- 6 Eylül 2014
- 852
- 1.032
- 158
Canım korseyi daha biraz sabırla giyin. Tek yıkamak için çıkart. Ben 4 hafta giydim ve bazı günler üstümde olduğu halde ödem çoğalıyordu, dizüstü korse bitiş yerinden farkediyordum. Gelip gitti hep, sende giymeye devam et canım.Canım bacakların nasıl oldu? Incelme fark ediyor mu daha? Korseyi çıkardın mi.. Benim bacaklarım baya inceldi ama Korseyi çıkarınca geri kalınlaşır diye korkuyorum :)))
Evet canim oyle yapayim bari... Beklemek Lazım. Yüruyuslere baslasammi diyorum?Canım korseyi daha biraz sabırla giyin. Tek yıkamak için çıkart. Ben 4 hafta giydim ve bazı günler üstümde olduğu halde ödem çoğalıyordu, dizüstü korse bitiş yerinden farkediyordum. Gelip gitti hep, sende giymeye devam et canım.
Eğer ağrılardan vücudun izin veriyorsa yapacağın en iyi şey. Bunu kendinde fark edeceksin. Hareket ettikçe açılacaksın ve yine oturup dinlendiğinde ağrılar geri gelecek. Sabahları çok zor oluyor, akşama kadar iyileşiyorsun, sabah yine aynı, sanki herşey yeniden başlıyor gibi ama böyle böyle hergün daha iyi olacaksın canim. Incelmenede bu arada çok sevindim. Insan mutlu oluyor, çektiğine değdiğini düşünüyor.Evet canim oyle yapayim bari... Beklemek Lazım. Yüruyuslere baslasammi diyorum?
Ayy beni anlattın! Sırt kaslarım çekiliyor canım ya.. Evi supureyim hareket olsun dedim.. Alt sırtım boyle gerildi. Spor klubum tam evin önünde Yarin sabah deniyecegim .. Oturdukca her yerim ağrıyor gerçekten.Eğer ağrılardan vücudun izin veriyorsa yapacağın en iyi şey. Bunu kendinde fark edeceksin. Hareket ettikçe açılacaksın ve yine oturup dinlendiğinde ağrılar geri gelecek. Sabahları çok zor oluyor, akşama kadar iyileşiyorsun, sabah yine aynı, sanki herşey yeniden başlıyor gibi ama böyle böyle hergün daha iyi olacaksın canim. Incelmenede bu arada çok sevindim. Insan mutlu oluyor, çektiğine değdiğini düşünüyor.
Ev işlerin dursun bi müddet, ani hatektlerden sakın birazcık daha canım. Sporu bilemicem, yürüyüş bantlarda en ağır şekilde belki. Dene ama zorlama cnm. Bana dr. spora 4 hafta sonra başlayabilirsin dedi ama sanırım göğsümden dolayı bukadar beklememi önerdi.Ayy beni anlattın! Sırt kaslarım çekiliyor canım ya.. Evi supureyim hareket olsun dedim.. Alt sırtım boyle gerildi. Spor klubum tam evin önünde Yarin sabah deniyecegim .. Oturdukca her yerim ağrıyor gerçekten.
Canım çok sağol, oldum evet bir ay bitti bile ;-)Çok çok geçmiş olsun canım. Sonucun iyi olması çok sevindirici ayrıcaaa..
Esmerelda da operasyonunu geçirmiş. Sana da geçmiş olsun canım. Neler olmuş yaa:)
Canim benim bacaklarima dokunulmadi sadece hafif basenlere simit bel ve karin olduCanım bacakların nasıl oldu? Incelme fark ediyor mu daha? Korseyi çıkardın mi.. Benim bacaklarım baya inceldi ama Korseyi çıkarınca geri kalınlaşır diye korkuyorum :)))
Hangi dr a oldun anlatsana biraz canımmCanım çok sağol, oldum evet bir ay bitti bile ;-)
Canım biliyorsun amelyatıma iki hafta kala dr.um vefat etti. Durumlar biraz karıştı. Ama sonra aklımda olan dr.la konuştum ve zaten Istanbula biletimi almıştım. Dr. Kamran Efendioğlu (Esteworld'den) randevu aldim kendisinde, içime sindi ve kararımı verdim. Kısmetim böyleymiş. ;-)Hangi dr a oldun anlatsana biraz canımm
Nasıl bi talihsizlikti canım seninki ya...Canım biliyorsun amelyatıma iki hafta kala dr.um vefat etti. Durumlar biraz karıştı. Ama sonra aklımda olan dr.la konuştum ve zaten Istanbula biletimi almıştım. Dr. Kamran Efendioğlu (Esteworld'den) randevu aldim kendisinde, içime sindi ve kararımı verdim. Kısmetim böyleymiş. ;-)
Sen nasılsın? Lipoyu düşünüyormusun daha?
tsk ederim canim kendi adimaNasıl bi talihsizlikti canım seninki ya...
Neyseki sonuç muhteşem gerçekten çok beğendim. Benim vucut epeyi yağlıydı resimlerde görmüşsünüzdür. Lipoya hala ihtiyacım var ama hemen mümkün değil. Allah rahmet eylesin güner uysal bütçeme de gönlüme de uygın du iletde bi düzelttiririm diyodum hep. Lipo konusunda fiyat tecrübelerinizi özelden paylaşın benimle fikir sahibi olabilmek için.ayy çok konuştummm kızlar parise ve sana bayıldımmm. Demeden geçemedim tekrarrr ikinize de maşallahhhh
Ben de görmek istiyorumcanımbenide izlemeye alırmısın özellikle slikon protez çok merak ediyorum görebilirmiyim
Esmeraldam ve seraparis izlemeye alır mısınız? Ben de vaser düşünüyorum araştırmadayım, fikiredinmek istiyorum fotoğraflardannCanım biliyorsun amelyatıma iki hafta kala dr.um vefat etti. Durumlar biraz karıştı. Ama sonra aklımda olan dr.la konuştum ve zaten Istanbula biletimi almıştım. Dr. Kamran Efendioğlu (Esteworld'den) randevu aldim kendisinde, içime sindi ve kararımı verdim. Kısmetim böyleymiş. ;-)
Sen nasılsın? Lipoyu düşünüyormusun daha?
Izlemeye alın, uyarı gelince bende genellikle izlemeye alıyorum. ;-)Esmeraldam ve seraparis izlemeye alır mısınız? Ben de vaser düşünüyorum araştırmadayım, fikiredinmek istiyorum fotoğraflardann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?