- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
geldim kızlar geldim
ya sormayın o kadar karmakarışık oldu ki herşey ben bulantı ve iştahsızlık şikayetiyle dr a gitiğim gün hamile oldugumu öğrndim dr a da dedimki adetim yeni bitti nasıl olur
Allahın işi işte sanırım üstüne görme denilen olayı yaşamışım
hemen devlet hastanesine gittik ultrasonakoydular bir de ne görelim gebelik kesesi oluşmuş kalbi atmaya başlamış
ikinci şoku yaşasım yalnız ultrasonda 1 cm kadar iç kanam görüldü düşük tehdidi var dediler al sana 3.şok
hemen araştırma hastanesine sevk ettiler 2 gün yatış verildi serum verdiler tansiyon ateş ölçümü derken bir hafta ev istirahatı
ve bugün kontrolum oldu çok şükür iç kanamam geçmiş ama yine de ne olur ne olmaz bol istirahat agır kaldırma yasağı filan vs...
herşey yolunda dedi dr ama bebeğim 3 gün geriden geliyor sata göre o biraz canımı sıktı dr stres ypam ultrasndanda kaynaklanır 3 gün öenmli değil dese de önceden acı bir tecrübe yaşayınca insan buluttan bile nem kapıyor
İnşallah sağlıklı ve vakitli kucağına aldığını da görürüz...
şimdi 7 haftalığım arkadaslar 7+0
Maşallah....
esmerayyyy!!!!
ayakkabının altına adımızı yaz kızzzzzzzzzz
Süper fikir...
göbeğime yazsam
Daha da güzel...
chnb geldimi kızlarrr patolojı sonucunu alacaktı merak ettim :26: :26: :26: inşallahh hayırlı ve güzel haberlerle döner
Geldim canım...
Canım sonuçlarının temiz çıkmasına sevindim İnşallah allahım çifter çifter bebekler nasip eder de bu acılarımız az olsa hafifler Geç olsun da güç olmasın Bir ay çabuk geçer Yeter ki bebeklerimiz sağlıcakla gelsin
Canım senin sonuçlarının çıkması bir ayı buldu galiba Bizim 2 gün sonra sonuçlar çıkmıştı Bizimkisi farklı bir şeydi galiba Ayrıca sana ve eşine testler yapıldı mı
Canım patoloji Raporu biri diğeri de sitogenetik analiz raporu 20 hücrede çalışılmış. Karyotip XX Kızmış bebeğim. Gebelik tahliye materyalinden elde edilen metafazlarda kromozom analizinde yapısal ve sayısal bir anomali saptanmamıştır diyor...