benım kı 34 haftalıktı canımm yaa ıns olur kuzum allah ısteyen herkeze nasıp etsın ıns.
bende merak ettım sımdı kım acaba yaa kızlar bebegımı haybedelı bugun 32.gun ve ben hastalndım adet gormeye basladım testlerı yaptırmaya gıtcektım ama kaldı sonucları cok meral edıyorum bıranonce test yaptırıp ogrenemlıyım hayırlısı ıns bısey cıkmaz...dua edınde eylule tekrar bebk dusunuyoruz allah omur verırrse ıns.
allah diğer kızına uzun sağlıklı ömür wersin
kızlar dün okdr zor bi gün geçirdimki bi okdrda gzldi sze şöylemiştim ya 1 ay önce yakın arkım doğurdmuştu dün onlarla pikniğe gittik
daha 28 günlük okdr küçükkü ama nerdeyse btn gün ben baktım kucağımda uyuttum ağladı susturdum her baktığımdan allahım bzlerede nasip et dedim annesinin umrunda değil bide bn bakıyom diye daha rahatt eşim hele deli oluyor onu sewmekten okdr güzelki emziği ağzından düşmüyo eğer düşersede baıyo yaygarayı
allah bzlerede nasip etsin ya....
Şu an sana büyük görev düşüyor chnb.
Onu yalnız bırakmamaya, insanların düşüncesiz gözlerine, dillerine ve ellerine bırakma.
3. kayıp. Çok zor, umutların tükenme kıyısına gelişi..
Fikirlerini paylaş, arkadaşını gülümset inşaallah, ilk sabrın çok önemli olduğunu ilk anda idrak edemez, sen müsade etme isyan etmesine, bizden de çoookk selam söyle.
(sen bilirsin neler söyleyeceğini, Allah yardımcınız olsun arkadaşım)
Allah tüm isteyenlere hayırlı evlatlar versin inşallah...
Canım ben Hatay'dayım o İstanbul'da. Rahimağzı yetmezliği topiğinden arkadaşım. Ancak telefonla görüşebiliyorum. Keşke yanında olup doyasıya sarılabilsem acısına öyle ortak olabilsem. Tek yapabildiğim aramak ve dua....
Yeşim sen de Paşamla aynı topikte miydin yoksa? O da ekim annelerindeydi...
buarada görüştünmü paşamla nasılmış şimdi....gerçi nasıl olunabilirki bugün 6. günüm hala ağlıyorum ve ilk kayıbım ne olur allahım son olsun bu....allahım kimselere yaşatmasın bunu...diyecek söz yok..
yeşimcimm nasılsın, nasıl gidiyor?
Daha iyisindir umarım.
Hislerini burada yaz ki, sana yardımcı olabilelim.
ha belki öyle hislerin vardır ki, sen bizlere yardımcı olursun:)
elinden oyuncağı alınmış çocuklar gibiyim hatta bende onunla gitseydim diye düşündüm allah affetsin...geçecektir bunlar ama çok zor...
Bir süre boşluk yaşayacaksındır.
Varlığını hatırlayıp yokluğuna yanacaksındır.
ama unutma ki, zaman sadece bu dünyadan oluşmuyor, asıl uzun süreli sonsuz zaman diğer alem. Sen bir anlamda oraya yatırım yaptın. cennette bebek doğurma gibi bir olay olmayacağı için, sadece burada çocuğunu kaybedenler orada sonsuz çocuk sevgisini yaşayacak.
Ve üstelik, yaşadıkların senin günahlarına keffaret olacak, affını sağlayacak, ve sen de bebeğinin olduğu yerde sonsuzluğu yaşayacaksın innnşaallah.
Bir kaç ay sonra da, Allahın izniyle, yeni bebeğin için heyecanlanmaya başlayacaksın zaten... :)
Yaaaani, bu dünyada da henüz güzellikler bitmiş değil:)
Ve sen artık bir meleğin annesisin. Bildiğin melek.. hayalii bir şey değil, melek.
canım sağolun...ne güzel yazmışsın allah razı olsun...bebegim cennette beni bekliyor...inşallah hepimizin yine bebeği olacak yeni heyecanlar saracak bizi...
Umarım yeşim umarım.. Allahın izniyle inşaallah.
Bak bizim tefirciye başlangıcımız olacak, okuyacakların okunmak isteyenlerin isimlerini listeleyeceğiz. Kime kaç tane düşüyorsa 1 haziranda ortaya çıkacak.
Katılmak istersen, gerçek ismini özelden at arkadaşım.
buarada görüştünmü paşamla nasılmış şimdi....gerçi nasıl olunabilirki bugün 6. günüm hala ağlıyorum ve ilk kayıbım ne olur allahım son olsun bu....allahım kimselere yaşatmasın bunu...diyecek söz yok..
Bir süre boşluk yaşayacaksındır.
