Cnm çok geçmiş olsun. Konunda hayırlı olsun. Çok güzel anlatmışsın herşeyi. Çok faydalı bilgiler vermişsin. Dilerim hayalindeki sonuçlara sahip olursun
Ödem için öneri istemişsin. Aktardan ayrı ayrı kiraz sapı, avakado yaprağı ve mısır püskülü al. 1.5-2 litre kaynar suya at. 5-10 dk demlensin. Gün içinde ister sıcak ister soğuk içebilirsin. İstersen içine maydanoz ve limon da ekleyebilirsin. Hergün içeceksen 1 hafta-15 gün sonra bırak. Biraz ara ver.
Bol su tüket, tuzu azalt. Ananas iyi gelir. 2 ayda kurtulursun ödemlerden merak etmeama fazlası 1 ayda gider esmamaist
Kolay gelsin. Tekrar geçmiş olsun. İnsanın hayaline kavuşması kadar güzel bişey yok. Dilerim herkese nasip olur.Nedense sana msj yazdim sanmisim ama atmamisimCok saol oncesindeki msjlasmalarimiz ve yorumun icin. Sonunda kurtuldum hala hayal gibi:) Ya dedigini uygulamaya caliscam ama baya tembellestim bide istediigimi tuketmeye basladim. Yarindan itibaren insallah diyetimede baslayip verdigin tarifi uygulicammm
Teşekkür ederim :)Gypsy lost ben bunlari dalgalanma olarak adlandiramiyorum cunku ameliyat oncesi karnim bile daha fazla sekilsizdi:) ilk zamanlara gore karnim cok daha iyi ve hizli duzeliyor sadece gogus altinda kalan kaburga kemiklerim fazla cikik ve orantisiz onlar uzerinde ufak sislikler var onun disinda karnim neredeyse duz. Spora basladim inanilmaz faydasini goruyorum. Bence iyi bir doktora gidip ameliyat sonrasi korsenizi duzgun kullandiginiz surece dalgalanmayla karsilasmazsiniz. Yani son derdiniz bu olsun. Zaten dalgalanmalar bacaklarda oluyormus genelde ondan bu kisma hic takilmayin derim:)
Ozelden msj attim size:$esmamaist .Yardımcı olabilir misin. Ameliyatının maliyeti ne oldu?