merhaba yazınızı henüz okudum..İnanın ne diyeceğimi bilemiyorum...Allah sizlere ve kızınıza ömür versin....Bende üst üste iki tane bebişimi kaybettim ama sizin yaşadıklarınız bambaşka bişey..rabbim gücünüzü kuvvetinizi artırsın yeniden yüzünüzü güldürür inşallah.Acınızı bütün kalbimle paylaşıyorum ve dualarım sizinle ve meleklerinizle
sana bu konuda umut veremiycem malesef...hiç gitmeyecek o korku,bebeğimizi görene kadar...rabbim o mutlu günleri göstersin inşallah
amin inşallah
ya bir de söylemeyeyeim dedim ama yanlış anlamayasın diye söleme ihtiyacı duydum açtıgınız bir gruba üyeydim biliyorsun
sonrasonda girmedim başka ugraslar buldum filan sebebei kesinlikle sen değilsin zaten biliyorsun nedenini:26:
kurunun yanında yaşı da yaktın demene katılmıyorum madesebep neden ben olayım ki?senle hiçbir problemimiz olmadı ama sen orayı bırakırken kurunun yanında yaşı da yaktın,senin tercihindir...
amin inşallah
ya bir de söylemeyeyeim dedim ama yanlış anlamayasın diye söleme ihtiyacı duydum açtıgınız bir gruba üyeydim biliyorsun
sonrasonda girmedim başka ugraslar buldum filan sebebei kesinlikle sen değilsin zaten biliyorsun nedenini:26:
sebep neden ben olayım ki?senle hiçbir problemimiz olmadı ama sen orayı bırakırken kurunun yanında yaşı da yaktın,senin tercihindir...
cnm neden kurunun yanında yaşı da yakmış olayım ki anlamadım
yanlış anlama oldu özrümü de diledim ama daha ne yapabilirdimki
cnm neden kurunun yanında yaşı da yakmış olayım ki anlamadım
yanlış anlama oldu özrümü de diledim ama daha ne yapabilirdimki
kimse beni ilgilendirmez esmeray,kimseyide savunmam (bana vekalet vermedikleri sürece),kendimden mesulüm ve sen beni hamile olduğunu öğrendiğin güne kadar bir kere bile aramadın,msn de yazmadın,oysa ben herkesten önce seni tanıyodum ve seninde beni tanıdığını düşünüyodum ve biz haftada en az bir kere konuşurduk en azından içim sıkılıyo diye arardın,okulda böyle oldu diye arardın,birbirimize ağlardık,ama sen sonra ne aradın ne sordun ki kaç kere herşeye rağmen ben seni aradım,telefonunu değiştirdiğini eşinden öğrendim...neyse dedim ya seçim senin ama ben birbirimize emek verdiğimizi düşünmüştüm demek ki ben vermişim o emeği ama senin için diğerlerinden biriymişim...
sana yemine derim hazal telefonu kaybettim eşimin telefonu8n kullandım
ikincisi senin hamileliğini ksıkanmadım inan üzüntüden ağlıyorum sağlık sorunlarım oldu ibliyorsun doktor doktor gezidbn
bir de msn grubunda sorun cıkınca bişi dersin diye yazmak istemedim
kesinlikle diğerlerinden biri değilsin hazal hamile oldugumu öğrendiğimdede direkt seni aradım biliyorsun
ama nedne kıskandıgımı düşündünki valla kıskanmıştım ben
biliyorsun dr yumurtalrın yavaş gelişiyor demişti bu beni o kadar üzmüştü ki ikincisi böbreklerinde de sorun cıkınca
en iyisi uzaklaşmak dedimdi içimden ama yanlış anlamışım ama
inan her sabah bu nednelerle nasıl moral bozukluğu ile uyanıyordum anlatamam
ne bileyim belki uzaklaşınca kıskandıgımdan dolayı uzaklaştıgımı düşünmüşsündür diye son msjından sonra öle anladım
tamam made cim
inşallah bebeklerimizi sağsalim kucağımıza alırız
Allah razı olsun yardımın için. bu fikirleriniz bnm için ne kadar muhim bilemezsiniz. son doğumum sezeryandı güzelim yaaamaalesef.
sizler anlattığınız zaman kafama yatıyor, duygusal düşünmüyorlardır diyorum.
heerr bir cümlesi doğru , her bir kelimesi yaşadıkalrım.
