Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

canım, rabbim sabrını versin inşallah o dünyada seni bekleyecek annem gelmeden babam gelmeden cennete girmeyeceğim diyecek ve şefaatçi olacak yeter ki isyan etmeyin rabbimden umudunuzu kesmeyin 1 tane kızınız varmış rabbim ona sağlıklı uzun ömürler versin inşallah. çok üzgünüm neyle tesellisi olur ki bunun? rabbim yardımcınız olsun inşallahüteala amin

bende kücük adamimi kaybettim 19 haftada,bir infeksiyon sonucu dogum yaptim malesef.anlamiyorum neden nereden geldi.oysaki hersey cok iyi gidiyordu.onu kokucam günleri hayal ederken nelerle karsilastim gördüm ogumun güzel yüzünü cücücükdü daha dünyaya gelmek icin

Insallah hersey yolunda gider canim... yarin zaten hepimiz duadayiz... ben oruc tutmaya da niyetlendim... Hayirli haberlerini bekliyoruz

burcucum tmm. Aklımızdasın inşallah. Rastgele işlerin.

Bu arada burcumuz ikiledi haberiniz ola. dualarda çift burcu.

sagolun canlarım yaaa sabahı zor ederim artık birazdan duaya oturacam hepimiz için bol bol edicem Allahım kabul eder inşallahhh açılan elleri boş çevirmez

Allah razı olsun ilgin ve hassasiyetin için.

Teselliyi inançta arıyor ve buluyoruz hamdolsun.

Allah sizlerden uzak etsin. Selamlar.

cok kücükmüs yavrum benim... Bunda da vardir bir hayir.....

Bak ben hamileyken 18. haftada cok az suyum geldi, hastanede 9 gün titredik, kimse umut vermedi, kesede acilma varsa malesef kaybedecegiz dediler, ama benim ne enfeksiyon olustu, ne de baska bir problem... hersey düzeldi yani mucize gibi.. sonra noldu ama, bebegimde kalp sorunu cikti, normal günde dogum yaptim, ameliyat.... derken misler gibi evimize geldik onca seyden sonra ... 4 aylik oldu oglum ve kaybettik... Yani o 18 haftalikken hastanedeyken, bunlarin olabilecegi aklimin ucundan gecmedi...

yani diyecegim canim kader arkadasim, belki cok daha büyük bir acidan döndürdü Allh seni, bilemeyiz iste... Her iste vardir bir hayir...

cok üzüldüm canim ya kiyamam sana gercekten,ben bukadar üzülürken minik yavruma sen neler cekmisindir düsünmesi bile korkutuyor.canim basin sagolsun allah sabir versin

ben 50 taneyi bitirdim yarın için yapılacak dualar varsa bana bol bol verebilirsiniz haber bekliyorum canlarım...

Allah kabul etsin... verilen dua yok ne okursan bizleride aklından geçirmen yeterli ... hepinize iyi geceler bakalım sabah neler olacak duamı okuyup uyuyamaya çalısayım zor olucak ama deniyim en azından :79: :79: :79: BU ARADA YARIN GEÇ GELEBİLİRİM HEPİNİZE HAYIRLI KANDİLLER DUALARIMIZIN KABUL OLMASI DİLEĞİYLE.... yarın güzel haberlerle dönerim inşallahhhhh

bn geldimmm.

Swanson cnmbnm okuyabildiğimiz kadar sure dua (yasin, fetih, vs vs vs) okuyalım inşallah.

güçlerimizi birleştirelim

MSjı yollayabilmişmiyim biri haber etsin. toplu msj yollamayı denedim de..

Amin amin amin...

saol canim allah razi olsun hepinizden,allah hepimize sabirlar versin.amin canim allah hepimizin coluna cocuna uzun ömürler versin,

amin insallah canim.....

gelmedi, niye acaba

25 kişiye birden yollanamıyormuş da

5erli yollamak gerekiyormuş.

htpinar; esmeray03; burcuerdem; haticesu; n__a__z

bu şekilde msjın atıldığı kişi kutusuna kopyalayıp ana yolladığım msjı bu arkadaşlara atarmısın? 10 dk dan önce msj atamıyorum da:S uzun sürecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…