Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

Bize ilgi gösterdiğin, gerçek acının hiç unutlmayışını anlatan, annenin ömrünü kaplamış olan anınızı, acılarınızı paylaştığın için tşk eminapolatcım.

''Büyüyüp kirlenmediler, melek kaldılar'' şeklindeki anlatımın bizim yüreğimizin yangınına serpilen sular.

Allah razı olsun, sana ve sevdiklerine de bir daha yaşatmasın.Annene kocaman selam, ellerinden öpüyoruz.

Son düzenleme:
cok sekersin NKOB, ben de seni öperim, bu arada; kelin ilaci olsa kendi basina sürermis..

ilk sanal dogumu burda gerceklestirebiliriz belki, neden olmasin
:)

doğurmasak da, gebeliğe mutlu hazırlığa, mutlu gebeliğe, umutlu bekleyişlere sebep olabiliriz

(dr çevresi çok yaşarmış sağlık sorunu derler, sence doğru mudur özlem? biz bol drlu aile, dr arkadaşlar içinde bu şekılde olduk ta..)

oy nazım oyy..

başkasında izlediklerin senin hayatın olsun innşallah, sağlıklı sıhhatli, huzurla.

Bebeğimi kaybettikten sonra ilk yaptığım şey burda bi topik açmak olmuştu,UMUTSUZLUK YOK diye,çünkü okuduğum tüm melek anneleri yazıları umudunu yitirmiş ve ağıdını sürdürmek isteyen yazılardı.Ben rabbimden istediğim herşeyin olacağına inan bir insanım,eğer bana kötü bişey gösteriyosa kesin bişeyleri kavramam,değerini bilmem gerekir diye gösterdi diye düşünüyorum.Bu yüzden hemen toparlanmaya çalıştım ve benimle aynı şeyleri yaşayanlara ulaşmaya...Gördümkü onlar anlattıkça,ben anlattıkça rahatlıyorum...Bi arkadaşım bana şey demişti damdan düşenin halinden damdan düşer anlar diye çok doğruymuş...Sonra bir ara psikiyatrise gittim kadın bana travmayı atlattığımı ve hatta çok güçlü olduğunu söyledi bununda benim gibilerle konuşmam sayesinde olduğunu belirtti.İçimdeki acı hiç bitmiycek biliyorum ama dua etmekten başka bişey gelmiyo elimden...Sadece hamile hatunlara sinir oluyorum kendimde hamile olsamda...Bu nasıl bi eminliktir diyorum,nasıl bi güven, biraz korkun sabah ne olacağını biliyormusunuz?Allah hepimizin yardımcısı olsun

Kendi küçük; aklı, yüreği büyüklerden olan kızından bir bomba daha.. :)

Allah iyi günlerinizde, gönlünüze göre versin..

Son düzenleme:
''Büyüyüp kirlenmediler, melek kaldılar''

bende bu kelimeye takıldım gerçekten güzel bir anlatım ağzına sağlık yazan arkadaşın...
sizinde cennette her daim bir bebeğiniz var bunu unutmayın. cennette hiç büyümeyecek her daim bebek kalacak sizi mutlu edecek yavrularınız var.Allah kızınıza ömür versin.iyilerle karşılaştırsın.

Rabb'im evladını kaybeden ailelelere sabır ve yeni evlatlar versin.bizler gibi evladı olmayanlarada hayırlı evlatlar versin.amin.

yaaa tüm duygularımı anlatmışsınnnnnnnnn...

Saol içimdeki fikirleri cümle olarak bana sunduğun için:)

hele son cümlelerrrrrr...

evet bn de sinir oluyorummm, saklamıyorlar, gerine gerine yürüyüp gösteriyorlar. Dedi ki okulumdaki arkadaşım bn göbeğimin görünmesinden çok hoşlanıyorum. ne diyeyim kiii..

....

Saolasın, allah razı olsun ilgin ve duaların için.

Evet sana ve bizlere rabbim sağlıklı akıllııı ahlaklııı imanlı evlatlar nasip etsin inş arkadaşım.

Güzel haberler gelmeye başladı bile ama arkadaşımız belki kendi söylemek ister diye yazmıyorum,amaaaa bir melek annesi demiştiki ''HAMİLELİK BULAŞICIDIR''o zaman güzel haberler devam etsin kızlarrrrrrrrrrhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/2rh4cc0_th.jpg.gif

yaaa kim hamile kiiim
ama bn sabah üzücü bi hbr okudum topiğimde
2 3 gün önce topiğimizin ilk hamiş hbrine sewinmiştik ama bgn üzücü bi hbr yazmışş çok üzüldüüm

Allahım aminnn.. Defalarca aminnnnn..

Yarattığın cihan, sevgilim dediğin peygamberimiz ve indirdiğin Kuran hürmetine, Aminnnnn..

Hamilelik bulaşsın, topiğimizde olan ve olmayan tüm melek anneleri gönüllerinin beklediğine en en en güzel şekilde, olumsuz hiç bir şey olmadan kavuşsunnn.

Aminnnnnnnnnnnn.

aminnnnnnnnnnn

bende merak ettım sımdı kım acaba yaa kızlar bebegımı haybedelı bugun 32.gun ve ben hastalndım adet gormeye basladım testlerı yaptırmaya gıtcektım ama kaldı sonucları cok meral edıyorum bıranonce test yaptırıp ogrenemlıyım hayırlısı ıns bısey cıkmaz...dua edınde eylule tekrar bebk dusunuyoruz allah omur verırrse ıns.

ceydacım merhaba...nurcandı bebeğini kaybeden..allahım sabır versin onada...sanada arkadaşım kaç aylıktı senin bebişin...bizde eylülde tekrar başlayacağız benim 18 haftalıktı bebeğim

Insallah canim ya...

(bizde bebek anlaminda cok sorun yasanmamis, bana denk geldi iste. )

ceydacım merhaba...nurcandı bebeğini kaybeden..allahım sabır versin onada...sanada arkadaşım kaç aylıktı senin bebişin...bizde eylülde tekrar başlayacağız benim 18 haftalıktı bebeğim

benım kı 34 haftalıktı canımm yaa ıns olur kuzum allah ısteyen herkeze nasıp etsın ıns.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…