Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

oy oy oyyy.. öperim bn böyle doktoruuuu

yahu biz doktorumuz ebemiz hemşiremiz varken, gebelikte dra ihtiyaç duymaz burada doğururmuyuz ne

cok sekersin NKOB, ben de seni öperim, bu arada; kelin ilaci olsa kendi basina sürermis..

ilk sanal dogumu burda gerceklestirebiliriz belki, neden olmasin

canim, tüylerim diken diken oldu.... annen 2 oglunu cok basit sebepten kaybetmis, ikisi de ihmalden. Allah annene ve babana sabir yagdirsin... Annene sevgi ve saygilarimi ilet lütfen..
Bizim icin yazdiklarin icin cok tesekkürler, büyük teselli.....
Dualarinizi eksik etmeyin, Allah razi olsun

nasıl bişey var ya özlem, dişlerimmm , yanaklarımmm, kafammm, popommm her bi yerim ağrıyooo..

üstüne işte bi de esmerayınki gibi bulantı baş dönmesi halsizlik ve dengesizlik:S ..

pfff:S

ay ben bu mesaji yeni gördüm.... noldu sana böyle??? iyi bir soguk alginligi gibi mi? Canim sen bir doktora görün yarin düzelmezse.. Cok gecmis olsun...

annene hürmetlerimizi ilet eminapolat.gerçekten yaşamayanın anlayamayacağı bir durum.ek sığınağımız rabbimiz.inanıyorsak kadere, hayır ve şerrin ondan geldiğinede inanıp sabretmemiz gerek.öylede yapmaya çalışıyoruz.güzel dileklerin için çok teşekkürler.bende annen gibi sol yanımın acısının ömür boyu süreceğini düşünüyorum.rabbim hepimize sabır ve dayanma gücü versin.

sağol NKOB.çok güzel bir paylaşım.gene üzerine söyleyecek bir cümle bulamıyorum.

Bende kuzumu kaybettim ekim annelerindeydim ( 18 haftalık idi kalbi durdu oğluşumn...tarifi yokmuş bu acının...allahım kimseye yaşatmasın...

Allah sabır versin. Dün akşam da bir arkadaş 18 haftalık bebeğini kaybetti. 3. bebek kaybı bu haftalarda. Allah herkese sabır versin. Çok üzgünüm.... Canım mutlaka tüm tetkikleri yaptır, kanda pıhtılaşma testleri başta olmak üzere...

allah diğer kızına uzun sağlıklı ömür wersin

kızlar dün okdr zor bi gün geçirdimki bi okdrda gzldi sze şöylemiştim ya 1 ay önce yakın arkım doğurdmuştu dün onlarla pikniğe gittik
daha 28 günlük okdr küçükkü ama nerdeyse btn gün ben baktım kucağımda uyuttum ağladı susturdum her baktığımdan allahım bzlerede nasip et dedim annesinin umrunda değil bide bn bakıyom diye daha rahatt eşim hele deli oluyor onu sewmekten okdr güzelki emziği ağzından düşmüyo eğer düşersede baıyo yaygarayı
allah bzlerede nasip etsin ya....

yesım canımmmm gecmıs olsun cok uzucu bı durum allah hayrlısını versn ıns bundan sonra saglıklı evlatlar nasıp etsın keske aramıza katılmasaydın hıc ve ekım annesı olarak kalsaydın kader ıste...
emıanpolat annen ne acılar yasamıs ıhmal cocuklarını ondan koparmıs allah bol bol sabır versın dunyaya getırıp gormek ve kaybetmek ne acı allah hepıımızın yardımcısı olsun....

aminnn nazcım enkısa zamanda ıns.yaradan cok buuyk o duyguları tekrardan yasıycaz hepımız ıns.teker teker haberlerımızı verıcez allahın ıznıyle....

canım sabretmemiz gerek.inşallah seninde bebeğin olacak.pikniklere hep beraber gideceksiniz.bende hayret ediyorum,insanlar yemesine,kontrolüne dikkat etmiyor,hiçbirşeyi umursamıyor.hiçbirşey olmuyor.biz herşeye dikkat ederken başımıza neler geliyor.imtihan dünyası işte.

kızım geçende birşey söyledi ço etkilendim.anne ben kardeşimi ölmemiş,sadece hastaymışda senin karnında biraz daha kalması gerekiyormuş gibi hayal ediyorum dedi.yavrum kendini nasıl teselli edeceğini oda bilemiyor.

imtihanımız çok büyük.inşallah hepimiz layıkıyla verebiliriz.

Allah sana kazasız belasız, günüde sağlıklı doğum nasip etisn.

Bizlere duan için de tşk. Hatta istersen tefriciyemize de katıl madeofhonor, okuyan , dua edilen ol, ne dersin:)

işte biz de birbirimize bunları anlatıııppp anlatıpppp korkularımızı ve acılarımızı azaltmaya çalışıyoruz niluferarda.

tşk ilgin için:)

Kızlar çok üzgünüm. Arkadaş bebeğini kaybetmiş malesef. Dua edin ne olur Allah'ım bir daha yaşatmasın...

Şu an sana büyük görev düşüyor chnb.

Onu yalnız bırakmamaya, insanların düşüncesiz gözlerine, dillerine ve ellerine bırakma.

3. kayıp. Çok zor, umutların tükenme kıyısına gelişi..

Fikirlerini paylaş, arkadaşını gülümset inşaallah, ilk sabrın çok önemli olduğunu ilk anda idrak edemez, sen müsade etme isyan etmesine, bizden de çoookk selam söyle.

(sen bilirsin neler söyleyeceğini, Allah yardımcınız olsun arkadaşım)

Bende kuzumu kaybettim ekim annelerindeydim ( 18 haftalık idi kalbi durdu oğluşumn...tarifi yokmuş bu acının...allahım kimseye yaşatmasın...

arkadaşımın da dediği gibi, keşke ekim annelerinde kalsaydın.

Ama emin ol burada olmak da bir ayrıcalık. Bunu yavaş yavaş daha iyi anlayacaksın.

Bizleri iyi oku yeşimcim, acın çok taze.

Birden isyanlı cümleler çıkabilir ağzından, yüreğinden. Aman ha.. olayla ilk yüzyüze gelindiğindeki sabır ve boyun eğiş çoookkk önemli.

kendni bırakma arkadaşım. Bak biz burada hep kayıplı anneleriz, ama ümitsiz cümlelerimiz yok. seni üzecek bir topik olmayacak burası veya diğer kayıp topikleri.

yazacak ççok bir şey de bulamıyorum. Sayfalarımız zaten sana soyleyebileceklerimizle dolu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…