Varlığını hatırlayıp yokluğuna yanacaksındır.
ama unutma ki, zaman sadece bu dünyadan oluşmuyor, asıl uzun süreli sonsuz zaman diğer alem. Sen bir anlamda oraya yatırım yaptın. cennette bebek doğurma gibi bir olay olmayacağı için, sadece burada çocuğunu kaybedenler orada sonsuz çocuk sevgisini yaşayacak.
Ve üstelik, yaşadıkların senin günahlarına keffaret olacak, affını sağlayacak, ve sen de bebeğinin olduğu yerde sonsuzluğu yaşayacaksın innnşaallah.
Bir kaç ay sonra da, Allahın izniyle, yeni bebeğin için heyecanlanmaya başlayacaksın zaten... :)
Yaaaani, bu dünyada da henüz güzellikler bitmiş değil:)
Ve sen artık bir meleğin annesisin. Bildiğin melek.. hayalii bir şey değil, melek.
İnşallah son olur. Paşamla görüştüm öğlen kanaması varmış diye hastaneden çıkarmamışlar. Şoku daha atlatamamış. O geçen hafta sizlerden bahsetmişti çok üzülmüştü. Bu arada canım hangi ildesin? Büyük şehirdeysen riskli gebelik uzmanına git. Normal uzmana gitme. Ben pıhtılaşma nedeniyle olabileceğini düşündüm sen yazınca. Troide, pıhtılaşmaya baktır. Allah yardımcın olsun canım. Ben de geçen sene 25 haftalık bebeğimi doğduktan 4 gün sonra kaybetmiştim. 20 gün önce de 8. haftalık bebeğimi. Az önce de topiğimizden 23 haftalık açılması olan serklajlı bir arkadaşımızın sancısı tutmuş ciğer geliştiricileri yapılmış bebek için. Ne olur dua edin onun da ilk bebeği değil daha önceden de kayıpları var. Ağlamaktan gözlerim şişti dünden beri...
yaaa tüm duygularımı anlatmışsınnnnnnnnn...
Saol içimdeki fikirleri cümle olarak bana sunduğun için:)
hele son cümlelerrrrrr...
evet bn de sinir oluyorummm, saklamıyorlar, gerine gerine yürüyüp gösteriyorlar. Dedi ki okulumdaki arkadaşım bn göbeğimin görünmesinden çok hoşlanıyorum. ne diyeyim kiii..
....
Allahım aminnn.. Defalarca aminnnnn..
Yarattığın cihan, sevgilim dediğin peygamberimiz ve indirdiğin Kuran hürmetine, Aminnnnn..
Hamilelik bulaşsın, topiğimizde olan ve olmayan tüm melek anneleri gönüllerinin beklediğine en en en güzel şekilde, olumsuz hiç bir şey olmadan kavuşsunnn.
Aminnnnnnnnnnnn.
bende merak ettım sımdı kım acaba yaa kızlar bebegımı haybedelı bugun 32.gun ve ben hastalndım adet gormeye basladım testlerı yaptırmaya gıtcektım ama kaldı sonucları cok meral edıyorum bıranonce test yaptırıp ogrenemlıyım hayırlısı ıns bısey cıkmaz...dua edınde eylule tekrar bebk dusunuyoruz allah omur verırrse ıns.
evet canım biz aynı topikteydik paşamla çok dualar ettik(( ama ne oldu bilmiyorum takdiri ilahi ((
İnşallah son olur. Paşamla görüştüm öğlen kanaması varmış diye hastaneden çıkarmamışlar. Şoku daha atlatamamış. O geçen hafta sizlerden bahsetmişti çok üzülmüştü. Bu arada canım hangi ildesin? Büyük şehirdeysen riskli gebelik uzmanına git. Normal uzmana gitme. Ben pıhtılaşma nedeniyle olabileceğini düşündüm sen yazınca. Troide, pıhtılaşmaya baktır. Allah yardımcın olsun canım. Ben de geçen sene 25 haftalık bebeğimi doğduktan 4 gün sonra kaybetmiştim. 20 gün önce de 8. haftalık bebeğimi. Az önce de topiğimizden 23 haftalık açılması olan serklajlı bir arkadaşımızın sancısı tutmuş ciğer geliştiricileri yapılmış bebek için. Ne olur dua edin onun da ilk bebeği değil daha önceden de kayıpları var. Ağlamaktan gözlerim şişti dünden beri...
canım benim evvelki hafta yasin okumuştuk dikişleri için paşama...ben mersindeyim adanada ve mersinde 2 doktorum.var ben aşılamayla hamile kalmıştım ..troide bakıldı....pıhtılaşmaya ve genetik. kromozonlarımıza bakılacak...allahım inşallah bir sorun çıkmaz arkadaşımızda...allah yardımcısı olsun dualarım tüm hamilelerimizle inanın...
canım ya seninde kolay değil be arkadaşım...allah tez zamanda sağlıklı bir bebek nasip eylesin...senin sorunun neydi...
iyi aksamlar güzel arkadaslarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?