VASER LIPO karin bel simit basen

Merhaba arkadaslar ,
Ben 24 aralik vaser lipo oldum meme buyutme ile beraber burda size yardimci olmak icin konu aciyorum cunku ben vaser lipo hakkinda dogru durust bisey bulamamistim ...

Ben 3 cocuk annesiyim ve karnimdan sikayetciydim benim karnimda pek sarkma olmadigi icin vaser lipo yapmaya karar verdim
Yapmisken de fazla olan bolgelerede bir dokunus istedim ve cok mutluyum simdiden gosle gorulur bir degisme var .. Tabi hala erken ve korse takiyorum..
Benden 2,bucuk yag belki daha az yag alindi
59 kiloydum
Doktorum cizimlerini yapti ve ameliyata alindim .. Gozlerimi actigimda baya bir sanci cektim ama hemen agri kesici ile dindi agrilarim .
Surekli soguk posetler gelip koydular karnima basenlerime sisme olmasin diye
Ucuncu gun gidip alis veris yaptim bol bol yurudum..
Bu arada da karnimda sarkiklik olmadi tersine cildim daha bir sIKi oldu

Ben simdiden mutluyum eger sorulariniz varsa seve seve cevaplarim
Album yaptim once ve sonra daha bir haftalik halim var ilerde yuklemeye devam edecegim
Hersey gonlunuzce olsun kizlar ..
benı ızlemeye alır mısınız fotograflarınızı gormek ısterıkm. ben bugun ıtıbarıyle amelıyat olalı 8 gun oldu 3 bolgeden vaser oldum ancak odemler var ve hıcbırsey anlasılmıyor bu ne kadar sure devam edıyor cok mutsuzum

Merhaba arkadaslar ,
Ben 24 aralik vaser lipo oldum meme buyutme ile beraber burda size yardimci olmak icin konu aciyorum cunku ben vaser lipo hakkinda dogru durust bisey bulamamistim ...

Ben 3 cocuk annesiyim ve karnimdan sikayetciydim benim karnimda pek sarkma olmadigi icin vaser lipo yapmaya karar verdim
Yapmisken de fazla olan bolgelerede bir dokunus istedim ve cok mutluyum simdiden gosle gorulur bir degisme var .. Tabi hala erken ve korse takiyorum..
Benden 2,bucuk yag belki daha az yag alindi
59 kiloydum
Doktorum cizimlerini yapti ve ameliyata alindim .. Gozlerimi actigimda baya bir sanci cektim ama hemen agri kesici ile dindi agrilarim .
Surekli soguk posetler gelip koydular karnima basenlerime sisme olmasin diye
Ucuncu gun gidip alis veris yaptim bol bol yurudum..
Bu arada da karnimda sarkiklik olmadi tersine cildim daha bir sIKi oldu

Ben simdiden mutluyum eger sorulariniz varsa seve seve cevaplarim
Album yaptim once ve sonra daha bir haftalik halim var ilerde yuklemeye devam edecegim
Hersey gonlunuzce olsun kizlar ..
beni de izlemeye alır mısınız bende basen bacak yaptırmayı düşünüyorum

Merhaba benim bacak içi ve üst alt bacak tamamına yapıldı toplam 8 litre alındı çok memnunum. Sanırım 10 ltye kadar vaser ile alınabiliyor

alt bacak için kime oldunuz
benğm de alt bacak çok kalın ve doktorlar yapmaya pek yanaimıyor

Merhaba Salo geçmiş olsun vaser lipo işlerimni nerede oldun ? işlem için nekadar ücret ödedin öğrenebilir miyim ?

benı ızlemeye alır mısınız fotograflarınızı gormek ısterıkm. ben bugun ıtıbarıyle amelıyat olalı 8 gun oldu 3 bolgeden vaser oldum ancak odemler var ve hıcbırsey anlasılmıyor bu ne kadar sure devam edıyor cok mutsuzum

Kizlar ben lipo albumumu sildim coktan .. Karin germe yaptirdim derim gevsek oldugu icin lipoda sonuclarim cok guzel sonuc vermedi..

Merhaba Salo geçmiş olsun vaser lipo işlerimni nerede oldun ? işlem için nekadar ücret ödedin öğrenebilir miyim ?
selam ben istanbul estetık merkezınde oldum Esentepe'de göğüs dıklestırme-protez ve 3 bölge de lipo vardı doktorumdan cok cok memnunum ozel mesajlşa ıstedıgını sorabılırsın. Bunlar ıcın 17 bin ödedim ancak ne kdar dogru olur bunu paylasmak bılmıyorum doktoruma cok arkadasımı yonlendırdım onemlı olan doktor nerede oldugun degıl Murat Bey'e gözü kapalı kendımı emanet edebilirim.

Şuan 11. günüm ödemlerim nur topu gibi hala yerindeler bu yüzden çevrem farkettiğini söylese de lipoyu ben hala anlamıyorum

Back