- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.832
Teşekkür ederimArzum çok geçmiş olsun şimdiden çok merak ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimArzum çok geçmiş olsun şimdiden çok merak ediyorum
esmamaist 16 ocak günü 6 bölge vaser liposuction olacağım ayni hastanede , acikcasi sonrasinda yasayacagim agrinin nasil bisey oldugunu bilmedigim icin vazgecmek uzereyim sizden yardim isticem ,
Çok teşekkür ederimcok gecmis olsun agri siziniz nasil? sonuclari bekliyorum buyuk merakla. umarim istediginiz gibi olmustur:)
Çok teşekkür ederim
Dayanılmayacak ağrılarım Yok ama hareket kısıklığı var biraz tabi. Lipo olan yerler ve selülit işlemi yapılan yerlerin ağrısı daha fazla. Kas ağrısı var,yatıp kalkmak biraz sıkıntı. Sırtüstü yatıyorum ameliyattan beri,dayak yemiş gibiyim :))
Büyük sargılar Ve korse var,göğüs altından külotlu çok sıkı.. yarın kontrolüm var bakalım
Merhaba@Ro_run neden o kadar uzakki? Masrafli olmazmi? Eminim iyi bir doktor turkiyedede bulursun. Bu arada dominikteki doktorlar daha farkli. Yani bizimkiler genelde masaj vermezken onlar ameliyatin 2. Yada 3. gunu masaj zorunlulugu konuyor. Yada yaptiklari ameliyat biraz gercek disi sonuclar getirebiyor. bende cok uzun sure arastirdim. Ondan aman dikkat et :)) @rosaland cok tesekkurler. Hersey simdilik iyi gidiyor. Herhangi bir sorunud olursa zevkle cevaplarim:)
Siz medipolde naci beye olmustuniz ameliyati dimi , vaser mi yapti onada gittim ben cok kararsisim rica etsem ozelden numatmranizi verebilirmisiniz yardiminizi isticemmerhabalar canim, ocaga daha cok var. Ondan surekli vazgecip tekrar karar verme durumun olucak. Konumu bastan sona oku lutfen gunluk gibi yazdim ondan agri konusunda bir fikrin olur. Emin ol agri geciyor. Cok fazla spor yapip onun agrisini cekmek gibi belki biraz fazlasi:). Acisiz desem yalan soylerim. Hicbir ameliyat acisiz degildir. Cekcegin acidan dolayi vazgecmek kotu olur ama sonuclardan emin degilim vazgecicem dersen seni anlarim:) Beni narkoz ameliyattan daha cok etkiledi diyebilirim. Ama bugun gene olsa gene yaparim. Emin ol geciyor 1 haftaya. Tabi doktorun farkli simdi yorum yapmam cok dogru olmaz ama daha vaktin var. doktor arastirmani cok iyi yap cunku doktorun seni vezirde edebilir rezilde. Basarilar simdiden, umarimki hersey cok guzel olur:) bizi bilgilendir
Tekrar mermerhabalar canim, ocaga daha cok var. Ondan surekli vazgecip tekrar karar verme durumun olucak. Konumu bastan sona oku lutfen gunluk gibi yazdim ondan agri konusunda bir fikrin olur. Emin ol agri geciyor. Cok fazla spor yapip onun agrisini cekmek gibi belki biraz fazlasi:). Acisiz desem yalan soylerim. Hicbir ameliyat acisiz degildir. Cekcegin acidan dolayi vazgecmek kotu olur ama sonuclardan emin degilim vazgecicem dersen seni anlarim:) Beni narkoz ameliyattan daha cok etkiledi diyebilirim. Ama bugun gene olsa gene yaparim. Emin ol geciyor 1 haftaya. Tabi doktorun farkli simdi yorum yapmam cok dogru olmaz ama daha vaktin var. doktor arastirmani cok iyi yap cunku doktorun seni vezirde edebilir rezilde. Basarilar simdiden, umarimki hersey cok guzel olur:) bizi bilgilendir
yardimSiz medipolde naci beye olmustuniz ameliyati dimi , vaser mi yapti onada gittim ben cok kararsisim rica etsem ozelden numatmranizi verebilirmisiniz yardiminizi isticem
Merhaba resimlerinizi gördüm süper çok beğendim. Ben yaklaşık iki yıl önce karin germe ve göğüs küçültme operasyonları yaptırdım. Şimdi üst bacak ve sutyen altındaki yağlarımı aldırıp popoma enjekte ettirmek istiyorum ücret konusunda özelden yazarsanız çok memnun olurum.Selamlar bacilarim. Merak edenler icin 6. ay resmi yukledim. Gunluk kiyafetlerimde cekip koyucagim yakinda. Yorumlarinizi bekliyorum. Sevgiler
Merhaba esmamaist bende yakın zamanda bu işlemi olacam bana fotoğrafları gönderirsen çok mutlu olurum canım@cemrexx sen beni en cok destekleyenler arasindaydin. Ne sorduysam ozelden veya burdan cevapladin cok tesekkurler hersey icin dediklerini yapicam sanki daha iyiyim bugun. Resim ekledim bi tane hala sis olmasina ragmen bakarsin musahit oldugundaa opuyorumm cok coook
beni takip ederseniz resimleri gorebilirsiniz:)Merhaba esmamaist bende yakın zamanda bu işlemi olacam bana fotoğrafları gönderirsen çok mutlu olurum canım
tam kesin bir para soylemem cok dogru degil sanirim. Cunku ben yazin olmustum. Yazinki fiyatlar daha uygun. Bir gidip gorusmekte yarar var:)Merhaba, bende kalçama yağ enjeksiyonu düşünüyorum. Ali Mezdeği'ye ne kadara ameliyat oldunuz acaba ?
Mrb,çok geçmiş olsun.şimdi nasılsın çok merak ettim.özelden msj atıp bazı sorular soracaktım ama olmadı@rosaland ben bacaklarinizi begendim acikcasi dalgalanmalar dikkatimi cekmedi. Egerki popoya yag tansfer etmek isterseniz laser lipo yerine vaser yada klasik lipo kullaniliyor diye biliyorum. Bu arada bacakta yapilan lipo ust bolgede yapilan lipo ya nazaran daha bir agrili oluyormus diye duydum bence sizin bacaklariniz kalin degil gayet sekilli. Birde poponuzu azcik diklestirirseniz tas gibi olursunuz:) gelismlerden haberdar edin