Ancak bu kadar olabilir.
döktürmüşsün chnb vallahi. demek ki bu derece sahiplendiniz kararsızlığımı, derdimi.
madeofhonor, gizemm sennn (henuz sizlerinkini okudum.) o kadar guzel yaklaşmış ki olaya.
yükümü almışsınız gibiyim kızlar yaaa..
Saldık çayıra, MEVLAM kayıra o zaman:) (ne kadar anlam buldu deilmi söz şu an:) )
:)
heee açarızzz... adını da ''meleklerin ardından gebelikler'' koyarızzz. Yani kıymetli ve olgun gebelikler
22 yaş güzel yaş.. Gördüğün son dert olur inşaallah(hepimizin de), Allah yolundan ayırmasın.
bn de o günlerde yanımda olan arkadaşlarımı hiiççç unutamam.
hapşursalar bitiveriyorum valla tepelerinde, acaip vefa borcum olduğunu düşünüyorum, başkalarını görünce.
Okul işlerim evet 2 haftadır fecii yoğundu sen de biliyorsun. Ama bn burayı hiiçç boşlamadım, taaki net muhalefeti çıkana kadar.
kötü bişey yok elhamdulıllah.
valla yıne yuzumu gulumsettın chnb.
çok güzel yaa, bırılerıne burada ağlıyoruz, bırılerıyle yıne burada guluyoruz:)
çnk anlaşıldığımızı biliyoruz.
ahh keşke nkob ama maalesef yaşayacakmısım ve yaşadım.İsyan asla etmiyorum Allahım belkide hayırlısını nasip etmek için bunları yaşattı .Şükürki erken teşhis edildi ve kontrol altındayım inş Allahım kötü şeylerle karşılaştırmaz teselli edici bir çok gerekçelerim war yaşım küçük,yeni evliyim,şükür hamile kalabilme gibi yetenegim war,borclarımız war en azından ozamana kadar azaltmıs oluruz,bekleme sürem 1 yıl çok ama oda geçer sanırım v.s v.s .... küçük ama yüreğimde kocaman duygular taşıyan bi kadın oldum...8 haftalıkta olsa annelik duygusunu o mutlulugu tattım umarım sürem bittiginde Allahın izniyle kısa zamanda tekrardan tatmıs olurum ve cok değerli olacagı şimdiden belli teyzesien çok korkum verdiğim kan değerinin düştümü yükseldimi diye kendimi yiyip bitirmem elimde değil hala alışamadım kabullenemedim bu bir yıl boyunca her ay hep böyle olacak sanırım korkunun ecele maalesefki faydası yok hayırlısı artık dualarınızda benide unutmayın olurmu buna çok ihtiyacım war
bugün canım çok sıkkın... hiç çalışmak istemiyorum, eve gidip zırıl zırıl ağlayasım var... sabah işyerindeki 3. hamilenin haberini aldım... alıştığımı sanıyodum ama içim acıyo... dayanamadığım için istifa ettim ama ihbar süresi var tabi. bu ay nasıl bitecek... ben bebeğimi çok özledim yaa
bugün hareket edemeyecek kadar yorgun hissediyorum kendimi, kimseyle konuşmak gelmiyo içimden. insanların gözlerinden kaçmak sessiz, yalnız bi yerde sadece hissettiklerimi yazasım var. yazdıkça ağlayasım var.
kimselere derdimi anlatamıyorum. anlatsam ne farkederki duyduklarım, teselliler hep aynı.. ne bir eksik ne bir fazla... üzüldüğümü eşimle bile paylaşamıyorum. neymiş efendim kendimi çok üzüyomuşum her seferinde kızıo.. nasıl üzmem içimden bir parça,canım gitti benim..
