Varmı böyle dağlanan yürek?2 yıl 2 melek.Biri 7aylk,diğeri gününde sağlam doğan bebek

:)

Bir kaç kere girdim ama mesajlarım gitmedi sayfaya maalesef.

Çok sk yadediyorum bn buradaki paylaşımlarımızı.

Herkes bebek sahibi oldu elhamdülillah. Ve sanırım yine herkes bebek peşinde koşturmacada:)

Bana gelecek olursak, 15 aylık olduk. Çok çok hareketli maşallah. Buzdolabının raflarına dahi tırmanmaya çalışıyor. Chnb anlar bni. O da yetiştirdi böyle birr yavru:)

Ama şunu farkettim, melek olan oğluma benzemekten çıktı artık. Epey bir süre onu hatırlatıyordu bana, ama artık farklılaştı büyüdü ve o olmaktan çıktı.

Eskden bebek görmek nasıl üzerdi beni, oğlumu kızımı hatırlattığı ve onlara dokunamadığım için. Artık nasılım biliyormusunuz? Bebek görmek istiyorum. Onları hatırlamak için :)

İşte böyle...

:)

Çok şükür..

ah bu sayfa....ne kadar uzun olmuş girmeyeli..
çok şükür herkes bebeklerine kavuşmuş,gözlerim dolu dolu okudum yine sayfaları ama bu kez sevinçten...hepinizi seviyorum allaha emanet olun

Kimseciklerden pek bir haberim yokk.

umarım iyidir herkes. Biz 2 yaşı bitiriyoruz inşallah mayısta.

Çok yoğun şekilde peşinden koşuyoruz,hepsi bu:)

Son düzenleme:
benim bebeğimi de 5 günlükken hastanede kaybattiğimizi sanmıştık. o kadar kötüydü ki. dua ve teslimiyet bize dönmesini sağladı 5 dakika sonra kendine geldi ama çok zordu...

4 yaşımızı bitirdik. Elhamdulillah.

Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Görüşemediğimiz arkadaşlar da inşallah bebeklerine kavuşmuştur. :)

Bugün okudum konunuzu önce kahroldum gözyaşı dua sevinç :)) birçok duygu ard arda. Allah evlatlarinizi sagsalim büyütmeyi nasip etsin:)

Az önce okudum konunuzu ve yazacak çok şey var ama içim düğüm düğüm oldu resmen. Allah yanınızdaki evlatlarınızı size bağışlasın, cennetteki meleklerinizle de zamanı gelecek kavuşacaksınız inşallah.

Ben 3 haftalik bebegimin kaybi bile zaman zaman hâlâ uzerken senin durumunu dusunemiyorum bile.
Okurken cok duygulandim.
Aciniicimde yaşadım resmen. Diyecek sozde bulamiyorum ama senin imtihaninda buymus. ALLAH sabir versin. 7 yasindaki kizina hayırlı uzun omurler versin. Suan icjn onemli olan kiziniz icin senin ve babanin sağlığı. Heo beraber saglikli bir omur gecirin ins. Zamani geldiğinde de bir kardesi olur 7 yasindaki kizinizin.
Duaya devam. Ama dinlen iyice kafani topla. Ustunden zaman gecsin oyle birdaha denersiniz
ALLAH sabır versin. Yar ve yardimciniz olsun

Aradan bu kadar zaman gecmis olsada yazdiklariniz kendi derdimi unutturdu bana
zaten hep rabbim sanki derdimi unutturmak icin vesileler veriyor...
inanin cok uzuldum insallah bu zamanda mucizenize kavusmussunuzdir insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…