VASER LIPO VE POPOYA YAG TRANSFERI SERUVENIM

cok gecmis olsun agri siziniz nasil? sonuclari bekliyorum buyuk merakla. umarim istediginiz gibi olmustur:)

Son düzenleyen: Moderatör:
esmamaist esmamaist 16 ocak günü 6 bölge vaser liposuction olacağım ayni hastanede , acikcasi sonrasinda yasayacagim agrinin nasil bisey oldugunu bilmedigim icin vazgecmek uzereyim sizden yardim isticem ,

merhabalar canim, ocaga daha cok var. Ondan surekli vazgecip tekrar karar verme durumun olucak. Konumu bastan sona oku lutfen gunluk gibi yazdim ondan agri konusunda bir fikrin olur. Emin ol agri geciyor. Cok fazla spor yapip onun agrisini cekmek gibi belki biraz fazlasi:). Acisiz desem yalan soylerim. Hicbir ameliyat acisiz degildir. Cekcegin acidan dolayi vazgecmek kotu olur ama sonuclardan emin degilim vazgecicem dersen seni anlarim:) Beni narkoz ameliyattan daha cok etkiledi diyebilirim. Ama bugun gene olsa gene yaparim. Emin ol geciyor 1 haftaya. Tabi doktorun farkli simdi yorum yapmam cok dogru olmaz ama daha vaktin var. doktor arastirmani cok iyi yap cunku doktorun seni vezirde edebilir rezilde. Basarilar simdiden, umarimki hersey cok guzel olur:) bizi bilgilendir :KK76:

cok gecmis olsun agri siziniz nasil? sonuclari bekliyorum buyuk merakla. umarim istediginiz gibi olmustur:)
Çok teşekkür ederim :KK66:
Dayanılmayacak ağrılarım Yok ama hareket kısıklığı var biraz tabi. Lipo olan yerler ve selülit işlemi yapılan yerlerin ağrısı daha fazla. Kas ağrısı var,yatıp kalkmak biraz sıkıntı. Sırtüstü yatıyorum ameliyattan beri,dayak yemiş gibiyim :))
Büyük sargılar Ve korse var,göğüs altından külotlu çok sıkı.. yarın kontrolüm var bakalım :KK66:

7. AY GORUSLER!!!!!!!!!!!!!!!!

KIZLAR KOSKOCA 7 AYI DEVIRMISIMDE HABERIM YOK:) ONCELIKLE GENEL BIR GORUS YAZMAK ISTEDIM CUNKU YORUMLAR DAHA SIKLASMAYA BASLADI. RESIM YUKLICEM DIYORUM KUSURA BAKMAYIN IS OKUL DERKEN ZAMAN BULAMIYORUM AMA TAKIPTE KALIN YUKLICEM BI ARA SOZ:)

VASER LIPOYLA YAG ALINAN YERLER:KILO ALMA DURUMUM OLMADI AMA HALA ODEMLER GECE COGALIYOR SABAH AZALIYOR GIBI HISSEDIYORUM. AMA ODEMLERIN COGU GITTIGI ICIN DERIM YUMUSADI. SPORADA YOGUNLUGUMDAN OTURU GIDEMIYORUM ONUNDA ETKISI VAR TABIKI. AMA YINEDE DIK DURDUGUM ZAMAN KARNIM DUMDUZ. UFAK BIR HASSASLIK SOZ KONUSU AMA O KADAR ALISTIMKI SUAN HERSEY YOLUNDA. BENDE DALGALANMA FALAN OLMADI SADECE DAHA ONCE DEDIGIM GIBI BAZI BOLGELER DAHA SIS. 1 YIL SONUNA KADAR BUNLARIN OLUCAGINI BILIYORDUM. SIMDILIK HERSEY YOLUNDA. FARKLI SORULARINIZ VARSA YORUM ATIN CEVAPLAMAYA CALISIRIM KIZLAR.

