• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esteworld Dr Kamran Efendioglu meme buyutme + vaser lipo (Seraparis)

Ilk basta bilmiyordum bu sevinci canim han;-)i siz paylasiyordunuz ya ... Ama insan mutlu olunca herkesle paylasmak istiyor nedense :)
Tsk ederim
Mutluluğun daim olsun inşallah. Paylaş canım, paylaştıkça özgüven artıyor, güzel yorumlardan ;-)

Mutluluğun daim olsun inşallah. Paylaş canım, paylaştıkça özgüven artıyor, güzel yorumlardan ;-)
Sagol canim hepimizin mutlulu daim olsun insallah..
Hic sorma hem ozguven hem benim zamaninda yardim amacli resim gorme istegim vardi ama malesef fazla kisi resimlerini acmiyordu bana bu yonden daha cok yardim etme istegim oluyor benim gibi ameliyat olmak isteyen cok

İnsan bir kez foto paylaşınca tüm korku gidiyor insana cesaret geliyor hep paylaşmak istiyor..:oops:
Evet canim ilk basta cesaret edemiyordum ama ne olursa olsun iyi yada kotu bir iki tane paylasim yapacaktim ... Ama gel gor ki degisik kiyafetlerle cok farkli durdugu icin ve begendigim icin baska resimlerde paylasttim :KK16:

Slm canim insallah bu mutlulugu bende yasarim nasipse benide izlemye alirmisin bende gormek istiyorum benim is yatti dr haldun beyle nisan ayi diyor ve ben artik kolruk altindan olmaya karar verdim oda bildigim kadariyla pek yapmiyor koltuk altindan o kocaman silikonu nasil koyuyorlar bu ogrenmek istiyorum yada farkli bir cesidi mi var yardimci olrsan sevinirim tsk ettim simdiden

Slm canim insallah bu mutlulugu bende yasarim nasipse benide izlemye alirmisin bende gormek istiyorum benim is yatti dr haldun beyle nisan ayi diyor ve ben artik kolruk altindan olmaya karar verdim oda bildigim kadariyla pek yapmiyor koltuk altindan o kocaman silikonu nasil koyuyorlar bu ogrenmek istiyorum yada farkli bir cesidi mi var yardimci olrsan sevinirim tsk ettim simdiden
Tsk ederim canim aldim izlemeye
Neden koltuk altti baska yerden dusunmuyormusun? Mesela meme ucuda cok guzel iyilesiyor ..
Ben koltuk alti icin pek bilgim yok canim cogu doktor bu teknige yanasmiyor nedense
Benim ve cogu kisinin burda meme ucundan yapildi koltuk alti cok nadir gordum burda

Geçmiş olsun,ikizlerinle musmutlu günlerin geçsin canım,uzun araştırmaların sonucunda bu işlemi yaptırdığını takip ediyorum canım,bende araştırma aşamasındayım mümkünse sonucunu götebilirmiyim?

Ben ankara da ferruh bingül e koltukaltından oldum.sonucumdan çok memnunum.resimlerime bakabilirsin.

Sagol canim hepimizin mutlulu daim olsun insallah..
Hic sorma hem ozguven hem benim zamaninda yardim amacli resim gorme istegim vardi ama malesef fazla kisi resimlerini acmiyordu bana bu yonden daha cok yardim etme istegim oluyor benim gibi ameliyat olmak isteyen cok
Evet evet yalvarmaktan bende bıkmıştım, iyi yapıyorsun. Mükemmel sonuç aldın, dikleştirmeden birde ;-)

Geçmiş olsun,ikizlerinle musmutlu günlerin geçsin canım,uzun araştırmaların sonucunda bu işlemi yaptırdığını takip ediyorum canım,bende araştırma aşamasındayım mümkünse sonucunu götebilirmiyim?
Tsk ederim canim hic sorma kac ay kafam agridi diklestirme yapimmi yapmayimmi diye sonunda oldu diklestirme yapmadan memmun kaldim
Izliyorum seni canim

[QUOTE="SeraParis, post: 38712344, membe vet canim ya diklestirme diyip durdular ama istedigim sonucu aldim ya inanamiyorum hala :) o izleri kaldiramazdim heralde :KK43:[/QUOTE]
Bencede canım. Iyiki bu kararda kaldın. Favorilerimden birisin :KK54:

[QUOTE="SeraParis, post: 38712344, membe vet canim ya diklestirme diyip durdular ama istedigim sonucu aldim ya inanamiyorum hala :) o izleri kaldiramazdim heralde :KK43:
Bencede canım. Iyiki bu kararda kaldın. Favorilerimden birisin :KK54:[/QUOTE]
Tsk ederim canim sende favorimlerimdesin :KK19:

C ChAneL81 şu korsenin en üstündeki lastiği inceledim ve söksemmi diye düşündüm. Benim kaburgam zaten yamuk yumuk, bide o sıkıyor. Sence o lastiğin orda bi faydası varmı?

C ChAneL81 şu korsenin en üstündeki lastiği inceledim ve söksemmi diye düşündüm. Benim kaburgam zaten yamuk yumuk, bide o sıkıyor. Sence o lastiğin orda bi faydası varmı?
Valla canim ne bilim onu sokersen nasil olur bilemicem benimde orasi rahatsiz ediyor ama az kaldi degilmi :) ben ust kancalari acik birakiyorum evde ama disari cikinca kapatmak zorundayim gozukuyor orda potluk :))

Valla canim ne bilim onu sokersen nasil olur bilemicem benimde orasi rahatsiz ediyor ama az kaldi degilmi :) ben ust kancalari acik birakiyorum evde ama disari cikinca kapatmak zorundayim gozukuyor orda potluk :))
Ben çıkarttım artık, yeter!!! Dr. da yeterli dedi 4 hafta oldu. Eğer ödem farkedersem giyerim yine. Rahatladım yahu.....

esmeraldam esmeraldam bi kere en önce ben gördüm hemde canlı :D ve gördüğümde cok şaşırdım cünkü cok iyi görünüyordu maşallah ablamla birlikte ziyaret ettik biliyosun ve ablamda dedi tugba senin şuanki halin gibi bu kız :) amelyatın 3. Gününde kendi kendine yemege cıktı 5. Günü bana koşarak geliyodu ben hala agır yürüdüğümden ablamın arkasına saklanmıştım :) karnındaki farkı direk gördüm göğüsleride toparlanmış gözüküyordu tek kelimeyle hastanede ve sonrasında süper görünüyordu cok gecmiş olsun hepimize :KK66:

tboz merhaba; çok geçmiş olsun ben senin geçridğin şu sellülit ameliyatını araştırıyorum nasıl memnun musun?

Back
X