Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

ceydacımmm ne güzel bak, adetini olmuşsun misslerr gibimmm. Daha ne isteriz, vücudun düzene giriyor. Bir kadın için de en önemlisi bu.

Zaten emin ol, yeni bebek sizlere herrşeyi unutturacak.

Tecrübeyle sabittir:)

Allah tüm isteyenlere hayırlı evlatlar versin inşallah...

Canım ben Hatay'dayım o İstanbul'da. Rahimağzı yetmezliği topiğinden arkadaşım. Ancak telefonla görüşebiliyorum. Keşke yanında olup doyasıya sarılabilsem acısına öyle ortak olabilsem. Tek yapabildiğim aramak ve dua....

Yeşim sen de Paşamla aynı topikte miydin yoksa? O da ekim annelerindeydi...

evet canım biz aynı topikteydik paşamla çok dualar ettik (( ama ne oldu bilmiyorum takdiri ilahi ((

buarada görüştünmü paşamla nasılmış şimdi....gerçi nasıl olunabilirki bugün 6. günüm hala ağlıyorum ve ilk kayıbım ne olur allahım son olsun bu....allahım kimselere yaşatmasın bunu...diyecek söz yok..

yeşimcimm nasılsın, nasıl gidiyor?

Daha iyisindir umarım.

Hislerini burada yaz ki, sana yardımcı olabilelim.

ha belki öyle hislerin vardır ki, sen bizlere yardımcı olursun:)

yeşimcimm nasılsın, nasıl gidiyor?

Daha iyisindir umarım.

Hislerini burada yaz ki, sana yardımcı olabilelim.

ha belki öyle hislerin vardır ki, sen bizlere yardımcı olursun:)

elinden oyuncağı alınmış çocuklar gibiyim hatta bende onunla gitseydim diye düşündüm allah affetsin...geçecektir bunlar ama çok zor...

elinden oyuncağı alınmış çocuklar gibiyim hatta bende onunla gitseydim diye düşündüm allah affetsin...geçecektir bunlar ama çok zor...

Bir süre boşluk yaşayacaksındır.

Varlığını hatırlayıp yokluğuna yanacaksındır.

ama unutma ki, zaman sadece bu dünyadan oluşmuyor, asıl uzun süreli sonsuz zaman diğer alem. Sen bir anlamda oraya yatırım yaptın. cennette bebek doğurma gibi bir olay olmayacağı için, sadece burada çocuğunu kaybedenler orada sonsuz çocuk sevgisini yaşayacak.

Ve üstelik, yaşadıkların senin günahlarına keffaret olacak, affını sağlayacak, ve sen de bebeğinin olduğu yerde sonsuzluğu yaşayacaksın innnşaallah.

Bir kaç ay sonra da, Allahın izniyle, yeni bebeğin için heyecanlanmaya başlayacaksın zaten... :)

Yaaaani, bu dünyada da henüz güzellikler bitmiş değil:)

Ve sen artık bir meleğin annesisin. Bildiğin melek.. hayalii bir şey değil, melek.

Son düzenleme:

canım sağolun...ne güzel yazmışsın allah razı olsun...bebegim cennette beni bekliyor...inşallah hepimizin yine bebeği olacak yeni heyecanlar saracak bizi...

canım sağolun...ne güzel yazmışsın allah razı olsun...bebegim cennette beni bekliyor...inşallah hepimizin yine bebeği olacak yeni heyecanlar saracak bizi...

Umarım yeşim umarım.. Allahın izniyle inşaallah.

Bak bizim tefirciye başlangıcımız olacak, okuyacakların okunmak isteyenlerin isimlerini listeleyeceğiz. Kime kaç tane düşüyorsa 1 haziranda ortaya çıkacak.

Katılmak istersen, gerçek ismini özelden at arkadaşım.

tabiki katılırım mesaj atarım sabahleyin...gerçek ismim aynı bu arada yeşim...

İnşallah son olur. Paşamla görüştüm öğlen kanaması varmış diye hastaneden çıkarmamışlar. Şoku daha atlatamamış. O geçen hafta sizlerden bahsetmişti çok üzülmüştü. Bu arada canım hangi ildesin? Büyük şehirdeysen riskli gebelik uzmanına git. Normal uzmana gitme. Ben pıhtılaşma nedeniyle olabileceğini düşündüm sen yazınca. Troide, pıhtılaşmaya baktır. Allah yardımcın olsun canım. Ben de geçen sene 25 haftalık bebeğimi doğduktan 4 gün sonra kaybetmiştim. 20 gün önce de 8. haftalık bebeğimi. Az önce de topiğimizden 23 haftalık açılması olan serklajlı bir arkadaşımızın sancısı tutmuş ciğer geliştiricileri yapılmış bebek için. Ne olur dua edin onun da ilk bebeği değil daha önceden de kayıpları var. Ağlamaktan gözlerim şişti dünden beri...

canim ya ne güzel yazmissin yine.....

canım benim evvelki hafta yasin okumuştuk dikişleri için paşama...ben mersindeyim adanada ve mersinde 2 doktorum.var ben aşılamayla hamile kalmıştım ..troide bakıldı....pıhtılaşmaya ve genetik. kromozonlarımıza bakılacak...allahım inşallah bir sorun çıkmaz arkadaşımızda...allah yardımcısı olsun dualarım tüm hamilelerimizle inanın...

Ben de hamilelerin karnına kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorum. Sonra da maşallah diyorum içimden. Nzararım değer diye korkuyorum...

Aminnnnnnnnnnn....

Hayırlısı canım. İnşallah birkaç adet sonra yeniden denersin...

evet canım biz aynı topikteydik paşamla çok dualar ettik (( ama ne oldu bilmiyorum takdiri ilahi ((

Canım o düm akşam erken doğum yaptı malesef...

canım ya seninde kolay değil be arkadaşım...allah tez zamanda sağlıklı bir bebek nasip eylesin...senin sorunun neydi...

Canım aslına bakarsan tam teşhis yok. Benim bir oğlum var yaklaşık 7 yaşında. Ondan önce de düşüğüm olmuştu. 7 yaşındaki oğlumda düşük tehdidi bitti derken 29+4 4 cm açılmayla yatarak tamamladım. 25 haftalık doğanı da önceki açılmama istinaden rahim ağzı yetmezliği olbileceği şeklinde yorumlandı. Belki enfeksiyon, belki başka. Net değil aslında. Pıhtılaşma sorunum da var. 10 gün sonra da son bebeğimin genetik incelemesi belli olacak. Kürtaj sonrası kese incelemeye gönderildi. Sen iğne oluyor muydun her gün pıhtılaşma için?

canım ya seninde kolay değil be arkadaşım...allah tez zamanda sağlıklı bir bebek nasip eylesin...senin sorunun neydi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…