Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

arkadaşlar ben nisanda doğum yaptım ağustos da tekrar tedaviye başlayacağım sezeryan oldum ama bana4 ay yeter dedi...
rabbin inşallah ilk denememde kısmet eder meleğimin kardeşini...
tüp bebek olunca çoookkk zor bir süreç oluyor.....hepinizin dualarına ihtiyacım var....

Offf demek tüp bebek.. İnşallah zorlanmadan, beklemeden kavuşursun gönlündeki gibi bebeğine swanson. Dua Allahın izniyle gani. Kalbini ferah tut sen:)

Offf demek tüp bebek.. İnşallah zorlanmadan, beklemeden kavuşursun gönlündeki gibi bebeğine swanson. Dua Allahın izniyle gani. Kalbini ferah tut sen:)

evet canım acını mı düşünürsün tuttu mu tutmadı mı yoksa parayımı hepsi birarada hesap et canım....
acı hep aynı herkezin yürek yangını aynı ama sonrası sanırım tüp bebekte daha zor.....

swansn inşallah sende map gibi tedaviye gerek duymadan hemencecik hamile kalıverirsin cnm

inşallah canım.....
bebişlerimizi kucağımıza almayı rabbim nasip etsin de eminim hepimiz her sıkıntıya razıyızdır......

ama işte insan düşünüyor herşeyi, hayat devam edince hayata dair şeyleri bikenara atamıyorsun......

Aynen öyle. Hayat devam ediyor. Ve imkanlar dAhilinde devam ediyor bu hayat. bebek de bu ımkanlara bağlı olunca iş nasıl da zorlaşıyordur... ondan alıp ona koyan düşünceler. bi de sonu olacak mı olmayacak mı diye duygusallıklar..

Allah yardımcın olsun güzelim. İnşallah esmerayın dediği gibi o işlere gerek kalmadan gelir bebeğin. dualarımız seninle.

inan suan gozlerimden suzulen yaslara engel olamiyorum.bi anne olarak senin yerine kendimi koymaya cesaret bile edemiyorum allahyardimcin olsun.. en kisa zamanda saglikli bi evlat versin allah sana

inan suan gozlerimden suzulen yaslara engel olamiyorum.bi anne olarak senin yerine kendimi koymaya cesaret bile edemiyorum allahyardimcin olsun.. en kisa zamanda saglikli bi evlat versin allah sana

Allah razı olsun duan ve ilgin için. Bn de yaşamadan önce kendimi böyle davranabileceğimi düşünemezdm. Allah sana evlatlarınla iki dünya mutluluğu nasip etsin(hepimize)

Allah razı olsun duan ve ilgin için. Bn de yaşamadan önce kendimi böyle davranabileceğimi düşünemezdm. Allah sana evlatlarınla iki dünya mutluluğu nasip etsin(hepimize)

sendende allah razi olsun ben suan hamileyim ama duaya okdr cok ihtiyacim var ki.. 5+5 ken yani dun gittim doktora ama kese minicik 3,4haftaya uyuyor. 10gunsonra yeniden bakilcak.gec yumurtlama oldugunu sanmiyorum cunku iliski gununu biliyorum ve reglilerim duzenlidir. 3ay once kalp atisi olmadigi icin kurtaj oldum yine aynisi olcak diye cok korkuyorum..

Hmmm.. Ucundan da olsa bu yollara girmişsin, kaybın hüznünü, bekleyişin sızısını hissetmişsin. ALlah en iyisini verecektir senin için. emin ol. Ama umarım gönlündeki şekliyle olur allahın sana verdiği:)

alan allah veren allah dedim gecen sefer.. kizima sarilip sükrettim. ama simdi yeniden ayni sey olucak diye korkuyorum bu sefer olursa artik bidaha hamile kalmaya nezaman cesaret ederim bilemiyorum.senin sizinin yaninda elbet benimki kücük ama yinede bi bebek heyecanini yasayip kaybetmek, heleki kalbi aticakmi atmicakmi yasicakmi yoksa yine kürtaj masasinami gidicem diye dusunmekte zor. duadan baska care yok tabi

bu ay korunmadık bakalım hayırlısı olur inş moralimde bayağı düzelmişti düne kadar görümcem boşanıyo bizde vee çok mutsuz ister istemez bende etkileniyorum işte

Sen şimdilik o üzüntüden payına düşeni alma olur mu:)

Tabi ki zor zaman, ve desteğe ihtiyacı vardır ama sen azzcık kendi menfaatini kolla. Onlarınki de hyrlı olur inşallah.

Ne kadar zordur şimdi beklemek... hele de önceden bir tecrübe olunca..

cahil cesareti olmayınca insanda bekleyiş daha zor olur. Dua edicem inşallah senin için.

dualarim seninle canim.... Bir mucize de neden senin basina gelmesin ki.

Canım benim. Ben de dua ediyorum hepiniz için. İnşallah kabul olur en tez zamanda dualarımız.

Ah canım ah bir kurtulsam bu düşünceden. Bu sabah idrarda test yapacağım diye doğru dürüst uyumadım. Bugün 27. günüm, 28 günde bir olurum. Test: Kocaman bir tek çizgi. Yoksa bu saatte okul yok ayakta olur muydum hiç...

İnşallah en kısa zamanda doğal yolla hamile kalırsın canım...

Canım geçmiş olsun. İnşallah bebeğinde sorun olmaz. Aynı şeyi ben de 2 ay kadar önce yaşadım Çok zor. Benim de oğlum var. Dışarıdan insanlar zaten çocuğumuz olduğu için niye bu kadar önemsiyoruz diye düşünüyor. İnşallah sorun olmaz bu sefer...

bu ay korunmadık bakalım hayırlısı olur inş moralimde bayağı düzelmişti düne kadar görümcem boşanıyo bizde vee çok mutsuz ister istemez bende etkileniyorum işte

Bu kararı vermene çok sevindim. Umre'de ettiğin tüm duaları Allah kabul eylesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…