Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

İnşallah sağlıklı ve vakitli kucağına aldığını da görürüz...

şimdi 7 haftalığım arkadaslar 7+0

Maşallah....

esmerayyyy!!!!

ayakkabının altına adımızı yaz kızzzzzzzzzz

Süper fikir...

göbeğime yazsam

Daha da güzel...

chnb geldimi kızlarrr patolojı sonucunu alacaktı merak ettim :26: :26: :26: inşallahh hayırlı ve güzel haberlerle döner

Geldim canım...

Canım patoloji Raporu biri diğeri de sitogenetik analiz raporu 20 hücrede çalışılmış. Karyotip XX Kızmış bebeğim. Gebelik tahliye materyalinden elde edilen metafazlarda kromozom analizinde yapısal ve sayısal bir anomali saptanmamıştır diyor...

kıyamam sana...ama şükür ki bişey çıkmamış,allah bir daha yaşatmasın inşallah...bu kist hepimizde oldu nerdeyse ama şükür 5cm lik kistin var dediğinin ertesi ayı hamile kaldım ben,belki adetle gidecektir öyle düşün,iyi düşün ki iyi olsun...

hadi bakalım göreyim sizisabahlar olmasın

Sağ ol canım doktor hanım da öyle düşünüyor sanırım bu ay kist için ilaç vermedi. Keşke bu ay hamile kalabilsem...

Bu sabahlar olmasın da sıkıcı eşimi ikna etmek zor oluyor bir gece var bir gece yok... Geçenkinde 2 ay öyle denedik. Köşe bucak kaçıyordu beni görünce...

demek her evde aynıpes etme sen canım yakaladınmı bırakmak yok

sana bakmaya girmiştim
elhamdülillah.
kist sorunu da inşaallah bi an önce çözülür.

düşünsene çok daha kötü şeylerle karşılaşabilirdin (Allah korudu) . başka zaman olsa nasıl üzülürdün kiste.

ama diğer ihtimalleri düşününce kiist inşaallah çözülebilir bir sorun olarak duruyor karşımızda.

Şükür kistle de hamile kalan varmış okudum. İnşallah sağlıklı olacaksa ben de kalırım... Çok istiyorum. Allah biliyor ya bugün kız deyince içim çok yandı çok ağladım sekreter kolonya verdi. Sağlıklı hayırlı bir kızım olsa keşke...

arkadaşım gözün aydın çok sevindim...sorun olmamasına...hadi bakalım güzel haberler gelecektir inşallah...:)

slm günaydın kızlar amma yazmışısınız walla kaç saattir geçmiş okuyorum
esmeraycım cnm inan çook sewindim allahım herzmn yanında olsun seni korusun işlhh sağsalim kucağına almayı nasip etsin
biliyorum içinde hep bi korku alacak ama ii düşünmeye çalış her zmn ...bol dua et cnmm tekrar seni çook tebrik ediyorum..............

günaydın kızlar, 3 turdur topinke geliyorum, yazayım diyorum iş çıkıyor, azcık beklesin dedim. geçmiş çok uzun okuyamadım. şansımdan bu hafta çok yoğun geçiyor.

canım sonucun temiz çıkmasına sevindim, banada doktor cinsiyete göre değişebilir demişti, benimkide kızdı, belki kız çocuklarında olabilir demişlerdi, sen şimdi yazınca dikkatimi çekti. inşallah bundan sonra tekrar bebek sahibi olursun. Bende bebeğimi 18 haftalık doğurdum, o dakkaya kadar öğrenemedim cinsiyeti öğrenince mahvoldum. nasıl ağladım kızımı kaybettim diye, şimdi kız çocukları benim için çok özel.

:)
Allah gönlünde olanı hakkında hayırlı etsin, hakkında hayırlı olanı gönlünde razı etsin innnşaallah (hepimiz için amin:) )

nazcıımm çok yazıyoruz deil mi

Ama bn kendımde şunu farkediyorum; her zaman umutlu ve iyi olamıyor burada yazdıklarımız gibi iyi şeyler düşünemeyebiliyorum. İşte o zaman bn açıp tekrar okuyorum bazı fikirleri, yazıları. Bana öyyle iyi geliyor ki..

Bakıyorum ki boş tantana yapmamışız, herkes kendini yaşamış burada. Diğerleri de tecrübe edinmiş bu yazılarla yada tecrübesini kullanmış arkadaşına.

