• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

derdimden delirmedim ama, sanırım bu şekılde kendı kendıme güldüğümü gören olsa, hiç de bu şekılde düşünmeyecek.

ekrana bakıp sırıtan , yılışan bi varlık oldum.

oynatmaya az kaldı doktorum nerde:9::9::9:

:49:bizlerden birilerinin hamilelik haberi olunca nasılda mutlu oluyoruz. ne çektiğimizi biliyoruz çünkü. esmerayın bebeği yüzümün gülmesinin tek sebebi... kendimmiş gibi sevindim..:emir_bebek::emir_bebek:

:49:bizlerden birilerinin hamilelik haberi olunca nasılda mutlu oluyoruz. ne çektiğimizi biliyoruz çünkü. esmerayın bebeği yüzümün gülmesinin tek sebebi... kendimmiş gibi sevindim..:emir_bebek::emir_bebek:

çok sağol canım benim :70:

ülen bn öğlenden beri çabalıyorum, esmeray iki kelımeyle işi gördü:P

piehhh..

mucx gizem:79:

aslında konurken aklıma geçen gün konuştuklarımız geldi.. hani sseni güldürmüştüm yaa..

"Hayvan altından gelir"

işte birden bu söz gelince aklıma çok güldüm :9::9:

bn de kendım paylaşmaya başlamadan önce, yazarlardı hamıleler için, umudumuz oldun vs diye, anlamazdım.

cidden öyleymiş.

bn ilk duyduğumda neler yazdım esmeraya msn den.

'' sen bıze umut oldunnn!!!... bnm kabul olam duamsınnnn!!! '' vs vs vs

sonra eşimi aradım, esmeray hamileee!!!! diye

:52::1:

aslında konurken aklıma geçen gün konuştuklarımız geldi.. hani sseni güldürmüştüm yaa..

"Hayvan altından gelir"

işte birden bu söz gelince aklıma çok güldüm :9::9:

diyorum ya, ne güldüğümüzü ne de ağladığımızı yadırgıyoruz birbirimizin.

normalde yanımızda çok gülen olsa, nasıl kızarız:P

extra bişey yok canım yaa... sadece huysuzdum... heyheylerim geldi de salya sümük koyverdim... ama şimdi iyiyim

anlıyorum seni hem de çookkk
ara ara dalgalanmalar gelir cnm
kolay değilki yaşadıklarımız ama içine atma neolur istediğin kadar ağla

esmeray tekrar tebrik ederim,ne güzel hamile olduğunu duyduğunda sevinen arkadaşların var,ben hamile olduğumu öğrendiğimde benim gibi melek annesi olan ama kıskançlıktan deliren arkadaşlarımın(!)olduğunu duymuştum çok üzülmüştüm,nedense yinede dualarımdan eksik edemedim onları...nankörlük başka bişey diye düşünüyorum ve allahıma havale ediyorum

esmeray tekrar tebrik ederim,ne güzel hamile olduğunu duyduğunda sevinen arkadaşların var,ben hamile olduğumu öğrendiğimde benim gibi melek annesi olan ama kıskançlıktan deliren arkadaşlarımın(!)olduğunu duymuştum çok üzülmüştüm,nedense yinede dualarımdan eksik edemedim onları...nankörlük başka bişey diye düşünüyorum ve allahıma havale ediyorum

made cim nasılsın ya
kontrouln nasıl gecti bugün

merhaba yazınızı henüz okudum..İnanın ne diyeceğimi bilemiyorum...Allah sizlere ve kızınıza ömür versin....Bende üst üste iki tane bebişimi kaybettim ama sizin yaşadıklarınız bambaşka bişey..rabbim gücünüzü kuvvetinizi artırsın yeniden yüzünüzü güldürür inşallah.Acınızı bütün kalbimle paylaşıyorum ve dualarım sizinle ve meleklerinizle

iyiyim çok şükür,cumartesi gidicem randevu alamadım bir türlü:26:

benim iç kanama geçmiş çok şükür made
inşallah seninde herşey yolundadır
doktor göreve başlayabilirsin ama yinede çok dikkatli ol dedi
ya sana demiştim ya içimde korku yok biliyormusun diye
ama hamile oldugumu duydugumdan beri var malesef:(

benim iç kanama geçmiş çok şükür made
inşallah seninde herşey yolundadır
doktor göreve başlayabilirsin ama yinede çok dikkatli ol dedi
ya sana demiştim ya içimde korku yok biliyormusun diye
ama hamile oldugumu duydugumdan beri var malesef:(

sana bu konuda umut veremiycem malesef...hiç gitmeyecek o korku,bebeğimizi görene kadar...rabbim o mutlu günleri göstersin inşallah

Back