İlacım olsun hayatta dört elle sarılayım dedim, bebek istedim. eşimin bana söylediği bana sakın çocuk deme... eee ben ne oluyorum afedersiniz... söz hakkım yok mu. bana yardım edecek olan, destek verecek olan yok mu... ee o zaman zaten sessiz karanlıklara itmişler ki beni... zaten yalnızmışım da farkında mı değilmişim
canım olmuyo yapamıyorum... benim canım bu kadar yanarken hamile görmeye dayanamıyorum.. her gece aynı rüyaları görmekten çok yoruldum... hep hastane odasının kare kare görüntüleri var. sonra yüzünü hiçbir zaman göremediğim bir bebek.. anne diye seslenişlerini duyuyorum karanlık ama yüzünü göremiyorum. geceleri ağlama sesiyle uyanışlarımda cabası. bunların hepsi çok ağır ama bebeğimin yokluğu hepsinden daha ağır. tam tamam alıştım kızıma dua ederek yaşayacğm, onun bizi izlediğini bilerek yaşayacağım diyorum. en fazla 2 gün sonra yine göğüslerimin sızladığını hissediyorum...
evet ilk bebeğimdi.. hemde doktorlar senin çok zor çocuğun olur dediler. yıllarca tedavi içindoğum kontrol hapı kullandım. hep korkardım ya anne olmazsam diye bıraktıktan 2 aysonra hamile kaldım. çok kolay oldu ama sevincimiz kursağımızda kaldı. benim canımı yakan ben bebeğimi hiç göremedim.. ve daha önemlisi gebeliğin sonlandırılması gerekiyor dediklerinde ben 7-8 doktora daha gittim. hepsi aynısı söyledi ve sonunda kabul ettik. canımı yakan bu. ben alın onu dedimyediremiyorum. canım yanıo... doktor ilk adetini olduktan sonra tekrar deneyebilirsin dedi ama şimdi eşim istemiyo. tabi onunda canı yandı ama... ben çok istiyorum... o mis cennet kokusunu içime çekmek istiyorum...
bulutların üzerinde girdim muayene odasına gülerek...kanamam yokya...herşey bitti sanıyordum...tam bir hafta önce sapasağlam çocuğun kalbi durmuş içimde 6 gün önce ben hayaller kurarken..baktım oğluma doğduktan sonra doya doya..(( hatta resmini bile çektim...eşinde üzgün onun için öyle davranıyor...bizim bir arkadaşımızda down sendromu yüzünden 5,5 aylıkken alındı aminosentez sonrası...o da senin dediğinin aynısını söyledi...üzme kendini bir sonraki hamilelik için güçlü olmalısın...çok ciddiyim allahım sağlıklısını hayırlısını nasip etsin...hergün aynı acıyı çekmek çok zordur gizemcim o yüzden güçlü ol...bak sen sağlıkcısın daha iyi bilirsin...
chnb test sonuçlarını öğrenecekti.
Allah yardımcısı olsun. innşallah gönlüne göre bir sonuç çıkmıştır.
Canım sonuçlarının temiz çıkmasına sevindim İnşallah allahım çifter çifter bebekler nasip eder de bu acılarımız az olsa hafifler Geç olsun da güç olmasın Bir ay çabuk geçer Yeter ki bebeklerimiz sağlıcakla gelsinBugün önce Tıp'a gittim.Patoloji sonucunu aldım. Yazılanları anlamadım kalbim atmaya başladı. Benim ilk kez bebeğin gelişmediğini söyleyen asistan vardı ilgilenmişti benimle onu sordum serviste dediler. Gittim şükür temiz çıkmış. O dediki genetikte istemişizdir onu da sor. Genetiği de aldım, kendi doktoruma gittim. Sonuçlarım şükür iyi çıkmış. Ama hüzünlendim bebeğim kızmış. Tahlili görünce çok şaşırdım dedi doktor başta ben daha da heyecenlandım. Niye dedim. Cinsiyet yazmazlardı herhalde cinsiyete bağlı genetik sorun mu diye bakmışlar herhalde dedi. Ben erkek mi dedim kız deyince bu kezağlamaya başladım. Kızlar daha güçlü olurmuş dedim. O da genetik sorun kızlar
da daha az olur ded.Hüzünlendim ben bebek yok içinde kese var diye teselli ediyordum kendimi...
Bir de kötü haber kist oluşmuş. Bu ay ilaç vermedi bakalım gitmezse diğer adet döneminde o zaman bakarız dedi. Bu ay hamile kalma olasılığım düşükmüşkist nedeniyle. Ama korunmayacağız. Tekrar ilaçlara başlıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?