VASER LIPO karin bel simit basen

Lazerlipoliz yaptirmis bir arkadasiniz olarak bana soru sorabilirsiniz. Nasrettin hoca bana damdan dusen birini bulun dedigi gibi. Yaptiran doktorun bilemeyecegi ve yasayarak ogrenilecek seyleri bizzat ogreniyor. Ornegin ben oncesinde o kadar arastirmama ragmen islem sonrasi ne hissedecegimi tam bilmiyordum. O kadar da agri denilen birsey olamayacagini yasayarak gordum. Millet korse suresi morluk bircok seye takilmis. Bence hepsi gereksiz bos takintilar. Yaptirmaniz gerekiyorsa gonul rahatligiyla yaptirin. Optumm

Lazerlipoliz yaptirmis bir arkadasiniz olarak bana soru sorabilirsiniz. Nasrettin hoca bana damdan dusen birini bulun dedigi gibi. Yaptiran doktorun bilemeyecegi ve yasayarak ogrenilecek seyleri bizzat ogreniyor. Ornegin ben oncesinde o kadar arastirmama ragmen islem sonrasi ne hissedecegimi tam bilmiyordum. O kadar da agri denilen birsey olamayacagini yasayarak gordum. Millet korse suresi morluk bircok seye takilmis. Bence hepsi gereksiz bos takintilar. Yaptirmaniz gerekiyorsa gonul rahatligiyla yaptirin. Optumm
ne zaman yaptın Cnm ve nerelerine yaptırdın:KK45:

Benim 2,5 sene oldu.y gobege biraz da yanlara yapti sagolsun doktor bey belimin oldugunu tekrar farkettim. Valla kilo alsam da belimin kavsi hep kaliyor. Kesinlikle yaptirmak lazim eger ihtiyac varsa
E esmeralda72 böyle arada girip konulara yazıp çıkıyorsun. Bana özelden foto atacam dedin hala bekliyorum :KK70:

ne zaman yaptın Cnm ve nerelerine yaptırdın:KK45:
Esmeralda merhaba,
beni izler misin? Fotoğrafın varsa görebilir miyim? gerçekten 3 yıldır karar verip vazgeçmekten ve gittikçe büyüyen bedenimden bıktım artık:((

tatlım senı Allah gonderdı :) lıpolız demıssın ama lazer lıposuctıon la farklı seylermı acaba ..bıde kac lıtre yağ aldırdın.kaç kıloydun sımdı kac kılosunn

Merhabalar meme ve lipo için ne kadar ücret ödedin acaba bende yutdışındayım geçmiş olsun

:KK19:Teşekkür ederim geri döndüğün için
Şu an tam 3000€ var elimde kısmetse olur bu iş ayyy nasıl sevindim anlatamam nerde olmuştun ameliyatını bende irtibata geçeyim hemen 2 haftalık iznim var gidip gelirim hemen yetmezse uzatırız artık çook sağol

:KK19:Teşekkür ederim geri döndüğün için
Şu an tam 3000€ var elimde kısmetse olur bu iş ayyy nasıl sevindim anlatamam nerde olmuştun ameliyatını bende irtibata geçeyim hemen 2 haftalık iznim var gidip gelirim hemen yetmezse uzatırız artık çook sağol
Canim ben esteworldda olmustum memeyi ve lipoyu ama benim derim gevsekti sarkikti pek memmun etmedi lipo beni onun icin karin germe oldum daha yeni 5 gunluk ;) izliyorum cnm

Çok çok geçmiş olsun sorunsuz hıphızlı iyileşme sürecin olsun inşallah bende iletişim bilgilerine bakıyordum Kamran beyin sağol

Back