nolamazzz yok hatan napcezz şimdiii...:))
sanıırm kahrolması sırası bkezde bende bugun kızımın dogum gunu bugun dogurcaktım onu ama ben 40gun once canısz bedenını dogurdum ve ne tesadufku bugun yegenımınde dogum gunu bugun eve mısafırler gelcek dogum gunu partsı verılecek nasıl olduda okdar duyarlı olan aılem bunu dusunemedı kımseye kırılmıyorum herkez hazırlık ıcınde pasta hedıye falan bense herkezden kacmaya calısıyroum kendı evımde olsam esım yanımda olsa belkı bukadar koymaz ama yok yok yok kımse yok yaradndan baska ona sıgınıyorum rahatlıyorum sabır dıyorum yınede yapamıyorum bugun cabuk gecsın ıstıyorum zıra ben hıc ıyı degılım alıp basımı gıdesım gelıyo ama nereye gıdersem gıdıyım benle gelcek bu huzun yakamı bırakmayacak gıt basımdan acı keder elem mutlu olmak ıstıyorum ben elımdekılerle yetınmek ıstıyrum ama elımde bısey yokkı tek tesellım esım oda yanımda degıl allahım sen dayanma gucu ver cumlemıze...bu sınavıda gecmeyı nasıp eyle ıns.
o zaman kendime 1 yasin okuma ödülü vereyim
hatta bu ödülü sizler verin bana. hepimiz için 1 yasin
evden cıkıp gıtmeyı dusunuyorum ama gıdecegım arkadaslarımın hepsı yenı dogum yapmıs yada bebgı olanlar onlarıda huzursuz etmek ıstemıyorum aıleme caktırmak da ıstemıyorum zaten huzunlerını dıs avurabılen bırı degılım herkez telas ıcınde ben pc basındayım benı gorecek hallerı yok zaten cok bunalıyorum made senı arasam senıde uzcem zaten hamılesın sanada sıkıntı olcam
evden cıkıp gıtmeyı dusunuyorum ama gıdecegım arkadaslarımın hepsı yenı dogum yapmıs yada bebgı olanlar onlarıda huzursuz etmek ıstemıyorum aıleme caktırmak da ıstemıyorum zaten huzunlerını dıs avurabılen bırı degılım herkez telas ıcınde ben pc basındayım benı gorecek hallerı yok zaten cok bunalıyorum made senı arasam senıde uzcem zaten hamılesın sanada sıkıntı olcam
o zaman kendime 1 yasin okuma ödülü vereyim
hatta bu ödülü sizler verin bana. Hepimiz için 1 yasin
NKOB cum bnde sana şimdi dualaru soracaktım ama baya eksik war gibi görünüyor yaa 8i son gün denmişti ama umarım tamamlanır
daa sıradakine geçeris:)
yanlış ifade etmişim:)tamam şekerim bu akşam perşembe gecesi okurum akşama :)) birde özeline mesaj attım bakabilirmisinnn..
amiiin....nazcımmm senin önceden dediğin okuma olaylarımızı ayarlayabiliriz. tefriciyenin haber edilmesi ve indirilmesi kaldı çnk sadece.
bak madeofhonor da okumuş... Allah kabul etsin inşaallah.
haklısınız bellı edebılırım belkı bıda yapmazlar aslında cok dusuncelıdrler ama benpek bellı etmem acımı heraksam msnde esımle aglarız kımse bılmez bugun esıme maıl attım kızımın dogum gunu sensız kutluyrm dedım bı dus almalı gıyınmelı belı fotograf cekmeye falangıderım baska turlu gececegı yok burda yazısmak cok guzel rahatlıyosun destek almak ınsanı yonlendırıyo enazından aallah razı olsun hepınızden bız bı aıle olduk burda
ceydacım gitmek istemiyosan gitme,sakın bunu yapma kendine...eşinle aynı şehirde değilmisiniz?
esım yurt dısında evlendıkten 4 ay sonra gıttı kızının hıcbıseyını goremedı ve olumune geldı ancak bır hafta kaldı ve gıttı eylulde gelcek ıns bıda gıtmıycek hep yanımda kalcak cok uzuldu kahroldu
aslında içlerinde de kalabilirsin evet ghisemin dediği gibi. bakmışsın ki biraz rahatlamışsın bile belki..haklısınız bellı edebılırım belkı bıda yapmazlar aslında cok dusuncelıdrler ama benpek bellı etmem acımı heraksam msnde esımle aglarız kımse bılmez bugun esıme maıl attım kızımın dogum gunu sensız kutluyrm dedım bı dus almalı gıyınmelı belı fotograf cekmeye falangıderım baska turlu gececegı yok burda yazısmak cok guzel rahatlıyosun destek almak ınsanı yonlendırıyo enazından aallah razı olsun hepınızden bız bı aıle olduk burda
biliyorum çok zor arkadaşım seni şu an hiç birşey teselli etmez ama o senin yeğenin onun kılına zarar gelse seninde için yanar ama acın çok taze haklısında...metanetli ol allah sana mutlaka mükafatını verecektir...bunlarla bizi sınıyor...kulumun dayanma gücü nedir diye bakıyor...hepimiz bir sınavdan geçiyoruz...
ahh yavrum bnm yaaa sabır arkadaşım sabır hem eylüle ne kaldıki....bak bidaha hiç gitmicekmiş hem:)esım yurt dısında evlendıkten 4 ay sonra gıttı kızının hıcbıseyını goremedı ve olumune geldı ancak bır hafta kaldı ve gıttı eylulde gelcek ıns bıda gıtmıycek hep yanımda kalcak cok uzuldu kahroldu
aslında içlerinde de kalabilirsin evet ghisemin dediği gibi. bakmışsın ki biraz rahatlamışsın bile belki..
ama bildir bir şekilde hislerini. gör bak sana yardımcı da olacaklardır:)
amiiin....
yaaa çok komik ama bn ne önermiştim her hafta birimiz içinmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?