Insallah hersey yolunda gider canim... yarin zaten hepimiz duadayiz... ben oruc tutmaya da niyetlendim... Hayirli haberlerini bekliyoruz
burcucum tmm. Aklımızdasın inşallah. Rastgele işlerin.
Bu arada burcumuz ikiledi haberiniz ola. dualarda çift burcu.
canım, rabbim sabrını versin inşallah o dünyada seni bekleyecek annem gelmeden babam gelmeden cennete girmeyeceğim diyecek ve şefaatçi olacak yeter ki isyan etmeyin rabbimden umudunuzu kesmeyin 1 tane kızınız varmış rabbim ona sağlıklı uzun ömürler versin inşallah. çok üzgünüm neyle tesellisi olur ki bunun? rabbim yardımcınız olsun inşallahüteala amin
sagolun canlarım yaaa sabahı zor ederim artık birazdan duaya oturacam hepimiz için bol bol edicem Allahım kabul eder inşallahhh açılan elleri boş çevirmez
bende kücük adamimi kaybettim 19 haftada,bir infeksiyon sonucu dogum yaptim malesef.anlamiyorum neden nereden geldi.oysaki hersey cok iyi gidiyordu.onu kokucam günleri hayal ederken nelerle karsilastimgördüm ogumun güzel yüzünü cücücükdü daha dünyaya gelmek icin
cok kücükmüs yavrum benim... Bunda da vardir bir hayir.....
Bak ben hamileyken 18. haftada cok az suyum geldi, hastanede 9 gün titredik, kimse umut vermedi, kesede acilma varsa malesef kaybedecegiz dediler, ama benim ne enfeksiyon olustu, ne de baska bir problem... hersey düzeldi yani mucize gibi.. sonra noldu ama, bebegimde kalp sorunu cikti, normal günde dogum yaptim, ameliyat.... derken misler gibi evimize geldik onca seyden sonra ... 4 aylik oldu oglum ve kaybettik... Yani o 18 haftalikken hastanedeyken, bunlarin olabilecegi aklimin ucundan gecmedi...
yani diyecegim canim kader arkadasim, belki cok daha büyük bir acidan döndürdü Allh seni, bilemeyiz iste... Her iste vardir bir hayir...
ben 50 taneyi bitirdim yarın için yapılacak dualar varsa bana bol bol verebilirsiniz haber bekliyorum canlarım...
Allah kabul etsin... verilen dua yok ne okursan bizleride aklından geçirmen yeterli ... hepinize iyi geceler bakalım sabah neler olacak duamı okuyup uyuyamaya çalısayım zor olucak ama deniyim en azından :79: :79: :79: BU ARADA YARIN GEÇ GELEBİLİRİM HEPİNİZE HAYIRLI KANDİLLER DUALARIMIZIN KABUL OLMASI DİLEĞİYLE.... yarın güzel haberlerle dönerim inşallahhhhh
canım, rabbim sabrını versin inşallah o dünyada seni bekleyecek annem gelmeden babam gelmeden cennete girmeyeceğim diyecek ve şefaatçi olacak yeter ki isyan etmeyin rabbimden umudunuzu kesmeyin 1 tane kızınız varmış rabbim ona sağlıklı uzun ömürler versin inşallah. çok üzgünüm neyle tesellisi olur ki bunun? rabbim yardımcınız olsun inşallahüteala amin
Allah kabul etsin... verilen dua yok ne okursan bizleride aklından geçirmen yeterli ... hepinize iyi geceler bakalım sabah neler olacak duamı okuyup uyuyamaya çalısayım zor olucak ama deniyim en azından :79: :79: :79: BU ARADA YARIN GEÇ GELEBİLİRİM HEPİNİZE HAYIRLI KANDİLLER DUALARIMIZIN KABUL OLMASI DİLEĞİYLE.... yarın güzel haberlerle dönerim inşallahhhhh
hepinize hayirli geceler diliyorum,teselileriniz isin saolun kizlar......
gelmedi, niye acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?