şimdi 7 haftalığım arkadaslar 7+0
17 27 37 ve 40 hafta olduğun günleri görürüz inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
derdimden delirmedim ama, sanırım bu şekılde kendı kendıme güldüğümü gören olsa, hiç de bu şekılde düşünmeyecek.
ekrana bakıp sırıtan , yılışan bi varlık oldum.
maşallah Allahım hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin... bugünkü üzüntümün üzerine çok iyi geldi...
oynatmaya az kaldı doktorum nerde
bizlerden birilerinin hamilelik haberi olunca nasılda mutlu oluyoruz. ne çektiğimizi biliyoruz çünkü. esmerayın bebeği yüzümün gülmesinin tek sebebi... kendimmiş gibi sevindim..
maşallah Allahım hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin... bugünkü üzüntümün üzerine çok iyi geldi...
ülen bn öğlenden beri çabalıyorum, esmeray iki kelımeyle işi gördü
piehhh..
mucx gizem:79:
oynatmaya az kaldı doktorum nerde
bizlerden birilerinin hamilelik haberi olunca nasılda mutlu oluyoruz. ne çektiğimizi biliyoruz çünkü. esmerayın bebeği yüzümün gülmesinin tek sebebi... kendimmiş gibi sevindim..
gizemcim ne oldu hayırdır cnm
aslında konurken aklıma geçen gün konuştuklarımız geldi.. hani sseni güldürmüştüm yaa..
"Hayvan altından gelir"
işte birden bu söz gelince aklıma çok güldüm
extra bişey yok canım yaa... sadece huysuzdum... heyheylerim geldi de salya sümük koyverdim... ama şimdi iyiyim
esmeray tekrar tebrik ederim,ne güzel hamile olduğunu duyduğunda sevinen arkadaşların var,ben hamile olduğumu öğrendiğimde benim gibi melek annesi olan ama kıskançlıktan deliren arkadaşlarımın(!)olduğunu duymuştum çok üzülmüştüm,nedense yinede dualarımdan eksik edemedim onları...nankörlük başka bişey diye düşünüyorum ve allahıma havale ediyorum
made cim nasılsın ya
kontrouln nasıl gecti bugün
göbeğime yazsam
iyiyim çok şükür,cumartesi gidicem randevu alamadım bir türlü:26:
benim iç kanama geçmiş çok şükür made
inşallah seninde herşey yolundadır
doktor göreve başlayabilirsin ama yinede çok dikkatli ol dedi
ya sana demiştim ya içimde korku yok biliyormusun diye
ama hamile oldugumu duydugumdan beri var malesef