Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

canım çok zor olduğunu biliyorum... ben aynı şeyleri her gün yaşıyorum. ama o senin yeğenin kendi çocuğun gibi düşün... yeğenime o benim diyorum kızımın yerine koyarak seviyorum... insanlar her zaman akıllarında tutamıyolar böyle şeyleri... sabretmekten başka elden gelden olmuyo malesef...

bunu bilmek zorundalar diyorum, başka da bir şey demiyorum.

muttttlaka başka bi arkadaşın vardırr.

hiiççç yoksa çarşıya çık falan, ama bugun lutfen rahatsızlığını belli et, doğumgunune engel olma ama belli ettt!!!! üzmeden git. hiç değilse bundan sonra dikkatli olurlar.

canım benim olsun ne demek,bence bi duşa gir rahatla ağlamak istiyorsanda ağla...sakın tutma kendini...

NKOB cum bnde sana şimdi dualaru soracaktım ama baya eksik war gibi görünüyor yaa 8i son gün denmişti ama umarım tamamlanır
daa sıradakine geçeris:)

nazcımmm senin önceden dediğin okuma olaylarımızı ayarlayabiliriz. tefriciyenin haber edilmesi ve indirilmesi kaldı çnk sadece.

bak madeofhonor da okumuş... Allah kabul etsin inşaallah.

haklısınız bellı edebılırım belkı bıda yapmazlar aslında cok dusuncelıdrler ama benpek bellı etmem acımı heraksam msnde esımle aglarız kımse bılmez bugun esıme maıl attım kızımın dogum gunu sensız kutluyrm dedım bı dus almalı gıyınmelı belı fotograf cekmeye falangıderım baska turlu gececegı yok burda yazısmak cok guzel rahatlıyosun destek almak ınsanı yonlendırıyo enazından aallah razı olsun hepınızden bız bı aıle olduk burda

nazcımmm senin önceden dediğin okuma olaylarımızı ayarlayabiliriz. tefriciyenin haber edilmesi ve indirilmesi kaldı çnk sadece.

bak madeofhonor da okumuş... Allah kabul etsin inşaallah.
amiiin....
yaaa çok komik ama bn ne önermiştim her hafta birimiz içinmi?

ceydacım gitmek istemiyosan gitme,sakın bunu yapma kendine...eşinle aynı şehirde değilmisiniz?

biliyorum çok zor arkadaşım seni şu an hiç birşey teselli etmez ama o senin yeğenin onun kılına zarar gelse seninde için yanar ama acın çok taze haklısında...metanetli ol allah sana mutlaka mükafatını verecektir...bunlarla bizi sınıyor...kulumun dayanma gücü nedir diye bakıyor...hepimiz bir sınavdan geçiyoruz...

ceydacım gitmek istemiyosan gitme,sakın bunu yapma kendine...eşinle aynı şehirde değilmisiniz?

esım yurt dısında evlendıkten 4 ay sonra gıttı kızının hıcbıseyını goremedı ve olumune geldı ancak bır hafta kaldı ve gıttı eylulde gelcek ıns bıda gıtmıycek hep yanımda kalcak cok uzuldu kahroldu

kıyamam canım benim yaa...eşin ne iş yapıyor?asker eşimisin sende yoksa?

aslında içlerinde de kalabilirsin evet ghisemin dediği gibi. bakmışsın ki biraz rahatlamışsın bile belki..

ama bildir bir şekilde hislerini. gör bak sana yardımcı da olacaklardır:)

benım basta ıkızdı bılıyosunuz 10.hafta bırını kaybettık 34.hafta dıgerını vermeyınce vermıyo yaradan bılıyorum asla ısyan etmedımbasıma negeldıyse kader dedım yenegnıme bellı etmıyorum onu cok sevıyorum normlade bebek varken teyze buglemle aynı gun dogum gunuyaparız dıyodu esımde hazıran dogumlu bende ucunuznkını yaparız dıyodum allahım yardım etsın hepımıze

ahh yavrum bnm yaaa sabır arkadaşım sabır hem eylüle ne kaldıki....bak bidaha hiç gitmicekmiş hem:)

aslında içlerinde de kalabilirsin evet ghisemin dediği gibi. bakmışsın ki biraz rahatlamışsın bile belki..

ama bildir bir şekilde hislerini. gör bak sana yardımcı da olacaklardır:)

biz eşimle temmuzda tatile gidicez yanımıza da kardeşim 21 aylık oğlu var onu alıyoruz... Allah razı olsun kardeşim ve eşi de tamam dediler.. yeğenim gerçekten bana öyle iyi geliyo ki onunla ilgilenirken herşeyi unutuyorum, dünyalar benm oluyo. teyze anne yarısıdır derler ya işte öyle değil o benim oğlum...

amiiin....
yaaa çok komik ama bn ne önermiştim her hafta birimiz içinmi?

:)

hani bi topikte gördüğünden bahsetmiştin ya, listeleri varmış sanırım haftalık okuduklarının vs tam htrlamıyorum.

her hafta birimiz için olmasına gerek varmıdır ki, Alllahın rahmeti büyük. her okuduğumuzun sonunda sıralayıveririz iisimlerimizi

teklife açıktır olayyy...!!!!

hiç liste oluşturulmdan herkes kafasına göre de takılabilir. (nasıl olsa liste var ellerde)

esım elektrık elektronık teknısyenı canım kocam ev alamk ıcın sırketın yurtdısı teklıfını kabul ettı oyuzden orda noramlde turkıyedeydı malum yurtdısına gıdınce daha fazla para alıyo bı evımız yok aılesıde yardım etmıyo asla
cok zor gunler gecırdık esımle ama yılmadık hayat hep zorluk cıkardı bıze ama devam yolumuza bızde bu sevgı oldukca hıcbızorluk bızı yıkamaz ıns.allahınıznıyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…