Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

aminn inşallah...
başladı özicim ama ara sıra tepiniyo embriyom ben daha fazlasını istiyorum olmayıncada panik oluyorum tabicinsiyeti öğrenmiycez babayla kararımız...

Bi kere minisin artik embriyo degil, fetus... Ama canim bu haftalarda zaten cok güclü hissetmezsin zaten hareketlerini, biraz daha büyüsün Insallah, daha belirginlesir....
ben dayanamazdim (cinsiyet).....kizim ya da oglum diye sevmek isterdim hemen...

Hala böyle ayrim yapanlar olduguna inanamiyorum.... Cehalet iste.... kesin dindar insanlardir da sanirim.... Peygamberimizin en deger verdigi cocugunun Fatima Anamiz oldugunu ve bir tek o geldiginde yerinden kalkip, ona yerini verdigini vs... bilmiyorlar mi acaba....

söyle bir sarilayim sana, ya da daha güzeli kizinin yanina git onu söyle bagrina bas, öp, kokla, uyu yaninda...

Bn de aynen öyle düşündüm. keşke kızlardan biri olaydı da, tutaydım elinden... Sen yazmasan bn yazacaktım yani:) Biriniz burada olaydı diye.

ah be canım be aslında hiç kalkmıyoki o ağırlık üstümüzden,bazen diyorum kendime ve başkalarına oyunmu oynuyorum acaba aslında olduğum halim bu mu?artık kendim bile kendimi çözemiyorum

Genel olarak idare edebiliyoruz aslında herkesi ve herşeyi. Ama baazen nasıl oluyorsa kendimizi yaşayasımız tutuyor, kasmak istemiyoruz kendimizi.

Onun da sonucu işte; üstümüzdeki ağırlık, içimizdeki boşluk:)

Allah yardımcımız olsun.

Cemalnur Sargut'u (Mutasavvif Hanimefendi), yillar önce ilk defa televizyonda görmüstüm ve asik olmustum o nurlu yüzüne... Bir röportajinda tesadüfen kizini kücükken kaybettigini okudum... Sanki bunu hissetmistim, birseyin bu hanimefendide farkli oldugunu hissetmistim... Söyle demis;

"Oyle yaniyor ki yüreginiz, evlat bu," . Annem "Kizim sen Allah´in (cc) cok büyük bir lutfüne nail oldun, kalk beraber Sükür Secdesi yapalim" dedi... Ama yuce Rabbim o yanan atesin icine saklamis huzurunu. Simdi bana evladimi kaybettim diye gelenlere, elimde olmadan ohh ohh masallah, diyorum" .

Biz de bu kivama gelebilir miyiz kizlar?

Aşık olmuş gibi etkileniyorum yazılarınızdan.

Tabi ki öyleyiz özlem Allahın izniyle. Hatılarsanız ilk yazılarımda demiştim, aklıma geldikçe yüzümü güldüren bilgiler var kafamda diye. Yavaş yavaş da konuştuk bunları zaten.

Allahın izniyle şüphen olmasın. Layık olmuşuzdur innnşallah Allahın bize verdiklerine. Hele de burada daha bi üstesinden geldik olumsuz duygularımızın.

hamdolsun:)

Son düzenleme:
Peygamberimizin (s.a.v.) oğlu İbrâhim, Medine dışında bulunan Avali isminde bir köyde, süt anneye verildi. Peygamber efendimiz sık sık bu köye oğlunu ziyârete gider O’nu şefkat ve merhametle severdi.

Yine bir gün aynı köye; Oğlu İbrâhim’i ziyârete gitti. Oğlunun ruhunu teslim etmek üzere olduğunu görür görmez O’nu, hemen bağrına bastı. Saçlarını okşamaya başladı. Birkaç dakika sonra İbrâhim vefât edince: “Yâ İbrâhim! ölümüne çok üzüldük. Gözlerimiz ağlıyor, kalbimiz sızlıyor. Fakat Rabbimizi gücendirecek herhangi bir söz, söylemeyiz” buyurdu.

