soytarxix Deniz Anası :)) Kayıtlı Üye 21 Ocak 2007 6.198 1 156 42 İstanbul 13 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi soytarxix #61 Songül .!.: üzüldüm ama sağlık olsun canım, hayırlısı ,bir de bakmışsın tekrar ararlar seni... sevgiler.. Genişletmek için tıkla... doublebump .!.: sakın üzülme canım hayırlısı Genişletmek için tıkla... edenizzz .!.: canın sağolsun............. onlar kaybetmiş........... Genişletmek için tıkla... Yok canım üzülmedim, sağlık malık olsun dedik geçti gitti :)
Songül .!.: üzüldüm ama sağlık olsun canım, hayırlısı ,bir de bakmışsın tekrar ararlar seni... sevgiler.. Genişletmek için tıkla... doublebump .!.: sakın üzülme canım hayırlısı Genişletmek için tıkla... edenizzz .!.: canın sağolsun............. onlar kaybetmiş........... Genişletmek için tıkla... Yok canım üzülmedim, sağlık malık olsun dedik geçti gitti :)
boncuk84 nefsim içine sindi!!! Kayıtlı Üye 16 Aralık 2008 1.912 1 116 Diğer 13 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi soytarxix #62 tühh ya baştan sona nasıl heyecanla okudum ama hayırlısı ya nasip degilmişş