• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

gızem cok guzelsın wuuuu grubumuzun tum kızları guzel gercekten masallah bosuna melek annelrı degılız allah kaderlerımızıde guzel yazsın ıns.haydı gruba uyeolan yokmu:)))merak edıyom yuzlerınızı

Nasıl üye olunuyor ben cahilim bu konularda...

chnb sonucların temız cıkmasına cok sevındım bebgınde olur ıns.bıseycık olmaz merak etme ben henuz yaptırmadım test bakalım ıns benımkıde temız cıkar
İnşallah senin de temiz çıkar canım...

geçmiş olsun canım...Allah hayırlı sağlıklı bir kız çocuğu nasip eder inşallah...bende boş gebelik yaşadım .dört buçuk yıl sonra ilk defa hamile kalmıştım.kürtaj olmayı beklerken evde kendi düştü.mayısın ikisinde.dünde ilk adetimi oldum. doktor hiç korunma demişti zor hamile kaldığım için ama bu ay olmadı.altı ay bekleyip tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz.2010da iki defada aşılama yapılmıştı bu gebelik bize çok büyük bir süpriz olmuştu .çünkü hiç beklemiyorduk.acaba benimde bebek varmıydı diye düşündüm senin yazını okuyunca.iki doktor kese boş demişti.:50:ALLAH ım inşallah hepimizede hayırlı ömürlü evlatlar versin.hastanelerde uğraştırmadan sorunsuz sıkıntısız bir şekilde.bol bebişlerimiz olsun.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Amin canım. Benim 10 Mayısta kürtajım oldu antibiyotik kullandım bir de sonuç için bir adet bekledik. Bu ay kist çıkmış. 5 Haziranda adet oldum bugün 5. günüm. İnşallah hayırlısıysa hamile kalırım bu ay. Şu kist engellemez inşallah...

emına benı ekle canım manevıyat huzur faceden ekleyım gruba senı ok

Nasıl eklenir acaba? Ayrıntılı yazın kızlar bu cahil arkadaşınıza...

***Bugün öğle saatleri itibariye, cuma suresi, fatiha suresi, elif lam mim, ayet-el kürsi,amenarrasuli , şehidallahu ve yasin surelerini okudum.

Ve isimlerimizle bissürü bissürü dua ettim.

Allahım kabul etsin innşşaallah. Amin.

***Ayrıca dün okulun gecesinde 4 kişilik bi grup türkü söyledi. grup 2 çift ikiz kızlardan oluşuyordu. cici cici giyinmişlerdi.

Rabbim dedim, noolur arkadaşlarıma ve bana da ver böyle ikizler.. sağlıklı sıhhatli akıllı ahlaklı imanlı dedim. Amin. şimdi bile tüylerim diken diken oldu.

Nasıl canım istedi, nasıll içimden geldi hepimiz için ikizler:)

***Bugün öğle saatleri itibariye, cuma suresi, fatiha suresi, elif lam mim, ayet-el kürsi,amenarrasuli , şehidallahu ve yasin surelerini okudum.

***Ayrıca dün okulun gecesinde 4 kişilik bi grup türkü söyledi. grup 2 çift ikiz kızlardan oluşuyordu. cici cici giyinmişlerdi.

Rabbim dedim, noolur arkadaşlarıma ve bana da ver böyle ikizler.. sağlıklı sıhhatli akıllı ahlaklı imanlı dedim. Amin. şimdi bile tüylerim diken diken oldu.

amin canımmmm... Allah kabul etsin dualarını....

kurtlar vadısı fınal cok duygusal mematı ıntıkamını aldı ama mamosu hıcbısey gerı getıremzzzzzzz

Eşim vadi hayranı.

bana o bölümü izletmediler. Bn ertesi gün kaçak izledim. oooffff... vurdu da gitti.
beraber ağlaştık mematiyle:)

eşimi ise dün görmeniz lazımdı o sahnelerde. Sanki boks maçı izliyor kendı adamı kazanırsa trilyon verilecek bizimkine.. yüreği ferahladı eşimin pencere sahnesi sonunda.

