Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

Allah razı olsun.
ihtiyacımız olanı o kadar güzel yapmışsınız ki.. duanızı yapmışsınız tammm bize göre.
size de tekrar yaşatmasın inş allah. bir an önce bebeğinizi sıhhatiyle kucağınıza ala, gününü göresiniz.

chnb geldimi kızlarrr patolojı sonucunu alacaktı merak ettim :26: :26: :26: inşallahh hayırlı ve güzel haberlerle döner

sana bu konuda umut veremiycem malesef...hiç gitmeyecek o korku,bebeğimizi görene kadar...rabbim o mutlu günleri göstersin inşallah

amin inşallah
ya bir de söylemeyeyeim dedim ama yanlış anlamayasın diye söleme ihtiyacı duydum açtıgınız bir gruba üyeydim biliyorsun
sonrasonda girmedim başka ugraslar buldum filan sebebei kesinlikle sen değilsin zaten biliyorsun nedenini:26:

Son düzenleyen: Moderatör:

sebep neden ben olayım ki?senle hiçbir problemimiz olmadı ama sen orayı bırakırken kurunun yanında yaşı da yaktın,senin tercihindir...

sebep neden ben olayım ki?senle hiçbir problemimiz olmadı ama sen orayı bırakırken kurunun yanında yaşı da yaktın,senin tercihindir...

cnm neden kurunun yanında yaşı da yakmış olayım ki anlamadım
yanlış anlama oldu özrümü de diledim ama daha ne yapabilirdimki

kızlar birbirinizle sorununuz olmadığı belli.
şu an üzülmemeniz gereken bir zamandasınız.
nolur iyi şeyler konuşalım noolur...
ikiniz de bizim umudumuzsunuz..

evet sorunumuz yok ama suçlu gibi görülmem üzdü beni
ben sonuçta özrümü dilemiştim

cnm neden kurunun yanında yaşı da yakmış olayım ki anlamadım
yanlış anlama oldu özrümü de diledim ama daha ne yapabilirdimki

kimse beni ilgilendirmez esmeray,kimseyide savunmam (bana vekalet vermedikleri sürece),kendimden mesulüm ve sen beni hamile olduğunu öğrendiğin güne kadar bir kere bile aramadın,msn de yazmadın,oysa ben herkesten önce seni tanıyodum ve seninde beni tanıdığını düşünüyodum ve biz haftada en az bir kere konuşurduk en azından içim sıkılıyo diye arardın,okulda böyle oldu diye arardın,birbirimize ağlardık,ama sen sonra ne aradın ne sordun ki kaç kere herşeye rağmen ben seni aradım,telefonunu değiştirdiğini eşinden öğrendim...neyse dedim ya seçim senin ama ben birbirimize emek verdiğimizi düşünmüştüm demek ki ben vermişim o emeği ama senin için diğerlerinden biriymişim...

sana yemine derim hazal telefonu kaybettim eşimin telefonu8n kullandım
ikincisi senin hamileliğini ksıkanmadım inan üzüntüden ağlıyorum sağlık sorunlarım oldu ibliyorsun doktor doktor gezidbn
bir de msn grubunda sorun cıkınca bişi dersin diye yazmak istemedim
kesinlikle diğerlerinden biri değilsin hazal hamile oldugumu öğrendiğimdede direkt seni aradım biliyorsun
ama nedne kıskandıgımı düşündünki valla kıskanmıştım ben

bir kere bile aramadın diyorsun ya inan kanamdı duydugumda hemen aradım seni topiklerden takip ediyorum zaten
nedne bu kadar kin duydun anlamadım
zaten inan o sıralar nete bile girmedim moral bozukluğundan

sen kıskandın diye bi cümle kurmadımki ben?her zaman demiyomuyduk eski sıramızı bozmayacaz diye önce ben sonra sen diye...rabbim nasip etti aynısıda oldu..ben kendimi senin ablan gibi görmüştüm,fazla sahiplenmişim diye düşündüm, birden aramalar kesilince yerimi alacak bir ikame bulunmuş dedim...sen sağlık sorunlarında da beni arardın esmeray çünkü ben ağlamak için seni arayan insandım...neyse geçti gitti allah hepimizin yardımcısı olsun,bunda üzülecek bişey yok lütfen üzülmede

biliyorsun dr yumurtalrın yavaş gelişiyor demişti bu beni o kadar üzmüştü ki ikincisi böbreklerinde de sorun cıkınca
en iyisi uzaklaşmak dedimdi içimden ama yanlış anlamışım ama
inan her sabah bu nednelerle nasıl moral bozukluğu ile uyanıyordum anlatamam
ne bileyim belki uzaklaşınca kıskandıgımdan dolayı uzaklaştıgımı düşünmüşsündür diye son msjından sonra öle anladım

Son düzenleyen: Moderatör:
böbreklerimde sorun cıkması değilde dr salağının yumurtalkların yavaş demesi beni o kadar zümüştü ki o yüzden biraz uzaklaşayım dedim hatta hap vermişti şükür gerek kalmadı
ama inan aklımdaydın
ya ne bileyim 0544 lü numaram bnm ama kontör yok
0537 li eşimin telefonumu kaybedince bir süre onu kullandım sonra 544 lü noyu aldık ama arama için yine eşimin telini kullanıyoyrum vallaha billaha

son mesajım kıskanmakla ilgili tek bir cümle içermiyor ilk mesajım o,sen kıskandında demiyorum tekrar ediyorum...dedim ya ben burda acılarımı paylaşmak diğer arkadaşlarımın acılarına ortak olmak için varım,seninde öyle olduğunu düşünüyodum dedim ya seçim senin buna karışmakta bana düşmez sen uzaklaşmayı seçmişsin sen bilirsin ama ben o kadar ay boşunamı birbirimizi aradık sorduk diye birbirimizden neden uzaklaştığımızı anlayamadığımdan sitemim...KİN değil dikkatini çekerim,insan sevdiğine kırılırmış zaten..kin tutsam intikam alırım esmeray,sitem etmem...

