Amin...
Canım ablam benim,Allah paşanın en güzel günlerini yaşatsın size inşallah.İki cümleyle bile anlaşılıyor heyecanın,ne güzel :))
Allah ağzınızın tadını hiç bozmasın,evlatlarının hayrını göstersin Rabbim
chnb ve özlem378,aşırı merak içindeyim,lütfen haber veriiiiin
Canım sıkıntılı bir dönem geçirdik ama atlattık şükür. Rahimağzına dikiş atıldıktan bir hafta sonra suyum geldi hastanede yattım geçti şükür. Yatıyorum hala. Sen nasılsın evlendin mi yoksa? Aklıma geliyorsun bebişimin resmini çekecektin ya? Ama istanbuldayım ben...
Canım sıkıntılı bir dönem geçirdik ama atlattık şükür. Rahimağzına dikiş atıldıktan bir hafta sonra suyum geldi hastanede yattım geçti şükür. Yatıyorum hala. Sen nasılsın evlendin mi yoksa? Aklıma geliyorsun bebişimin resmini çekecektin ya? Ama istanbuldayım ben...
Ne oldu ablacım tayinin mi çıktı,çok uzaklaşmışsın
Sağlık sorunlarından hiç haberim yoktu,Allah birdaha göstermesin inşallah.Umarım o son sıkıntın olur,sağlıkla kavuşursun yavruna.
Ben evlenmedim,hatta tamamen vazgeçtim
Fotoğraf işi için İstanbul biraz sıkıntı olmuş be ablam,ben daha oralara hiç gelmedim :)
Ve son istediğim makinayı 2 gün önce aldım,niye İstanbullardasııııın
cok acılar yaşamışsınız ama ne mutlu ki peşpeşe hamile kalabilmişsiniz ve saglıklı dogumlarda olmuş
ama ben okurken suanda kendime üzüldüm
ben hamile kalamıyorum bile
Rabbim yine de kimseye evlat acısı göstermesin beterin beteri var...ama hangisi daha beter çeken bilir...
Vuslatcığım güzel annemiz beğenmiş gitmiş:) acaba nasıllar bebişle..
Biz elhamdulillah iyiyiz. sık sık grip oluyoruz her nedense. Bu hafta da bbronşiolit olmuşuz. elhamdulillah çabalıyor, uğraşıyoruz Allahın yardımlarıyla başetmeye çalışıyoruz.
Diş heyecanları, yürüme hevesleri, alet makinalara karşı ciddi ilgilerle yaşıyoruz paşamızı.
Umarım chnb, özlem, esmeray, emina, melekannesi, madeofhonor ve diğer arkadaşlar da iyidir.
Rabbime şükürler olsun..
canım şükürler olsun 3 aylık olduk iyiyiz. sen de iyisin yoğunsun. ben de merak ettim özellikle özlemi iyi di mi?
emina kuzum yolun düşerse gel buralara...
cnm ne mutlu sana cok sevindim darısı biz melek annelerinin basına inş. Allahım hayırlı uzun ömür versin inş
yüreği yangınlı melek annemiz minikkalp de kızını kucağına almış.
Rabbime şükürler olsun. ona da bu günü gösterdi. isteyen herkese nasip etsin inşaallah.
Valla giden bebeğime mi yanayım beni bekleyen zor sürece mi yanayım bilemiyorum Tek dileğim Allahım aynı acıları bir daha yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?