştirirken seni kaçırdım:1::1:
ben sabahın 8.30 unda kullandım oyumu:40:

evet yazdıktan sonra gördüm,nereye verdin oyunu bakim?
beni kimse kararımdan vazgeçiremez sonuna kadar AKP :32:
ben kimsenin kararını değiştirmek istemem
isteyen istediğine versin,aman banane :52:

Back