emına benı ekle canım manevıyat huzur faceden ekleyım gruba senı ok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gızem cok guzelsın wuuuu grubumuzun tum kızları guzel gercekten masallah bosuna melek annelrı degılız allah kaderlerımızıde guzel yazsın ıns.haydı gruba uyeolan yokmu:)))merak edıyom yuzlerınızı
İnşallah senin de temiz çıkar canım...chnb sonucların temız cıkmasına cok sevındım bebgınde olur ıns.bıseycık olmaz merak etme ben henuz yaptırmadım test bakalım ıns benımkıde temız cıkar
geçmiş olsun canım...Allah hayırlı sağlıklı bir kız çocuğu nasip eder inşallah...bende boş gebelik yaşadım .dört buçuk yıl sonra ilk defa hamile kalmıştım.kürtaj olmayı beklerken evde kendi düştü.mayısın ikisinde.dünde ilk adetimi oldum. doktor hiç korunma demişti zor hamile kaldığım için ama bu ay olmadı.altı ay bekleyip tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz.2010da iki defada aşılama yapılmıştı bu gebelik bize çok büyük bir süpriz olmuştu .çünkü hiç beklemiyorduk.acaba benimde bebek varmıydı diye düşündüm senin yazını okuyunca.iki doktor kese boş demişti.ALLAH ım inşallah hepimizede hayırlı ömürlü evlatlar versin.hastanelerde uğraştırmadan sorunsuz sıkıntısız bir şekilde.bol bebişlerimiz olsun.
çokkkk sıkıldım bu ne yaaa bugün kimsecikler yok
***Bugün öğle saatleri itibariye, cuma suresi, fatiha suresi, elif lam mim, ayet-el kürsi,amenarrasuli , şehidallahu ve yasin surelerini okudum.
Ve isimlerimizle bissürü bissürü dua ettim.
Allahım kabul etsin innşşaallah. Amin.
***Ayrıca dün okulun gecesinde 4 kişilik bi grup türkü söyledi. grup 2 çift ikiz kızlardan oluşuyordu. cici cici giyinmişlerdi.
Rabbim dedim, noolur arkadaşlarıma ve bana da ver böyle ikizler.. sağlıklı sıhhatli akıllı ahlaklı imanlı dedim. Amin. şimdi bile tüylerim diken diken oldu.
Nasıl canım istedi, nasıll içimden geldi hepimiz için ikizler:)
kurtlar vadısı fınal cok duygusal mematı ıntıkamını aldı ama mamosu hıcbısey gerı getıremzzzzzzz
nere gidicem burdayım ama ben hasta oldum biliyo musun nazar değdi galiba
yok nazar mazar. bn sabah kızım ve bizler için okurken sizler için de okudum. bugun nazar neyim değmemiştir
hasta olmak derken?
iyi dinlen ve beslen, nasıl olsa hafta sonu. :)
geçmiş olsun canım...Allah hayırlı sağlıklı bir kız çocuğu nasip eder inşallah...bende boş gebelik yaşadım .dört buçuk yıl sonra ilk defa hamile kalmıştım.kürtaj olmayı beklerken evde kendi düştü.mayısın ikisinde.dünde ilk adetimi oldum. doktor hiç korunma demişti zor hamile kaldığım için ama bu ay olmadı.altı ay bekleyip tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz.2010da iki defada aşılama yapılmıştı bu gebelik bize çok büyük bir süpriz olmuştu .çünkü hiç beklemiyorduk.acaba benimde bebek varmıydı diye düşündüm senin yazını okuyunca.iki doktor kese boş demişti.ALLAH ım inşallah hepimizede hayırlı ömürlü evlatlar versin.hastanelerde uğraştırmadan sorunsuz sıkıntısız bir şekilde.bol bebişlerimiz olsun.
canım ben çıkıom şimdi yarın sabah gelirim öpüom
davraz canım belli ki evlat imtihanı verilmiş sana. zor bir imtihan.
Rabbim bi an olsun isyan ettirmesin, sabrını kat kat arttırsın ve ennn kısa günde hayırlısıyla bebeğini kucağına sağlığıyla sıhhatiyle dört dörtlük versin innşalllah. (hepimiz için amin:) )
ikizmii hemde kız bnm meleklerimde öle olacaklardı yaaa***Bugün öğle saatleri itibariye, cuma suresi, fatiha suresi, elif lam mim, ayet-el kürsi,amenarrasuli , şehidallahu ve yasin surelerini okudum.
***Ayrıca dün okulun gecesinde 4 kişilik bi grup türkü söyledi. grup 2 çift ikiz kızlardan oluşuyordu. cici cici giyinmişlerdi.
Rabbim dedim, noolur arkadaşlarıma ve bana da ver böyle ikizler.. sağlıklı sıhhatli akıllı ahlaklı imanlı dedim. Amin. şimdi bile tüylerim diken diken oldu.
***Bugün öğle saatleri itibariye, cuma suresi, fatiha suresi, elif lam mim, ayet-el kürsi,amenarrasuli , şehidallahu ve yasin surelerini okudum.
Geçmiş olsun canım...nere gidicem burdayım ama ben hasta oldum biliyo musun nazar değdi galiba