- 19 Eylül 2012
- 115
- 37
- 53
Bende merak ettim görebilirmiyim bende karın germe ve liposakşın istiyorum bu dediğin daha mı? Iyi karın germeyle aynı anda yapıla bilinir mi? Benide eklermisintsk ederim canim kendi adima
Seninde ameliyatin cok basarili olmus birde lipoyu yaparsan tam istedigin sonucu alirsin insallah fiyata gelince benimki kombin ameliyati oldugu icin farkli olabilir ama yinede soyleyim gece sormustum sadece bir bolgeye 2500€ demisti ve sonra 300€ bolge basi ekleniyor tabi pazarlik yapman gerek biliyosun zaten
Karin germe lipo zaten ikisi kombinli daha guzel sonuc veriyor bence germe gerikiyorsa yaptir bak ben memmun kalmadim lipodan germe dusunuyorum simdiBende merak ettim görebilirmiyim bende karın germe ve liposakşın istiyorum bu dediğin daha mı? Iyi karın germeyle aynı anda yapıla bilinir mi? Benide eklermisin
Siz meme buyutme mi dusunuyorsunuz? Bu konuyla ilgili hic yazismaniz yok ondan hemen sizi izlemeye alamicagim farkli amacta resimleri gormek isteyenler var kusura bakmayinbenide izlermisinnnn
Teşekkürler baktım bence böylede çok güzel olmuş benim çatlak çok fazla var karnın alt kısmında birde çok zayıf hâllerimde bile göbeğim hep vardı şimdi ise doğumun getirdiği sarkmada eklenince düşün yaniKarin germe lipo zaten ikisi kombinli daha guzel sonuc veriyor bence germe gerikiyorsa yaptir bak ben memmun kalmadim lipodan germe dusunuyorum simdiekliyorum
Benim karnim diye albumum var orda fark etiysen bendede catlak cok alt tarafta zaten germe olunca hepsi gidecek ay bir an once maddi kismini ayarlasam da germe olsamTeşekkürler baktım bence böylede çok güzel olmuş benim çatlak çok fazla var karnın alt kısmında birde çok zayıf hâllerimde bile göbeğim hep vardı şimdi ise doğumun getirdiği sarkmada eklenince düşün yani
korsen güzelmiş senmi aldın hastanede mi? Verdi böyle güzel korse hiç bulamadım doğum sonrası kullanmak için çok aramıştımBenim karnim diye albumum var orda fark etiysen bendede catlak cok alt tarafta zaten germe olunca hepsi gidecek ay bir an once maddi kismini ayarlasam da germe olsam(
Hastanede verdiler canim lipo yaptirdigin zaman boyle korse giydiriyorlar 4 hafta gece gunduz giydimkorsen güzelmiş senmi aldın hastanede mi? Verdi böyle güzel korse hiç bulamadım doğum sonrası kullanmak için çok aramıştım
Güzelmiş heryerden sardığı için sen sonuçtan pek memnun değilsin ama bence gözle görülür derecede fark var dahada incelersinHastanede verdiler canim lipo yaptirdigin zaman boyle korse giydiriyorlar 4 hafta gece gunduz giydim
yok ben vaser lipo için istemiştim basenle ilgili yinede tesekkür ederimSiz meme buyutme mi dusunuyorsunuz? Bu konuyla ilgili hic yazismaniz yok ondan hemen sizi izlemeye alamicagim farkli amacta resimleri gormek isteyenler var kusura bakmayin
sera paris benide izler misinIzlemeye aldim kizlar
Tmm izliyorumsera paris benide izler misin
Ben karin germenin yaninda Klasik Lipo oldum morluk ve sisliklerim var. Vazer Lipo ile de mi öyle? Canim benide izlermisin?sera paris benide izler misin
Izliyorum canim bende de morluk oldu canim hatta genital bolgem simsiyah olmustu oraya dokunulmadigi halde yer cekiminden oluyormus korkacak bisey yok lipo yerleri bir ay sonra hala agriyordu dokununca ve karnimdaki uyusukluk yeni gittiBen karin germenin yaninda Klasik Lipo oldum morluk ve sisliklerim var. Vazer Lipo ile de mi öyle? Canim benide izlermisin?
Merhaba arkadaslar ,
Ben 24 aralik vaser lipo oldum meme buyutme ile beraber burda size yardimci olmak icin konu aciyorum cunku ben vaser lipo hakkinda dogru durust bisey bulamamistim ...
Ben 3 cocuk annesiyim ve karnimdan sikayetciydim benim karnimda pek sarkma olmadigi icin vaser lipo yapmaya karar verdim
Yapmisken de fazla olan bolgelerede bir dokunus istedim ve cok mutluyum simdiden gosle gorulur bir degisme var .. Tabi hala erken ve korse takiyorum..
Benden 2,bucuk yag belki daha az yag alindi
59 kiloydum
Doktorum cizimlerini yapti ve ameliyata alindim .. Gozlerimi actigimda baya bir sanci cektim ama hemen agri kesici ile dindi agrilarim .
Surekli soguk posetler gelip koydular karnima basenlerime sisme olmasin diye
Ucuncu gun gidip alis veris yaptim bol bol yurudum..
Bu arada da karnimda sarkiklik olmadi tersine cildim daha bir sIKi oldu
Ben simdiden mutluyum eger sorulariniz varsa seve seve cevaplarim
Album yaptim once ve sonra daha bir haftalik halim var ilerde yuklemeye devam edecegim
Hersey gonlunuzce olsun kizlar ..
Cnm şu an durumun nasıl doktorundan memnunmusunIzliyorum canim bende de morluk oldu canim hatta genital bolgem simsiyah olmustu oraya dokunulmadigi halde yer cekiminden oluyormus korkacak bisey yok lipo yerleri bir ay sonra hala agriyordu dokununca ve karnimdaki uyusukluk yeni gitti
Yazdıklarınızı okuyunca tüğlerim ürperdi. Allah rahmet eylesin Dr. GÜNER Uysala. Bende kendisine olacaktim. Amelyatima iki hafta kala vefat etti. Çok üzücü bir olaydı.Sera paris beni izler misin?
Ben de yıllar önce meme protez oldum buradan aylarca araştırarak ve son 1 hafta lipo araştırmaya başladım. Daha önce randevu alıp, korktuğum için gitmediğim Güner Bey'e karar vermiştim 1 saat önce, ama asını googleda araştırınca vefat ettiğini gördüm. Allah rahmet etsin. Üzüldüm, birilerinin ulaşacak kadar yakında olup farketmemesine daha çok üzüldüm. Benim için de kısmet başkası imiş demek ki. Belki senin dr.unu düşünebilirim. Biraz daha araştırayım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?