Varmısın Yokmusun mulakatına çağırıldım

canım tbrk ederim burdan yine kkdan bi arkadaş daha vardı çagırılan onunla konuş iyi gelir belki sana ama kiş,m oldugunu hatırlamıoyrum bol şans canım inşallah olur.........

inş sen geçersin cnm sanırım ilk göruşmeye herkes çağırılıo ama bidahakine nasıl elenıo kimbilir..umarım Allah yanında olur...dualarımız sennle:)

beni de çağarmışlardı bi kaç kez -tatlicadiarzu- cazip gelmişti ama istifa etmemi istemişlerdi,her işte bi hayır ..işimi gücümü bırakıp kutu peşine düşmek ne kadar doğru olurdu zaten..şansın bol olsun cnm

bol şans diliyorum.kaderinde varsa olur inşallah.ama bi haber verse n diyorum merak ettimm

canım tbrk ederim burdan yine kkdan bi arkadaş daha vardı çagırılan onunla konuş iyi gelir belki sana ama kiş,m oldugunu hatırlamıoyrum bol şans canım inşallah olur.........

teşekkür ederim saol derya arkadaşımız yardımcı olmuştu gitmeden önce. a.s.

inş sen geçersin cnm sanırım ilk göruşmeye herkes çağırılıo ama bidahakine nasıl elenıo kimbilir..umarım Allah yanında olur...dualarımız sennle:)

çok teşekkür ederim saola.s.

teşekkür ederim.a.s.

şansın açık olsun:)

çok teşekkür ederim.a.s.

canımm çokk sevindimm imşallah çağırılırsın canım
denomun şansı seninle olsun rabbim yardım etsin inşallahh

iyi dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim.
Henüz haber yok, benide çektikleri kadar göstermemişler herkesin yorumu çağırcakları için göstermediler oldu. kısmet herşey.Haber gelirse hemen yazarım

Sewgiler.

Var mısın yok musunda kutu açılırken yeteri kadar heyecan olmayınca yeniden açtırıyolarmış doğru mu ki?

basarilar canim.insaallah girer ve istedigini miktari alirsin.buradan haberlerini aliriz artik.girip girmedigine dair.eger girer ve yarisirsan ben dahil bütün k.k yaninda oluruz.duamiz seninle olur canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…