Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç keyfim yok,dün bi arkadaşımın bebeğini kaybettiğini duydum moralim sıfır,kese büyümemiş ve kalbi durmuşallahım hiçbirimize bir daha bu acıyı göstermesin
Sen bu durumda ne yapacağını biliyorssun ama made..
İçinden dua edeceksin, onun da yanında olacak, bildiklerini, duyması gerekenleri söyleyeceksin.
Üzülmen onun işine yaramayacak, sana zararı dokunacak.
Allah yardımcımız olsun.
hiç keyfim yok,dün bi arkadaşımın bebeğini kaybettiğini duydum moralim sıfır,kese büyümemiş ve kalbi durmuşallahım hiçbirimize bir daha bu acıyı göstermesin
haklısın NKOB,ediyorum aslında ama şu boğazımdaki düğümü bi atamıyorum,rabbim hepimize yardım etsin...
chnb naaptınız güzelim, ne zaman istanbul yolculuğu? planlar ne?
(hemen konu dağıtayım:) )
Canım 15. de uçakla gidiyoruz. 5 ine kadar okul var zaten. bugün temizlik yapacağım çok iş var. Araara bakıyorum... Sen gitmiyor musun bir yerlere? Biz biraz buradayız. Beklerim gelin misafirimiz olun...
Bn de hemen bi işe koyulsam iyi olacak, yoksa kendimin içinde kaybolabilirim.
biz de düşünüyoruz, termal ve bi de ankara falan.. önümüzdeki 20 gün içinde.
bi ara hatay ottomanı da düşünmüştük, kozaklı yakın geldi.
(barış manço gülbebeğim çıktı radyoda:S uçup, iş yapayım bn)
ohh tatil planları yapılıyor ne güzel ben evdeyim malesef eşim yıllık izin alabilirse bi kayınvalidelere antalyaya gideceğiz o kadar habu arada burda kapklıcalar var tatil niyetine oralara gideyim bari
ohh tatil planları yapılıyor ne güzel ben evdeyim malesef eşim yıllık izin alabilirse bi kayınvalidelere antalyaya gideceğiz o kadar habu arada burda kapklıcalar var tatil niyetine oralara gideyim bari
Yok canım kaplıcalar hamilelere iyi değil... Boş ver. Seneye bebişinle gidersin artık..
tmm cehenebe cim:)
sen nasılsın inş. adetin gelmez ya takip ediyorumda seni hiç belli olmaz bu işler gec döllenme filan da olabilir
Çılgınnnn sen kaplıcaya mı gidecektin tam da ilk trimesterde:)
Orana burana sahip ol, enfeksiyon neyimle uğraşmayak kuşum.
Ha olmayana olmuyor bişey, çamurlu sokak suyuyla banyo bile yapsa, o ayrııııı...
Yok canım sanmam. Az çok tahmin ettim o dönemimi. Zaten normalde de yarın öbür gün olmam lazım. Çabuk gelse diye gözlüyorum. Eşimi kaçırmamam lazım...
Yok canım sanmam. Az çok tahmin ettim o dönemimi. Zaten normalde de yarın öbür gün olmam lazım. Çabuk gelse diye gözlüyorum. Eşimi kaçırmamam lazım...
ben nkob a da anlattım dr bey dedi ki senn yumurtlaman olmaış öteki ay gelde yumrutlama hapı vercem sana detin 5.günü filan kullnamaya başlayacaksın ben o zaman kontrole 12.gün gitmiştim eşimle de ondan birgün önce birlikte olmuştıuk sonrasında o moral bozukluğu ile hiç birlikte olmadık işte verecek olan Mevkla ovulasyon filan bahane
gelişi mucize gibi oldu inş. o mucizeler sizleride bulur ve kucağımıza sağlıkla almak nasip olur