Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım o kadar da değildir zaten tam anlamıyla ortasına gelmiyo ki.o zaman çoğu oy geçersiz olur.benim bildiğim aşırı derecede parti dışına kaçarsa oy sayılmaz.
Biz böyle kişilere ideal seçmen diyoruz Tebrikler
İdeal seçmen olacam diye sıradakileri epey beklettim
Valla benimde taştı umarım güme gitmez oyum :18::18: Zaten afyonum patlamamış zor denk getirdim
evet yazdıktan sonra gördüm,nereye verdin oyunu bakim?
beni kimse kararımdan vazgeçiremez sonuna kadar AKP
ben kimsenin kararını değiştirmek istemem
isteyen istediğine versin,aman banane
Kimse kararından buradaki tartışmalarımızla vazgeçmez zaten.
Herkes çoktaaaannnn taraf oldu seçimini yaptı biz bu yapılan seçimlerimizin sebepleri üzerinden tartıştık bundan sonrasında hakkımızda hayırlı olanı versin Rabbim.Akp ye vermedim tabiki İlçemde mhp ye verdim başkanımdan çok memnunum.Büyükşehirde de mansur yavaş..Mansur yavaşıda çok beğeniyorum.Her ikisinide çok beğeniyorum.Siyasi gerilimler olmasa kutuplaşmalar olmasada bu iki isime verirdim oyumu...
valla benimde dışına taştı biraz,ama sorun olmaz
sonuçta parti ambleminin dışında değil
hem kaşe güzel olmuş,dışarıda taşmıyor...
Ben de MHP için kullandım oyumu.Çok güzel hizmetleri oldu bulunduğum ile.İlk iki yıl kalan borçları ödediler öncekilerden kalan.Hayırlısı olur inşallah.
hiç kimsenin denk gelmemiş ki hem o kadar oyu çöpe atacaklarını sanmıyorum o oyu almak için neler neler yapıyorlar
İnşallah daha ilk oyum çöpe gitsin istemem
yok ya bence çok sorun olmuyodur bu durum
kimse dikkat etmiyo çünkü
neye verdiği belliyse sayılıyodur
İnşallah daha ilk oyum çöpe gitsin istemem
yok canım gitmez merak etme
Hayırlı olsun tatlım.
Yerel seçimlerde partilerden çok isimler öne çıkmalı aslında ama bu seçim yerel seçimden çok genel seçim havasında geçti..
yeni seçmen
inşallah ilk oyun hayırlara vesile olur canım