• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

Annelerimiz için bir söz vardır hani bu konularda: '' bn yanarım yavruma, yavrum yanar yavrusuna''

o misal, eşin kızın için zaaaten üzülüyor, bi de karşısında sen kötüye gidersen hangi birine yansın bu adam?

defterini de keşke yırtmayaydın, ama bakmayaydın da...

aylar ve yıllar geçince daha sakin ama yıne aynı ozlemle, gözyaşları içinde okur, kızınla anılarınızı tazelerdiniz:)

pişman oldum ama yırttım bş kere... devam etmek istedim yaşadıklarımı yazmak istedik. duygularımı, en iyi en kötü anlarımı.. yapamadım başlayınca ağlamaktan yazamadım.. ama yazıcam belki birgün kitap bile çıkarabilirm adı HAYAL olan. o kadar çok yazmak istediklerim...

bn çıkayım biraz gizem. uzanayım az.

daha iyisindir umarım.. bak iş bile kurduk senle;) senin tıbbi diplomanla bnm pedegojik diplomam bir arada bu işi götürür demi:P

hadi ggüzelim, iyi kal.

bn çıkayım biraz gizem. uzanayım az.

daha iyisindir umarım.. bak iş bile kurduk senle;) senin tıbbi diplomanla bnm pedegojik diplomam bir arada bu işi götürür demi:P

hadi ggüzelim, iyi kal.

tamam canım sen dinlen artık uyuyunca geçer ben heyheyler... seni de üzdüm özür dilerim:17::17:

Bugün kızımı bnm okula götürdüm.

Bi erkek arkadaş sordu: '' hocaanım bu sizin büyük kız mı?''

Bn de cvp verdim yüzümdeki şipşirin gülümsememle'' evet büyük kız. küçük kızla oğlan başka yerde''

o sırada kimler kimi dürtükledi ''sus sus'' diye bilemıyorum.

kızım ise o sırada bana nasılll gözlerini dikmiş , binbir çeşit duyguyla bakıyordu.. göz göze geldik.. bi süre bakıştık.. ve birbirimize gülümsedik.

Yani, ana kız okuldaydık, ana kız derdimizi yaşıyorduk:)

Bugün kızımı bnm okula götürdüm.

Bi erkek arkadaş sordu: '' hocaanım bu sizin büyük kız mı?''

Bn de cvp verdim yüzümdeki şipşirin gülümsememle'' evet büyük kız. küçük kızla oğlan başka yerde''

o sırada kimler kimi dürtükledi ''sus sus'' diye bilemıyorum.

kızım ise o sırada bana nasılll gözlerini dikmiş , binbir çeşit duyguyla bakıyordu.. göz göze geldik.. bi süre bakıştık.. ve birbirimize gülümsedik.

Yani, ana kız okuldaydık, ana kız derdimizi yaşıyorduk:)

yerim ben senin o güzel kızını... bahtı güzel olsun inşallah...

hayırlı olsun allah tamamına erdirsin.sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.senin gününe daha yokmuydu nasıl fark ettin.biraz anlatırmısın

esmerayyyy!!!!

kaçakkkk!!!

bak arkadaş herkesin aklındaki soruları sormuş.

gel ve bizleri aydınlat, gebelik ışığını saç ortama;)

geldim kızlar geldim
ya sormayın o kadar karmakarışık oldu ki herşey ben bulantı ve iştahsızlık şikayetiyle dr a gitiğim gün hamile oldugumu öğrndim dr a da dedimki adetim yeni bitti nasıl olur
Allahın işi işte sanırım üstüne görme denilen olayı yaşamışım
hemen devlet hastanesine gittik ultrasonakoydular bir de ne görelim gebelik kesesi oluşmuş kalbi atmaya başlamış:emir_bebek::nazar:
ikinci şoku yaşasım yalnız ultrasonda 1 cm kadar iç kanam görüldü düşük tehdidi var dediler al sana 3.şok
hemen araştırma hastanesine sevk ettiler 2 gün yatış verildi serum verdiler tansiyon ateş ölçümü derken bir hafta ev istirahatı
ve bugün kontrolum oldu çok şükür iç kanamam geçmiş ama yine de ne olur ne olmaz bol istirahat agır kaldırma yasağı filan vs...
herşey yolunda dedi dr ama bebeğim 3 gün geriden geliyor sata göre o biraz canımı sıktı dr stres ypam ultrasndanda kaynaklanır 3 gün öenmli değil dese de önceden acı bir tecrübe yaşayınca insan buluttan bile nem kapıyor

geldim kızlar geldim
ya sormayın o kadar karmakarışık oldu ki herşey ben bulantı ve iştahsızlık şikayetiyle dr a gitiğim gün hamile oldugumu öğrndim dr a da dedimki adetim yeni bitti nasıl olur
hemen devlet hastanesine gittik ultrasonakoydular bir de ne görelim gebelik kesesi oluşmuş kalbi atmaya başlamış:emir_bebek::nazar:
ikinci şoku yaşasım yalnız ultrasonda 1 cm kadar iç kanam görüldü düşük tehdidi var dediler al sana 3.şok
hemen araştırma hastanesine sevk ettiler 2 gün yatış verildi serum verdiler tansiyon ateş ölçümü derken bir hafta ev istirahatı
ve bugün kontrolum oldu çok şükür iç kanamam geçmiş ama yine de ne olur ne olmaz bol istirahat agır kaldırma yasağı filan vs...
herşey yolunda dedi dr ama bebeğim 3 gün geriden geliyor sata göre o biraz canımı sıktı dr stres ypam ultrasndanda kaynaklanır 3 gün öenmli değil dese de önceden acı bir tecrübe yaşayınca insan buluttan bile nem kapıyor

şimdi kaç haftalık oldu.:nazar:

geldim kızlar geldim

çok haklısın canım... Allahım seni ve bebeğini korusun. çok dikkat et.. doktorun dediği gibi bol bol istirahat et, ağır kaldırma, yediklerine dikkat et... :16::16:

çok seviyorum seni canım arkadaşım benim...:16::16::16:

derdimden delirmedim ama, sanırım bu şekılde kendı kendıme güldüğümü gören olsa, hiç de bu şekılde düşünmeyecek.

ekrana bakıp sırıtan , yılışan bi varlık oldum.

geldim kızlar geldim
allahın işi işte sanırım üstüne görme denilen olayı yaşamışım
Ikinci şoku yaşasım yalnız ultrasonda 1 cm kadar iç kanam görüldü düşük tehdidi var dediler al sana 3.şok
Herşey yolunda dedi dr ama bebeğim 3 gün geriden geliyor sata göre o biraz canımı sıktı dr stres ypam ultrasndanda kaynaklanır 3 gün öenmli değil dese de önceden acı bir tecrübe yaşayınca insan buluttan bile nem kapıyor

hayırlı uğurlu olsun arkadaşım :) aman dikkat et bol bol dinlen boşver işi gücü...3 günüde kafana takma inşallah diğer kontrolde arayı kapatırsın...

geldim kızlar geldim

çok güzel maşallahhh yaaa tebrik ederim esmeray :16: :16: :16: Allah sag salim kucagına almayı nasip etsin inşalahhhh :nazar: :emir_bebek: :nazar: :nazar:

Back