• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vatandaşlar, AKP'ye EVET basılı hazır oy pusulalarıyla karşılaştı

çok saçma hani nerde kanıtı ? bitlisin her tarafında akrabalrım var hiç kimse böyle bir olayla karşılamamışlar ilk kez duyuyolar benden .
ilk sayfada bi arkdaşta yazış böyle bir duruma bdp müsade edermi sessiz kalırmı ? bitliste bulunduğum bir dönemde rahatsızlanıp hastaneye gittim doktorun bana dediği cümle '' kimse oy veriyorsanız gibin onların hastanesine '' dedi inanabiliyomrusunuz kendileri bdp li diye diğer partilileri istemiyolar ne akp ne chp nede mhp bitliste ve ona benzer diğer illerde böyle bi saçamlaık yapamaz yaptırmazlar ( bu arada sonuna kadar akp liyimmm ))

Burada sabahladık dün..Ankarada yaşanan olay, bu seçimlerin kapkara olduğunun en net kanıtıdır.
40 ilde sayım esnasında yaşanan elektrik kesintilerinden bahsetmiyorum bile. Bir Ankara gerçeği var bugün karşımızda...

Millet gözlerini 4 açmışken, sandık başlarında sabahlamışken bunlar oldu üstelik, gözümüzün içine baka baka hile, hurda, sahtekarlık yapıldı ya, daha önceki seçimlerin şaibesini hayal bile edemiyorum.

aylardır cırkeflık cazgırlık alıcaz bu secımı edalarıyla havalar cakalar .....
millet sandıga gomunce hepınızı bu sefer aglamalar yok oylar calındı yok evet muhurlu pusulalar hazırdı yok hırsızlık yok bılmem ne allah askına artık kulaga daha dolu gelen akıllı sıyaset yapın en azından ugrasın!!! amerıka mandasından sızın gıbılere ragmen cıktık allahın ıznıyle onumuzu sıze ragmen actık allahın ıznıyleeee eyyyy chp liler eyyyy fethullah gulenın piyonları eyyyy milliyetciyim diye gecinen oylarını satan mhp liler bu mıllet uyandı uyandııııııııııı. sizlerin kara propogandası sizlerin kirli oyunları sizlerin montajları fasa fısoooo ........
gülen kasetçilikle beraber gelecek secimlere hazırlanmaya baslayın artık :9::9::9::9::9::9:
haydı şikayet edin benide haydi uzaklastırma alıyım yenıden artık 1 gun degıl 10 gunde alsam gam yemem !!!! sandıga gomduk tarıhede gomucez ınsallah tummm vatan haınlerını !!!!!! bu mıllet egılmezzzzz sıze ragmen egılmezzzzzzz!!!!!!!

Siz kim,biz kim ?

Vatan haini diye de yaftalamışsınız herkesi.Geçmişte ben de destekledim AKP'yi şimdi desteklemiyorum.Yarı hain mi oluyorum ?

Bebek katili serbest kaldığında da zafer nidaları atabilecek misiniz acaba ?

evet muhru basılı pusulalar dgıtılırken muhalefet partılılerın ellerı armutmu topluyormusssss ardına sıgınacak baska bahaneler bulun millet uyandı millet hainlere gereken cavabı sandıkta verdı hamd olsun !!!! haydı ıstedıgınız kadar şikayet edin artık 1 degıl 10 gun uzaklastırma alsam da gam yemem gali :D :52::52::52::52::52::52::52: bu millet egilmez turkıye yenılmez allahın ıznıyle keske herkes gorebılse bızım gorduklerımızı vtanı mılletı topragı bayragı satanlara karsı bu mıllet uyandı allahın ıznıyle !!!!!!

canım benim sen neyin savaşını veriyorsun 3 gündür ya :27::27:

$10152448_10152364996789810_1159918564_n.jpg
:14::14::14::14:

çamur at izi kalsın bi kabullenin artık şu seçimi bu kadar zor mu. Daha başbakanlık seçimi var ona hazırlanın o daha büyük şok olacak siz daha bunu kaldıramadınız olmazki:51:

Back