Bu sırada gözlerinden damla damla yaşlar akıyordu. Peygamberimizin (s.a.v.) bu halini gören yanındaki arkadaşı Abdurrahman bir Avf (r.a.): “Yâ Resûlallah, siz de mi ağlıyorsunuz” demesine karşılık Peygamberimiz (s.a.v.) “Ben sizi ağlamaktan menetmem, o insanın elinde, iradesinde değildir. Ama sesli ağlamaktan ve feryat etmekten ve cahiliye âdetlerinden men ederim. Bunlar Allahü teâlânın rızasına muhaliftir (uygun değildir). Ama gayri ihtiyari gözyaşı dökülür ve mahzun olunur” buyurmuştur.

Bu ise, vefât edenler için bağırıp çağırmadan, üst baş yırtmadan, Allahü teâlâya karşı şirk koşmayacak durumda üzülmenin serbest olduğunun müslümanlara güzel bir şekilde izahı olmuştur.

Insallah NKOB... ben bazen celiskilere düsüyorum, yani kafam karmakarisik oluyo, birden bire kendimi yine en basta buluyorum

Çocuğunu kaybeden bir anne için her gün ilk gündür; bu ızdırap ihtiyarlamaz

VICTOR HUGO

Bazen sözü erbabına bırakmak gerekiyor sanırım:)

Son düzenleme:
Yaa negüzel yaziyorsunus icindekileri duygulari,ben düyaya haykirmak istiyorum icimdekileri ama bir türlü yapamiyorum arkadaslar.cok üzgün bir melek anneyim ben

Son düzenleme:
Insallah NKOB... ben bazen celiskilere düsüyorum, yani kafam karmakarisik oluyo, birden bire kendimi yine en basta buluyorum

Olacak tabi özlem. Ne zaman tamamen iyi olup, karmakarışık olmayız biliyor musun?

Kalbimiz işlevini yitirdiğinde.

Ok?

Yaa negüzel yaziyorsunus icindekileri duygulari,ben düyaya haykirmak istiyorum icimdekileri ama bir türlü yapamiyorum arkadaslar.cok üzgün bir melek anneyim ben

Tüylerim dikennnn, gözlerim yaşlı yazınla birliikte.

Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bn de yazamam sanırdım, anlatılmaz ki bu duygu , bunu anlatacak cümle yok derdim.

Ama anlayan olursa, öyle bir anlatılıyor kiii...

Hele bi de üstüne, karşındaki senden önce kurarsa senin duygularının cümlesini. İşte o zaman haykırmışsın gibi oluyor içindekileri.

oezi, canim, Allah dayanma gücü versin... burda haykir bütün duygularini!!! sen kendini yalniz mi sandin?

kızlar sabah yine kan vermeye gidiyorum benim için dua edin olurmu inşallahh değerim negatiftir cok korkuyorum yaaa offff bunun üstüne birde idrar yaparken kasınmamı yanmamı tam çözemedim ama bişeyler olmaya başladı bunuda göstericem uzun bi işim war anlıyacagınız lütfennn duanızı esirgemeyin olurmu güzel haberlerle dönmek istiyorum

oezi, canim, Allah dayanma gücü versin... burda haykir bütün duygularini!!! sen kendini yalniz mi sandin?

İlk tanıştığımız günlerdi, melekannesi67 yazmıştı, işe başlıycamm ve nasıl olacak bilmiyorum demişti.

Dedim ki, o gün dimdik işine başla, bni ara, 24 saat seni dinlerim , ağla zırla bağır bana, ama sen en sağlam şeklinle işine başla.

Gerçekten de aynen öyle yaptım, tlfuma alarm koydum, ara melekannesini diye. Aradım öncesinde ve devamında. o ağlamadı, bağırmadı ama içimizde ne varsa da konuştuk...

Ne büyük nimetti onu dinlemek...

Insallah hersey yolunda gider canim... yarin zaten hepimiz duadayiz... ben oruc tutmaya da niyetlendim... Hayirli haberlerini bekliyoruz

burcucum tmm. Aklımızdasın inşallah. Rastgele işlerin.

Bu arada burcumuz ikiledi haberiniz ola. dualarda çift burcu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…