• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varmısın Yokmusun mulakatına çağırıldım

şansın bol olsun

Teşekkür ederim.

bol sanslar,hadi bari sen 500 u alda gel,,,sositosositoa.s.
bide su cekime kalicaksin diyolar arkadaslar ne cekimi o merak ettim,

İnşallahhhh çok teşekkür ederim,Gece mulakatları çekim saatinde olduğu için
görüşmesi bitenleri bölüm çekimine alıyorlarmış.Ekranda nasıl göründüğüne bakmak için.

Bol şanslar , arkadaşlar tiyo vermişler rahat ol, sıcak ve samimi. Olduğun gibi ol 500000 al ve gel :).

Saol arkadaşım.İnaşallahhhhhhhhhhhhhh

evet yeliz arkanda koskoca kk ordusu desteği var al 500000 denonun şansına

Çok saol arkadaşım. Denomun şansına inşallahhhh

Ayyy canım şans yanında olsun denonun şansına inş. 5000 alır gelirsin hayırlısı olsun hakkında rabbim yanında olsun

Amin kadiscim çok saol canım Teşekkürler.

bol şanslar canım benim....
senin mülakatı geçeceğine inanıyorum ben :)

saol canım benim... inşallahhhhhhhh canım duaların benimle olsunn

canım benim, allah hakkında hayırlısını nasip etsin

senin mülakatı geçeceğine inanıyorum tatlım,

denomun şansı seninle olsun...

Çok teşekkür ederim canım, denom şanslı bir bebek bereketiyle geldi evimize, inşallah hep böylede devam eder.

oo başarılar dilerim inşallah seçilirsin yarışma için

Çok teşekkürler Barçman.İnşallah çok uzun bir yol ama kısmettt...

canım hadi hayırlısı başarılar dilerim

Teşekkür ederim.

Herkese çok teşekkür ediyorum güzel yüreklerinizden geçirdiğiniz dua ve iyi dilekler için.

Yarışmaya çıkarsam şayet sitemizin reklamını yapmayı unutmam. :)

ınşallah seçilirsin, çok stres yapma sakın, kendine güven.
Biz sana güveniyoruz.
Bol şanslar, başarılar dilerim.

Günaydın arkadaşlar.
Dün akşam saat 21:00 gibi iki dirhem bir çekirdek çıktık yola. 21,30 gibi oradaydık.
22,30 mulakatıydı ama çekimler 23,00 de başlıyacağı için 22,00de hemen mulakata aldılar.
Kısada kendimden bahsetmemi istedi çıtır bayan ( çıtır diyorum çünkü 20 yaşında ya var ya yok).
sonra büyük ikramiyeyle ne yapacağımı sordu, Nasıl bir yarışmacı olacağımı sordu.vs.
Mulakat bitti.10 dk sonra mulakatı bitenleri stüdyoya aldılar. çekim 15 dk sonra başladı.
Karayolları haftası nedeniyle emniyet mensupları ve yunuslar vardı.trafikle ilgili kısa kısa bilgiler verildi program içinde.
Dün gecenin yarışmacısı Burak'tı. Cumartesi gecesi yayınlanacak program.

Dua eden şans dileyen herkese çok teşekkür ederim. Bir haber alırsam hemen paylaşacağımdan emin olabilirsiniz.

Sewgilerimle

yelizcim seni çağıracaklarına eminim ben hayatım, senin gibi, doğal, samimi, sıcak, neşeli, enerjik ve güzelllllllll bir başka hatunu nerden bulacaklar ki

bak dream demişti dersin, avantamı da isterim heeee 5oo ü alıncısengözlerimebaksanab:utangac:

yelizcim seni çağıracaklarına eminim ben hayatım, senin gibi, doğal, samimi, sıcak, neşeli, enerjik ve güzelllllllll bir başka hatunu nerden bulacaklar ki

bak dream demişti dersin, avantamı da isterim heeee 5oo ü alıncısengözlerimebaksanab:utangac:

oyoyoyoyoyyyyyyyyyy
sen bu gazı gitmeden verseydin yaaa

çok teşekkür ederim canım benim.

500 müüü, ben o kadar uçmadım yaaa :)
borcum ne kadarsa ihtiyacım o kadar dedim hatuna :)))))

hele olurda çağırılırsam yarışmaya ve 500 ü rekorla alırsam. söz. bende bunu buraya yazdım.

Son düzenleme:
inbş. milakatı geçer istediğin parayıda alırsın canım güzel haberlerle bizi sevindirirsin

canım inşallah çağrılırsın.ben o proğramı izlemiyorum bi kutu açacaklar beketiyolar ben tv başında olardan çok heyecan yapıyorum :(( en iyisi izlememek dedim.
olurda kk lı bir arkadaşımız orda olursa sonuna kadar izleyip dua ederim artık inşallah oraya kadar gittide emeğinin karşılığını alsın diye .
canım benim inşallah yarışmacı olarak çağrıldığının haberini verirsin bize senin için hayırlısı olur inşallah
ha bu arada gidersende kk yı bizleri unutma sakın ;)) arada da olsa gel yaz bizide haberdar et durumlardan olurmu
sana yürekten bol şans diliyorum canım

ayy hayırlısı hadı ınşallahh...
cok sewındım adına ne gusel şans ayaguına gelmişş..canım benım ol şanslarr..
cewap gelıce yaz da meraklanmayalım..kk ya slm falan soyle ay ne guselkaydirigubbakcemile3

çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

kkya selam söylemden olmaz :) hatta tişörtünü bile giyinebilirim kazenle reklam konusunda anlaşırsak :):):):):)))

amannnn uçtum iyice daha 1. mulakat.

Evet yahu neden KK'dan kimse yarışmadı orada ?

Bol şans bu arada... T-shirt ü yaptırıyorum ne beden olsun ?

hakkında hayırlısı canım inşallah mülakatlardan geçebilirsin.....

bol şanslar....

hakkında hayırlısı canım inşallah mülakatlardan geçebilirsin.....

bol şanslar....

Ben yarışacam inşallah Kazen.

Teşekkür ederim. S beden lütfen.! model seçme hakkım varsa daha iyi olur.
Şöyle dikkat çekici birşey olsunki Acun sorsun Nedir bu diye ???

Back