POPO: POPOMUN SABITLENDIGINI DUSUNUYORUM . ANNEME GORE HALA BUYUK AMA ESKISI KADAR DEGIL BENCE. HALA ESKI POPOMUN IKI KATI DIYEBILIRIM AMA. HALA ELBISE GIYMEKTEN DAR USTLER VE PANTALONLAR GIYMEKTEN INANILMAZ KEYIF ALIYORUM. POPOMDA HERHANGI BIR DALGALANMA OLMADI. IRI VE DIK DURUYORLAR. KENDI POPOMDAN FARKSIZ SUAN. AMA HASSASLIK HALA DEVAM EDIYOR BAZEN SIRT CANTAMI HIZLI TAKTIGIMDA ICIM BIR CEKILMIYOR DEGIL:) AMA ACIDAN KORKAN ARKADASLARIM INANIN LAFI BILE EDILMICEK BIR IC CEKILMESI:) ACIYI SADECE 3-4 GUN CEKTIM GERISI IYILESME SURECI VE KEYIFTI:)

YARA IZLERIM: CANIMI SIKAN TEK KONU BU CUNKU BEN ONLARDA HERHANGI BIR AZALMA GORMUYORUM. COK BUYUK DEGILLER AMA 2-3 TANESI SANKI HIC GECMICEKMIS GIBI. 10 TANE IZIM VAR BUNDAN 5 TANESININ RENKLERI ACILMIS DURUMDA AMA HALA BELLILER. RESIMLERINI EKLICEM YINE. DIKIS IZLERI KONUSUNDA BILGILI ARKADASLAR LUTFEN BILGILENDIRIN BENI BU KONUDA. KREMIMI IYI KULLANAMADIM ACIKCASI BUNUN SEBEBI BENDE OLABILIRIM:/

GENEL GORUSUM; SONUCLARDAN MUTLUYUM. SANKI HIC AMELIYAT OLMAMIS GIBIYIM YANI HEP BOYLEYMISIM GIBI HISSEDIYORUM. AMA KIZLAR KORUMAK GEREKIYOR. BIR DONEM BAYA YEMEYI ABARTMISTIM O ARA 1-1.5 KILO ALDIM HEMEN GERI VERDIM DIYETLE. ONDAN KORKUYORUM TEKRAR O BOLGELERDEN KILO ALMAKTAN. YAG ALINAN YERDEN KILO ALMIYORSUN DENILIYORDU BANA AMA DOGRU OLDUGUNDAN HIC EMIN DEGILIM. CUNKU ALDIGIM YAGMIYDI ODEMMIYDI AYIRT EDEMIYORUM. SANIRIM 1 YIL SONUNDA BUNU ANLAYABILCEGIL:)

EXTRA SORUNUZ OLURSA CEKINMEYIN LUTFEN. VE HAYALLERINIZDEN VAZGECMEYIN AMA EMIN ADIMLARLA ILERLEYIN. DOKTORUNUZDA TECRUBEYE VE GORUSE COK ONEM VERIN. SEVGIYLE KALIN!

Çok teşekkür ederim :KK66:
Dayanılmayacak ağrılarım Yok ama hareket kısıklığı var biraz tabi. Lipo olan yerler ve selülit işlemi yapılan yerlerin ağrısı daha fazla. Kas ağrısı var,yatıp kalkmak biraz sıkıntı. Sırtüstü yatıyorum ameliyattan beri,dayak yemiş gibiyim :))
Büyük sargılar Ve korse var,göğüs altından külotlu çok sıkı.. yarın kontrolüm var bakalım :KK66:

Ay bosver atlattin en zor kismini. Odemlerin indikce korsenin baskisi azalicak. Bende hep sirt ustu yatiyordum ama yuzustu yatmaya alistiktan sonra hassaslik yuzunden sirt ustu yatamamistim umarim sende oyle olmazsin:dua:Bundan sonrasi hergun biraz daha iyilesme toparlama duzelme! Tekrar cok gecmis olsun darisi olmak isteyenlerin basina :halay:

@Ro_run neden o kadar uzakki? Masrafli olmazmi? Eminim iyi bir doktor turkiyedede bulursun. Bu arada dominikteki doktorlar daha farkli. Yani bizimkiler genelde masaj vermezken onlar ameliyatin 2. Yada 3. gunu masaj zorunlulugu konuyor. Yada yaptiklari ameliyat biraz gercek disi sonuclar getirebiyor. bende cok uzun sure arastirdim. Ondan aman dikkat et :)) @rosaland cok tesekkurler. Hersey simdilik iyi gidiyor. Herhangi bir sorunud olursa zevkle cevaplarim:)
Merhaba
Geçmiş olsun öncelikle . Nasıl son durumlar ?fotoğraflarına baktım ama kaldirmissin sanırım göremedim

