VASER LIPO karin bel simit basen

benı ızlemeye alır mısınız fotograflarınızı gormek ısterıkm. ben bugun ıtıbarıyle amelıyat olalı 8 gun oldu 3 bolgeden vaser oldum ancak odemler var ve hıcbırsey anlasılmıyor bu ne kadar sure devam edıyor cok mutsuzum

beni de izlemeye alır mısınız bende basen bacak yaptırmayı düşünüyorum

Merhaba benim bacak içi ve üst alt bacak tamamına yapıldı toplam 8 litre alındı çok memnunum. Sanırım 10 ltye kadar vaser ile alınabiliyor

alt bacak için kime oldunuz
benğm de alt bacak çok kalın ve doktorlar yapmaya pek yanaimıyor

Merhaba Salo geçmiş olsun vaser lipo işlerimni nerede oldun ? işlem için nekadar ücret ödedin öğrenebilir miyim ?

Kizlar ben lipo albumumu sildim coktan .. Karin germe yaptirdim derim gevsek oldugu icin lipoda sonuclarim cok guzel sonuc vermedi..

Merhaba Salo geçmiş olsun vaser lipo işlerimni nerede oldun ? işlem için nekadar ücret ödedin öğrenebilir miyim ?
selam ben istanbul estetık merkezınde oldum Esentepe'de göğüs dıklestırme-protez ve 3 bölge de lipo vardı doktorumdan cok cok memnunum ozel mesajlşa ıstedıgını sorabılırsın. Bunlar ıcın 17 bin ödedim ancak ne kdar dogru olur bunu paylasmak bılmıyorum doktoruma cok arkadasımı yonlendırdım onemlı olan doktor nerede oldugun degıl Murat Bey'e gözü kapalı kendımı emanet edebilirim.

Şuan 11. günüm ödemlerim nur topu gibi hala yerindeler bu yüzden çevrem farkettiğini söylese de lipoyu ben hala anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…