chnb canım bugün 1 ay oldu seninde :2: :2: dünde benim 1 ayım olmustu hüzünlü geçti bugünde aklıma geldi ağladımzaman geçiyor ama acısı hiç geçmiyor sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır derler hepimizin hakkında hayırlısı...üzülmüssündür mutlaka üzülme diyemicem ama sabırlı ol bugün hep aklımdaydın....
bu arada kızlar ben adet oldum tefriciyeyi bu haftada okuyacakmıydık nasıl olucak ???
ıns.nkobcum tememnımız bu zaten amann ben hangı bırını anlatıyım nkop bendogumdan cıktıgım gun esım yurtdısından geldı cok kotu benı tesellı edıyo ve kayınpederımde dıyokı nıye geldınıznını neden boldun sonra gelseydın bugun gelmıycektı de nezman gelcektı dedım ses cıkarmdı benım yasadıkalrımı anlatsam roman olur heralde su yasta neler geldı basıma ama kader ıste hepsı
Hepsi de, Allah senin gözünü daha erken yaşta açmak istemiş, dünyanın çirkefliğini daha erken tanıyıp asıl gerçekleri görmeni istemiş, o yüzden...
cok sukur canım yaaa ben normal dogum yaptım ogun ayaga kalktım yerımde duramam zaten kanmamda cok surmedı allahtan esım yok:)korunma sorunumda yok ama gelınce sen korun dıyo haptan nefret ederım asla ıcemem baska yontem bulcaz
burcucumm bitirdiysen eğer, okumuyoruz tefriciye başka şu an için.
ve zaten o abdeste gerek yok tefriciyede.
başka şeyler okuyoruz şu sıralar.. ne okursak da sıralıyoruz isimleri Allahın izniyle.
öptümmmcxxxx
çok güzel Allahım bak eziyet çektirmemiş sana... ben ilk evlendigim aylarda kullanmıstım hap sonra etkileri oldu gögüs büyümesi, göbeğim çıktı asla içmem dedim ama içmek zorundayım söyledigim lafı yedim yani hormonlarımı düzenlicekmiş 4-5 ay sonra bırakmayı düşünüyorum ama zaten bıraktıktan 3 ay sonrada eşim korunur rahim kendini toparlasın diye Allahın izniyle korunma sürecimide tamamladımmı tekrardan başlarız artık
ıns burcu allah saglıklı evlatlar nasıp etsın bende mecbur kalırsm tabıkı ıccem ama hamıleyken hıcbı ılacımı ıcmedımdoktora ıctım dedım ben hıc kornmadım hemen hamıle kaldımcok ıstıyoduk dugunden sonra kaldım :)ıkızdı ama nasıp olmadı ıste kader
İyi akşamlaaar
Bugüm amcakızım doğum yaptı.
İlk bebeği 10 yıl önce olmuştu,hemen ikinci olsun istedi olmadı,doktor doktor gezdi tekrar hamile kalamamıştı.Pes etti tedaviyi bıraktı olmuyor artık demiştiki Allah birdaha nasip etti.
!0 yıl aradan sonra pek yakışıklı bir yeğenimiz oldu :))
Demekki pes etmemek lazımmış :)
benımdeee ıkzdııııı yasasalardıııı ama yıne ıkız olsun ıstıyorumm ıns bı akrabamız ucuz hamıle:)
çok güzel Allahım bak eziyet çektirmemiş sana... ben ilk evlendigim aylarda kullanmıstım hap sonra etkileri oldu gögüs büyümesi, göbeğim çıktı asla içmem dedim ama içmek zorundayım söyledigim lafı yedim yani hormonlarımı düzenlicekmiş 4-5 ay sonra bırakmayı düşünüyorum ama zaten bıraktıktan 3 ay sonrada eşim korunur rahim kendini toparlasın diye Allahın izniyle korunma sürecimide tamamladımmı tekrardan başlarız artık
tamam ablacım pek bilgim olmadıgı için sormustum... bildigim duaları okuyayım bende ozman
bizler sağlıklı olalımda yine olur Allahın izniyle inanalım sabredelim sonu güzel olacak eminim
haklısın cnmm ama birden öle anlatıncaa dayanamadım aklıma geldi kızlarım offff cnm offffŞşşş!!!
Umutla söyledim, umutla ettim duamı bn
Sen böyle ol diye değil
haklısın cnmm ama birden öle anlatıncaa dayanamadım aklıma geldi kızlarım offff cnm offff
ikiz ayrı bşy herkese düşmez heyecanıda başka her dr kontrolümüzde karnında 2 bebek gözüküyo okdr gzl bi duyguki bnm meleklerimin biriuykucuydu üstteki uyuyodu genelde dr aletle wuruyodu uyanıyodu ama alttaki kıpırkıprdı hiç durmuyodu elleri ayaklarıı
çook başka bi duygu allahım hepimizin gönlüne göre wersin işlhhh
cnm bu arda senin adın ne?
amiiiin............anlıyorum senibebek olunca hangisi kötü oluyor ki, iki tane yanyana olanın da tadına doyum olmaz mutlakaa..
Sağlıklı ve hayırlıları avutur inşallah bir an önce hepimizi:)
nikinin altındaki gülücükler çookk yakışmış oraya çookkkkk
amiiiin............
ewet gülel olmuş dimii resmimide değiştirdim:)
mesaj mı attın almadım canımcım
chnb ve gizem günaydın, hayırlı sabahlar güzel arkadaşlarım:)
evet cnm dün sen gitmeden önce atmıştım , isim listemiz.. (daha bitiremedim de iletimi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?