aminn inşallah...
başladı özicim ama ara sıra tepiniyo embriyom ben daha fazlasını istiyorum olmayıncada panik oluyorum tabicinsiyeti öğrenmiycez babayla kararımız...
2. kızımda çevremde çokkk üzülenler olmuştu kız diye. Sonra kaybettik hem de acı şekilde. Herkes üstüne alındı, biz istemedik kız diye, Allah aldı dedi.
Babayla ben ise umrumuzda dahi olmamıştı ama ne yalan söyleyeyim insanları çok suçladım istemediler kızımı diye.
Oğlanda kararlıydık, cinsiyetini öğrenmeyecektik.
Hiç beklenmedik bi anda doktorumuz erkek dedi. Ama dedim, biz öğrenmek istemıyorduk. Muayeneden çıktığımızda çok mahsunduk. Allah verdi işte oğlanı, buyursunlar dedik. Biliyorduk ki kızımızın yerini asla tutamayacaktı.
Tutamadı da. O ayrı bi melek oldu, kızım ayrı bi melek oldu. Çevremiz ise ağzının payını dibine köküne kadar almış oldu.
(oğlan olacağını öğrendiğimizde, kayınvalidem, şansımız döndü artık demişti...!!!!!!!!!!)
Yine üstümde bi ton ağırlık, içimde koca bi boşluk... Hayırlısı..
söyle bir sarilayim sana, ya da daha güzeli kizinin yanina git onu söyle bagrina bas, öp, kokla, uyu yaninda...
ah be canım be aslında hiç kalkmıyoki o ağırlık üstümüzden,bazen diyorum kendime ve başkalarına oyunmu oynuyorum acaba aslında olduğum halim bu mu?artık kendim bile kendimi çözemiyorum
Cemalnur Sargut'u (Mutasavvif Hanimefendi), yillar önce ilk defa televizyonda görmüstüm ve asik olmustum o nurlu yüzüne... Bir röportajinda tesadüfen kizini kücükken kaybettigini okudum... Sanki bunu hissetmistim, birseyin bu hanimefendide farkli oldugunu hissetmistim... Söyle demis;
"Oyle yaniyor ki yüreginiz, evlat bu," . Annem "Kizim sen Allah´in (cc) cok büyük bir lutfüne nail oldun, kalk beraber Sükür Secdesi yapalim" dedi... Ama yuce Rabbim o yanan atesin icine saklamis huzurunu. Simdi bana evladimi kaybettim diye gelenlere, elimde olmadan ohh ohh masallah, diyorum" .
Biz de bu kivama gelebilir miyiz kizlar?
Aşık olmuş gibi etkileniyorum yazılarınızdan.
Tabi ki öyleyiz özlem Allahın izniyle. Hatılarsanız ilk yazılarımda demiştim, aklıma geldikçe yüzümü güldüren bilgiler var kafamda diye. Yavaş yavaş da konuştuk bunları zaten.
Allahın izniyle şüphen olmasın. Layık olmuşuzdur innnşallah Allahın bize verdiklerine. Hele de burada daha bi üstesinden geldik olumsuz duygularımızın.
hamdolsun:)
Insallah NKOB... ben bazen celiskilere düsüyorum, yani kafam karmakarisik oluyo, birden bire kendimi yine en basta buluyorum
Yaa negüzel yaziyorsunus icindekileri duygulari,ben düyaya haykirmak istiyorum icimdekileri ama bir türlü yapamiyorum arkadaslar.cok üzgün bir melek anneyim ben
Yaa negüzel yaziyorsunus icindekileri duygulari,ben düyaya haykirmak istiyorum icimdekileri ama bir türlü yapamiyorum arkadaslar.cok üzgün bir melek anneyim ben
oezi, canim, Allah dayanma gücü versin... burda haykir bütün duygularini!!! sen kendini yalniz mi sandin?
kızlar sabah yine kan vermeye gidiyorum benim için dua edin olurmu inşallahh değerim negatiftir cok korkuyorum yaaa offff bunun üstüne birde idrar yaparken kasınmamı yanmamı tam çözemedim ama bişeyler olmaya başladı bunuda göstericem uzun bi işim war anlıyacagınız lütfennn duanızı esirgemeyin olurmu güzel haberlerle dönmek istiyorum
kızlar sabah yine kan vermeye gidiyorum benim için dua edin olurmu inşallahh değerim negatiftir cok korkuyorum yaaa offff bunun üstüne birde idrar yaparken kasınmamı yanmamı tam çözemedim ama bişeyler olmaya başladı bunuda göstericem uzun bi işim war anlıyacagınız lütfennn duanızı esirgemeyin olurmu güzel haberlerle dönmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?