Bugün bnm yaşadığımı yarın diğeri, yaşıyor. Dün birinin hissettiğini bugün bn hissediyorum vs vs vs. Çok ilginç yaaa..

sanıırm kahrolması sırası bkezde bende bugun kızımın dogum gunu bugun dogurcaktım onu ama ben 40gun once canısz bedenını dogurdum ve ne tesadufku bugun yegenımınde dogum gunu bugun eve mısafırler gelcek dogum gunu partsı verılecek nasıl olduda okdar duyarlı olan aılem bunu dusunemedı kımseye kırılmıyorum herkez hazırlık ıcınde pasta hedıye falan bense herkezden kacmaya calısıyroum kendı evımde olsam esım yanımda olsa belkı bukadar koymaz ama yok yok yok kımse yok yaradndan baska ona sıgınıyorum rahatlıyorum sabır dıyorum yınede yapamıyorum bugun cabuk gecsın ıstıyorum zıra ben hıc ıyı degılım alıp basımı gıdesım gelıyo ama nereye gıdersem gıdıyım benle gelcek bu huzun yakamı bırakmayacak gıt basımdan acı keder elem mutlu olmak ıstıyorum ben elımdekılerle yetınmek ıstıyrum ama elımde bısey yokkı tek tesellım esım oda yanımda degıl allahım sen dayanma gucu ver cumlemıze...bu sınavıda gecmeyı nasıp eyle ıns.

Arkadaşlar merhaba. Kimlerin kaçar tefriciye çekeceği aşağıdaki şekildeydi
1. ceyda_1984 200
2. chnb 200
3. melekannesi67 200
4. ghisem 200
5. özlem378 200
6. htpınar 200
7. esmeray03 500
8. burcuerdem 200
9. haticesu 150
10. n_a_z 200
11. NKOB 394
12. derman 200
13. davraz32 200
14. ukomut 200
15. map 200
16. madeofhonor 100
17. yesimmm33 200
18. eminapolat 200
19. hülyabaskurt 200
20.fulya41 200.
21.zerdal 100

Şimdiye kadar bana bitirdiğini söyleyen arkadaşlar:

Davraz32
Ghisem
Madeofhonor
Özlem378
Yesimmm33
Ceyda1984
Eminapolat
Nkob
Melekannesi67
N_a_z
Burcuerdem
Zerdal
Chnb
Haticesu( siz bana 150 yazın, çekerim, düğünde olacağım diye yazmıştı, çekmiş olduğunu düşünüyorum)

***yanlışlık olduysa lütfen düzeltin bni. Bn bi kere daha kontrol edeceğim özel msjlarımı ve topiği.

Tam liste oluşmadan da bitmiş sayamayacağız maalesef:)

Tekrar ediyorum hatam varsa bekliyorum yüzüme yüzüme çarpmanızı

Allah yardımcın olsun ceydacığım.

bn diyorum ki, hani bu senin ailen, her zaman etrafında olacak, dolayısıyla üzüldüğünü saklamasan...

başkası olsa evet sakla, zaten ne kadar görüyorsun ki , dik dur derdim ama. aile bu. bilmeleri gerek rahatszılıklarını veya hala acını yaşadığını. eminim seni hoş karşılarlar.

ne yapman gerek bu durumda... zaten hazırlık yapılmıştır. Sen de gayet ılımlı yumuşak halinle, kendımı ıyı hıssetmıyorum de ve evden git (üzmeden, kırmadan)

bir kereliğine pot kırmış olurlar ama bundan sonra daha dikkatli davranırlar..

ne dersin?

ceydacım düşünmemeye çalış desemde faydası yok biliyorum istersen biraz okumayı dene hı?hem ağlarsın biraz ferahlarsında yada istersen telefonumu verebilirim arayıp bana ağlayabilirsin ne dersin?

nolamazzz yok hatan napcezz şimdiii...:))

NKOB cum bnde sana şimdi dualaru soracaktım ama baya eksik war gibi görünüyor yaa 8i son gün denmişti ama umarım tamamlanır
daa sıradakine geçeris:)

ceydacım cnm bnmmm ya sürekli ya sabır çek ne diim üzüldüm şimdi(

evden cıkıp gıtmeyı dusunuyorum ama gıdecegım arkadaslarımın hepsı yenı dogum yapmıs yada bebgı olanlar onlarıda huzursuz etmek ıstemıyorum aıleme caktırmak da ıstemıyorum zaten huzunlerını dıs avurabılen bırı degılım herkez telas ıcınde ben pc basındayım benı gorecek hallerı yok zaten cok bunalıyorum made senı arasam senıde uzcem zaten hamılesın sanada sıkıntı olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…