• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

ben kendi tefriciyelerimin bir kısmını duasını almak istediğim, nefesinin sinmesini istediğim bazı kişilere dağıttım.

verirken de dedim ki; '' çok özel 20 kişilik bir grubun ortak bir dileği duası için bu tefriciye''

Allahım kabul etsin, Amaç belli:)

Günaydın kızlar, regaib kandiliniz mübarek olsun. Allah kalbinizdekini gönlünüzdeki bu gecenin hürmetine kabul etsin.
Dualarınızda bulunmak dileği ile.

kızlar bana düşen 200 tefriciyye bitmiştir. haberiniz olsun... şükürler olsun ki yüce Allahım bir nefeste okumama imkan ve güç verdi...

Günaydın kızlar, regaib kandiliniz mübarek olsun. Allah kalbinizdekini gönlünüzdeki bu gecenin hürmetine kabul etsin.
Dualarınızda bulunmak dileği ile.

amin canım... seninde kandilin mübarek olsun... tüm müslüman aleminin bu gece duaları kabul olur, günahları affolur.. yeterki nasıl Allaha yakın olmayı becerelim, ellerimizi açıp duamızı edelim....
:)))

Tüm İslam aleminin kandilini kutluyorum. İnşallah seneye üç aylar başladığında bebeklerimizle oluruz...

amin canım... zaten bu gece bol bol dua etmek lazım...

allah hepinize sabır versin allah ım bu gece bütün iyi dualarınızı kabul etsin sizlere sağlıklı çocuklar nasip etsin allahın rahmeti ve bereketi bitün kullarının üzerine yağsın

masallah gızem yaaa bende bıgun olmasada ıkı gunde bıtırıım yarına haber verırım boylece cavucak bıtıp yenıkerıne baslayabılırız masallahhh bıze...herkezın kandılı mubarek olsun yaradan dualarımızı kabul eylesın ıns.amin

kızlar bana düşen 200 tefriciyye bitmiştir. haberiniz olsun... şükürler olsun ki yüce Allahım bir nefeste okumama imkan ve güç verdi...

ooyyyy.. gizemmm..

Allah razı olsunnnn. ne güzel yaaa , kandil hürmetine duaların kabul olur inşaallah:)

allah hepinize sabır versin allah ım bu gece bütün iyi dualarınızı kabul etsin sizlere sağlıklı çocuklar nasip etsin allahın rahmeti ve bereketi bitün kullarının üzerine yağsın
saolasın niluferarda.. aminn..

Allah bebeğine olumsuzluklardan uzak, en güzel şekılde kavuşmayı nasip etsin. Noolur doğum zamanı ve bugun bize dua et niluıferarda.. o kadar ıhtıyacımız var ki..

Şahsen bn çok zorlanıyorum kaldırmakta bazen ve geleceğimin nasıl olduğunu bılmedığımden korkularım dağlar kadar. yaşadıklarım yaşayacaklarımdan emin kılmıyor bni..

korkkuyorum.

masallah gızem yaaa bende bıgun olmasada ıkı gunde bıtırıım yarına haber verırım boylece cavucak bıtıp yenıkerıne baslayabılırız masallahhh bıze...herkezın kandılı mubarek olsun yaradan dualarımızı kabul eylesın ıns.amin

ah bı de yanımda olaydınız sizler.. sizlerden biri vs...

O kadar isterdim ki şöyle bnden birilerine sarılıp doyaaaa doyaaaaaa ağlamayı.

bn çok duygusalım sanırım bugun.

Back