Mutluluğun daim olsun inşallah. Paylaş canım, paylaştıkça özgüven artıyor, güzel yorumlardan ;-)Ilk basta bilmiyordum bu sevinci canim han;-)i siz paylasiyordunuz ya ... Ama insan mutlu olunca herkesle paylasmak istiyor nedense :)
Tsk ederim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Esteworld Dr Kamran Efendioglu meme buyutme + vaser lipo (Seraparis)
- Konu Sahibi ChAneL81
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Sagol canim hepimizin mutlulu daim olsun insallah..Mutluluğun daim olsun inşallah. Paylaş canım, paylaştıkça özgüven artıyor, güzel yorumlardan ;-)
Hic sorma hem ozguven hem benim zamaninda yardim amacli resim gorme istegim vardi ama malesef fazla kisi resimlerini acmiyordu bana bu yonden daha cok yardim etme istegim oluyor benim gibi ameliyat olmak isteyen cok
Evet canim ilk basta cesaret edemiyordum ama ne olursa olsun iyi yada kotu bir iki tane paylasim yapacaktim ... Ama gel gor ki degisik kiyafetlerle cok farkli durdugu icin ve begendigim icin baska resimlerde paylasttimİnsan bir kez foto paylaşınca tüm korku gidiyor insana cesaret geliyor hep paylaşmak istiyor..
Slm canim insallah bu mutlulugu bende yasarim nasipse benide izlemye alirmisin bende gormek istiyorum benim is yatti dr haldun beyle nisan ayi diyor ve ben artik kolruk altindan olmaya karar verdim oda bildigim kadariyla pek yapmiyor koltuk altindan o kocaman silikonu nasil koyuyorlar bu ogrenmek istiyorum yada farkli bir cesidi mi var yardimci olrsan sevinirim tsk ettim simdiden
Tsk ederim canim aldim izlemeyeSlm canim insallah bu mutlulugu bende yasarim nasipse benide izlemye alirmisin bende gormek istiyorum benim is yatti dr haldun beyle nisan ayi diyor ve ben artik kolruk altindan olmaya karar verdim oda bildigim kadariyla pek yapmiyor koltuk altindan o kocaman silikonu nasil koyuyorlar bu ogrenmek istiyorum yada farkli bir cesidi mi var yardimci olrsan sevinirim tsk ettim simdiden
Neden koltuk altti baska yerden dusunmuyormusun? Mesela meme ucuda cok guzel iyilesiyor ..
Ben koltuk alti icin pek bilgim yok canim cogu doktor bu teknige yanasmiyor nedense
Benim ve cogu kisinin burda meme ucundan yapildi koltuk alti cok nadir gordum burda
Ben ankara da ferruh bingül e koltukaltından oldum.sonucumdan çok memnunum.resimlerime bakabilirsin.Slm canim insallah bu mutlulugu bende yasarim nasipse benide izlemye alirmisin bende gormek istiyorum benim is yatti dr haldun beyle nisan ayi diyor ve ben artik kolruk altindan olmaya karar verdim oda bildigim kadariyla pek yapmiyor koltuk altindan o kocaman silikonu nasil koyuyorlar bu ogrenmek istiyorum yada farkli bir cesidi mi var yardimci olrsan sevinirim tsk ettim simdiden
Evet evet yalvarmaktan bende bıkmıştım, iyi yapıyorsun. Mükemmel sonuç aldın, dikleştirmeden birde ;-)Sagol canim hepimizin mutlulu daim olsun insallah..
Hic sorma hem ozguven hem benim zamaninda yardim amacli resim gorme istegim vardi ama malesef fazla kisi resimlerini acmiyordu bana bu yonden daha cok yardim etme istegim oluyor benim gibi ameliyat olmak isteyen cok
Tsk ederim canim hic sorma kac ay kafam agridi diklestirme yapimmi yapmayimmi diye sonunda oldu diklestirme yapmadan memmun kaldimGeçmiş olsun,ikizlerinle musmutlu günlerin geçsin canım,uzun araştırmaların sonucunda bu işlemi yaptırdığını takip ediyorum canım,bende araştırma aşamasındayım mümkünse sonucunu götebilirmiyim?
Izliyorum seni canim
Evet çok isabetli bir karar olmuş, dikleştirmedeki izler bence çok kötü duruyor.Tsk ederim canim hic sorma kac ay kafam agridi diklestirme yapimmi yapmayimmi diye sonunda oldu diklestirme yapmadan memmun kaldim
Izliyorum seni canim
Evet canim ya diklestirme diyip durdular ama istedigim sonucu aldim ya inanamiyorum hala :) o izleri kaldiramazdim heraldeEvet evet yalvarmaktan bende bıkmıştım, iyi yapıyorsun. Mükemmel sonuç aldın, dikleştirmeden birde ;-)
Bencede canım. Iyiki bu kararda kaldın. Favorilerimden birisin [/QUOTE][QUOTE="SeraParis, post: 38712344, membe vet canim ya diklestirme diyip durdular ama istedigim sonucu aldim ya inanamiyorum hala :) o izleri kaldiramazdim heralde
Tsk ederim canim sende favorimlerimdesin
Valla canim ne bilim onu sokersen nasil olur bilemicem benimde orasi rahatsiz ediyor ama az kaldi degilmi :) ben ust kancalari acik birakiyorum evde ama disari cikinca kapatmak zorundayim gozukuyor orda potluk :))
Ben çıkarttım artık, yeter!!! Dr. da yeterli dedi 4 hafta oldu. Eğer ödem farkedersem giyerim yine. Rahatladım yahu.....Valla canim ne bilim onu sokersen nasil olur bilemicem benimde orasi rahatsiz ediyor ama az kaldi degilmi :) ben ust kancalari acik birakiyorum evde ama disari cikinca kapatmak zorundayim gozukuyor orda potluk :))
Bende bu gece cikardim yikamaya attim her yerin uyusuk gibi cok tuaf Odemi nasil fark edecez ki onu anlamadimBen çıkarttım artık, yeter!!! Dr. da yeterli dedi 4 hafta oldu. Eğer ödem farkedersem giyerim yine. Rahatladım yahu.....
esmeraldam bi kere en önce ben gördüm hemde canlı ve gördüğümde cok şaşırdım cünkü cok iyi görünüyordu maşallah ablamla birlikte ziyaret ettik biliyosun ve ablamda dedi tugba senin şuanki halin gibi bu kız :) amelyatın 3. Gününde kendi kendine yemege cıktı 5. Günü bana koşarak geliyodu ben hala agır yürüdüğümden ablamın arkasına saklanmıştım :) karnındaki farkı direk gördüm göğüsleride toparlanmış gözüküyordu tek kelimeyle hastanede ve sonrasında süper görünüyordu cok gecmiş olsun hepimize
tboz merhaba; çok geçmiş olsun ben senin geçridğin şu sellülit ameliyatını araştırıyorum nasıl memnun musun?