Bugün önce Tıp'a gittim.Patoloji sonucunu aldım. Yazılanları anlamadım kalbim atmaya başladı. Benim ilk kez bebeğin gelişmediğini söyleyen asistan vardı ilgilenmişti benimle onu sordum serviste dediler. Gittim şükür temiz çıkmış. O dediki genetikte istemişizdir onu da sor. Genetiği de aldım, kendi doktoruma gittim. Sonuçlarım şükür iyi çıkmış. Ama hüzünlendim bebeğim kızmış. Tahlili görünce çok şaşırdım dedi doktor başta ben daha da heyecenlandım. Niye dedim. Cinsiyet yazmazlardı herhalde cinsiyete bağlı genetik sorun mu diye bakmışlar herhalde dedi. Ben erkek mi dedim kız deyince bu kezağlamaya başladım. Kızlar daha güçlü olurmuş dedim. O da genetik sorun kızlar
da daha az olur ded.Hüzünlendim ben bebek yok içinde kese var diye teselli ediyordum kendimi...
Bir de kötü haber kist oluşmuş. Bu ay ilaç vermedi bakalım gitmezse diğer adet döneminde o zaman bakarız dedi. Bu ay hamile kalma olasılığım düşükmüşkist nedeniyle. Ama korunmayacağız. Tekrar ilaçlara başlıyorum...

Evet mantıklı olan neyse yap sanırım yapacaksın...

Birbirimizin fikirleri beni de etkiliyor, karar verirken göz önünde bulunduruyorum...

Saldık çayıra, MEVLAM kayıra o zaman:) (ne kadar anlam buldu deilmi söz şu an:) )

Paşam arkadaşımızın yeni bir söz gurubu var aman sabahlar olmasın... Bu ay bana da sana da...

Güzel fikir bu topiğin adını da beğendim...

bn de o günlerde yanımda olan arkadaşlarımı hiiççç unutamam.

hapşursalar bitiveriyorum valla tepelerinde, acaip vefa borcum olduğunu düşünüyorum, başkalarını görünce.

Aynen ben de canım...

Gülümsetebildiysem ne muylu seni...

Dualarımızdasın canım. İnşallah her şey iyi olacak. Ben bugün kendimi en kötüsüne alıştırmıştım. Hep kötü şeyler benibulur demiştim. Şükür her zaman kötü şeyler bizi bulmuyormuş. Şükür...

Canım eşleri sorma. 7 ay benimki de istemedi. Bugün telefon ediyorum oğlumuzu al ben hastanedeyim diyorum. Çıkarken de aradım çocuğu aldı mı diye, canım sonuç nasıl diye sormadı. İçimden o an hastaneye geri dönüp spiral taktırmak geldi sinirden... Anlayış beklememek lazım demek...

Ben ve belki hepimiz demek daha uygun başlarda bu tür duyguları daha yoğun yaşadık. Hamile görmemek için ben dışarı çıkmıyordum. Çıkmak zorunda olunca sanki bütün hamileler anlaşmış gibi o gün dışarı çıkmışlar gibi geliyordu. Onlar uzaklaşana kadar da hep onlara bakıp bebeğimi taşıyamadığım için kendimi suçluyordum. Yalnızca 3 hafta daha taşıyabilseydim yaşayacaktı diyorum... Diyorum da diyorum...

Canım eminim ki o kararı verirken çok zorlanmışsındır. Kimse kolayca böyle bir karar veremez. Artık düşünmemeye çalış geleceğe bak. Seni teselli eder mi bilmiyorum ama şunu söyleyeyim. Ben bu düşükten önce doktora gittiğimde 6.5 aylık doğum yapmış ve 2 yaşında olan ve 1 yaşında olan çocuğun annesini gördüm. Çocuk fiziksel ve zihinsel olarak iyi değildi. İnsanlardan sıra istiyorlar millet homurdanıyor. Allahım dedim yaşasaydı böyle görseydim belki çok daha üzülecektim. Bunu yaşayan bilir canım. Ama seni anladığımı bilmeni istiyorum...

Canım ben de bu düşüğümde hiç beklemiyordum. Geçen seneki oğlumdan geriye kalnlar ise ayak izinin olduğu doğum belgesi, ultrason resimleri... Keşke hastanede yatarken biz de çekseydik...

chnb test sonuçlarını öğrenecekti.

Allah yardımcısı olsun. innşallah gönlüne göre bir sonuç çıkmıştır.

Sağ olun arkadaşlar...

Canım sonuçlarının temiz çıkmasına sevindim İnşallah allahım çifter çifter bebekler nasip eder de bu acılarımız az olsa hafifler Geç olsun da güç olmasın Bir ay çabuk geçer Yeter ki bebeklerimiz sağlıcakla gelsin
Canım senin sonuçlarının çıkması bir ayı buldu galiba Bizim 2 gün sonra sonuçlar çıkmıştı Bizimkisi farklı bir şeydi galiba Ayrıca sana ve eşine testler yapıldı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…