merhabalar canim, ocaga daha cok var. Ondan surekli vazgecip tekrar karar verme durumun olucak. Konumu bastan sona oku lutfen gunluk gibi yazdim ondan agri konusunda bir fikrin olur. Emin ol agri geciyor. Cok fazla spor yapip onun agrisini cekmek gibi belki biraz fazlasi:). Acisiz desem yalan soylerim. Hicbir ameliyat acisiz degildir. Cekcegin acidan dolayi vazgecmek kotu olur ama sonuclardan emin degilim vazgecicem dersen seni anlarim:) Beni narkoz ameliyattan daha cok etkiledi diyebilirim. Ama bugun gene olsa gene yaparim. Emin ol geciyor 1 haftaya. Tabi doktorun farkli simdi yorum yapmam cok dogru olmaz ama daha vaktin var. doktor arastirmani cok iyi yap cunku doktorun seni vezirde edebilir rezilde. Basarilar simdiden, umarimki hersey cok guzel olur:) bizi bilgilendir :KK76:
Siz medipolde naci beye olmustuniz ameliyati dimi , vaser mi yapti onada gittim ben cok kararsisim rica etsem ozelden numatmranizi verebilirmisiniz yardiminizi isticem

Tekrar mer
Siz medipolde naci beye olmustuniz ameliyati dimi , vaser mi yapti onada gittim ben cok kararsisim rica etsem ozelden numatmranizi verebilirmisiniz yardiminizi isticem
yardim

A alex1212 hayir ben doktor Ali Mezdegiye ameliyat oldum hastahanede mecidiyekoyde Istanbul Aesthetic Center diye geciyor. bu konudaki ilk meseja donerseniz eger orda bilgiler mevcut. ozelden konusalim telefon bilgileri icin.

Arkadaşlar,yanlış anlaşılma olmuş sanırım. Özelden sorular alıyorum buraya yazayımda düzeltme olsun..
Ben daha öncedende ameliyat olduğum doktora,Hasan beye ameliyat oldum popo protez ameliyatımıda.
En kıssa zamanda bende konu açıp bilgilendirme yapmayı düşünüyorum,en azından orda burda karışık konularda kalmaz yazdıklarım :KK66:

Selamlar bacilarim. Merak edenler icin 6. ay resmi yukledim. Gunluk kiyafetlerimde cekip koyucagim yakinda. Yorumlarinizi bekliyorum. Sevgiler
Merhaba resimlerinizi gördüm süper çok beğendim. Ben yaklaşık iki yıl önce karin germe ve göğüs küçültme operasyonları yaptırdım. Şimdi üst bacak ve sutyen altındaki yağlarımı aldırıp popoma enjekte ettirmek istiyorum ücret konusunda özelden yazarsanız çok memnun olurum.

Merhaba.Resimlerinii göremedim.Sizden fiyat bilgisi almak istiyorum.Bana yardımcı olursanız çokk sevinirim

esmamaist esmamaist
İyi günler özel mesaj atamıyormuşum size

Yağ aldırma ve enjeksiyon işlemini araştırarak yapmışsınız foto ve fiyat paylaşıyormuşsunuz galiba fotolara bakamadım ne yapmam gerekiyor ?
mesajla fiyat bilgisi yollayabilir misiniz? bir de benim yanımda kimse yok destekleyen ameliyat sonrası kendi başıma 2 yaşındaki çocuğumla ilgilenebilir miyim?
Olmaz derseniz şu ameliyatsız işlemler hakkında ne düşünüyorsunuz denediniz mi hiç

Merhaba, bende kalçama yağ enjeksiyonu düşünüyorum. Ali Mezdeği'ye ne kadara ameliyat oldunuz acaba ?

@cemrexx sen beni en cok destekleyenler arasindaydin. Ne sorduysam ozelden veya burdan cevapladin cok tesekkurler hersey icin:KK50: dediklerini yapicam sanki daha iyiyim bugun. Resim ekledim bi tane hala sis olmasina ragmen bakarsin musahit oldugundaa opuyorumm cok coook :oops:
Merhaba esmamaist esmamaist bende yakın zamanda bu işlemi olacam bana fotoğrafları gönderirsen çok mutlu olurum canım

@rosaland ben bacaklarinizi begendim acikcasi dalgalanmalar dikkatimi cekmedi. Egerki popoya yag tansfer etmek isterseniz laser lipo yerine vaser yada klasik lipo kullaniliyor diye biliyorum. Bu arada bacakta yapilan lipo ust bolgede yapilan lipo ya nazaran daha bir agrili oluyormus diye duydum bence sizin bacaklariniz kalin degil gayet sekilli. Birde poponuzu azcik diklestirirseniz tas gibi olursunuz:) gelismlerden haberdar edin
Mrb,çok geçmiş olsun.şimdi nasılsın çok merak ettim.özelden msj atıp bazı sorular soracaktım ama olmadı

X