ama mamoş gelmezz ceyda evet:(

Son düzenleme:
nere gidicem burdayım ama ben hasta oldum biliyo musun nazar değdi galiba

yok nazar mazar. bn sabah kızım ve bizler için okurken sizler için de okudum. bugun nazar neyim değmemiştir:P

hasta olmak derken?

iyi dinlen ve beslen, nasıl olsa hafta sonu. :)

yok nazar mazar. bn sabah kızım ve bizler için okurken sizler için de okudum. bugun nazar neyim değmemiştir:P

hasta olmak derken?

iyi dinlen ve beslen, nasıl olsa hafta sonu. :)

yediğim bişey dokundu galiba dün akşamdan beri midem bulanıyo kusuyom:)) grissini ve naneli şekerle geziom yemek bile yiyemedim :(((

geçmiş olsun canım...Allah hayırlı sağlıklı bir kız çocuğu nasip eder inşallah...bende boş gebelik yaşadım .dört buçuk yıl sonra ilk defa hamile kalmıştım.kürtaj olmayı beklerken evde kendi düştü.mayısın ikisinde.dünde ilk adetimi oldum. doktor hiç korunma demişti zor hamile kaldığım için ama bu ay olmadı.altı ay bekleyip tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz.2010da iki defada aşılama yapılmıştı bu gebelik bize çok büyük bir süpriz olmuştu .çünkü hiç beklemiyorduk.acaba benimde bebek varmıydı diye düşündüm senin yazını okuyunca.iki doktor kese boş demişti.:50:ALLAH ım inşallah hepimizede hayırlı ömürlü evlatlar versin.hastanelerde uğraştırmadan sorunsuz sıkıntısız bir şekilde.bol bebişlerimiz olsun.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

davraz canım belli ki evlat imtihanı verilmiş sana. zor bir imtihan.

Rabbim bi an olsun isyan ettirmesin, sabrını kat kat arttırsın ve ennn kısa günde hayırlısıyla bebeğini kucağına sağlığıyla sıhhatiyle dört dörtlük versin innşalllah. (hepimiz için amin:) )

ah nkop ah pencere sahnesıne bende cok sevındım mematının sagnesını ızlerken yalnızdım osırada dogum gunu kutlanıyodu benımse ıcıme akıyodu gozyaslarım bugun arkadasıma gıttım ıkı aylık bebgı var onu sevdım hemde nasıl bırazda agladım sagolsun cok destek oldu uzulme dıye gelmedım gelsemde bebgı getırmezdım haberı aldıgımız gun kendımıze gelemdık dedı sagolsun pazarada sagdıcımızın bebgını gormeye gıtcem bugun altınını aldım hedıyesınıde ıyı ınsanların yanına gıtmek guzel mutlulklarıyla hava atmıyolar acıma destek oluyolar aksıne gızemmmmm gecmıs olsunnn

davraz canım belli ki evlat imtihanı verilmiş sana. zor bir imtihan.

Rabbim bi an olsun isyan ettirmesin, sabrını kat kat arttırsın ve ennn kısa günde hayırlısıyla bebeğini kucağına sağlığıyla sıhhatiyle dört dörtlük versin innşalllah. (hepimiz için amin:) )

Amin canım... benim imtihanım böyle...Allah ım inşallah hepimizede vermiş olduğu sınavı kazanmayı nasip etsin...hayırlısı ile dualarımızı kabul etsin...

:5::5::5::5:ikizmii hemde kız bnm meleklerimde öle olacaklardı yaaa:59::59::59::59:

Maşallah kızlara. Ama ben ikiz hamileliğinden korkuyorum. Tek bebeği bile taşıyamıyorum ikiz olursadaha da endişelenirim ya taşıyamazsam diye.:14::14: Keşke taşıyabilseydim de üçüz olsaydı....

nere gidicem burdayım ama ben hasta oldum biliyo musun nazar değdi galiba
Geçmiş olsun canım...:71:

Back